Autorius Tema: Odos atnaujinimas  (Skaityta 14479 kartus)

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
Odos atnaujinimas
« Įrašytas: 2009-05-29 12:47 »
 taigi, pasidalinkim patirtim, kaip  priziurim savo odinius salonus.

Maniskis juodas, bet  kaip reikiant apsitrynes, tad  butu gerai ta beda kazkaip  isprest, gal kas yra dazes ir zinot kokiu priemoniu patikimu,kad su paprastu valikliu valant dazai nenusivalytu
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
Ats: Odos atnaujinimas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-05-29 20:32 »
Jei priskretę nešvarumų - tai viena, jei pati oda dyla, tai jau antra, ir čia jau renimacija sunkesnė, ar ji aplamai įmanoma?  :o
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-05-29 22:46 »
Jei priskretę nešvarumų - tai viena, jei pati oda dyla, tai jau antra, ir čia jau renimacija sunkesnė, ar ji aplamai įmanoma?  :o

salonas svarus,kadangi kas kart  valomas ir impregnuojamas, bet  iki lt  buvusios masinos  savininkas juo taip nesuirupino, todel jis yra pablukes, padiles, kad imanoma restauracija pauikiai ta zinau, kazkada buvau rades anglu padaryta  video medziaga  apie restauracija,  ,susveitimas,  gruntas, dazymas, ir tarnauja  kaip naujas jai oda nesuluzinejus, bet siuo metu kai reik negaliu  to aptikt  :-\
AR159 2.0 jtdm Ti

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-05-30 21:15 »
Sorry, Danciau, nieko negaliu patart, mano ne oda, neturiu patyrimo, jei stovis dar yra patenkinamas, manau visgi rasi priemonių išvalyti odą. Gal pabandyk "ant durniaus" kokioj valymo firmoj pasiklausinėti kaip jie tai daro arba kreipkis pas juos, bet spręsk pats  ::) :P
(Per Alfaturą alaus putomis išplausime švariai....atsivaryk savo odą...)..... :lol: :alaus:

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-05-30 21:36 »
Sorry, Danciau, nieko negaliu patart, mano ne oda, neturiu patyrimo, jei stovis dar yra patenkinamas, manau visgi rasi priemonių išvalyti odą. Gal pabandyk "ant durniaus" kokioj valymo firmoj pasiklausinėti kaip jie tai daro arba kreipkis pas juos, bet spręsk pats  ::) :P
(Per Alfaturą alaus putomis išplausime švariai....atsivaryk savo odą...)..... :lol: :alaus:

truputis of topic

Stasy deja  nedalyvausiu siame alfature, tad neaptarsim  mano valytuvu privalumu,  neplausim mano odos, ir nesiklausysim pas ka  muzika auto garsiau ir svariau groja  :D Nu velniai rautų! geri prisiminimai  :alaus:
AR159 2.0 jtdm Ti

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-05-30 21:39 »

truputis of topic

Stasy deja  nedalyvausiu siame alfature, tad neaptarsim  mano valytuvu privalumu,  neplausim mano odos, ir nesiklausysim pas ka  muzika auto garsiau ir svariau groja  :D Nu velniai rautų! geri prisiminimai  :alaus:
O gaila, būtume maloniai subendravę, teks dabar pačiam savo odą drošt !  :D

Neprisijungęs donzas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-06-01 20:33 »
Galima pabandyti  "Starwax" juodą kremą odai, kaip teigiama atnaujina odos spalvą, bet netepa drabužių.

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009-06-01 21:29 »
Galima pabandyti  "Starwax" juodą kremą odai, kaip teigiama atnaujina odos spalvą, bet netepa drabužių.

dekui bandysim o kur tokio daikto ieskot?
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs donzas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2009-06-01 22:31 »
cia ieskok http://www.svarosprekes.lt/product_info.php?products_id=25200&osCsid=28f1680155c7020f450ffce4046efa29
pirmiausia patarciau nuvalyti oda, veliau tepti juo. Kai kur skaiciau komentarus, kad geras batu tepalas daro stebuklus, padengiame oda tepalu ir gerai sepeciu itriname :)

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2009-06-02 05:20 »
kodel visi galvoja, kad mano oda purvina?  as ja kaskart valau ir imprengnuoju, bet jai ta butu dare savininkai gyvenantis vakruose manau nereiktu sukt galvos del dazimo, na batu tepalu gal nebandysim, nes speju viskas ligs ant rubu po kurio laiko
AR159 2.0 jtdm Ti