Autorius Tema: Del temperaturos  (Skaityta 9031 kartus)

muerte

• Svečias
Del temperaturos
« Įrašytas: 2009-05-25 18:16 »
Sveiki

Noreciau paklausti kokia temperatura rodo alfos 164 TS 95m. 2l panele (lauko ar vidaus)?
nes nelabai jau suprantu, paemus paprasciausia pavyzdi:pries poro metu buvo salta ziema,atsisedau i maske rode -26 (tai manau tikroji temperatura).pavaziavau iki darbo apie 10 min. pasisildes ir pradejo rodyti jau -11.tas -11 negali buti nei lauko temperatura,nei maskes vidaus,nes masinoj tai silta buvo,o per 10 min. temperatura viduri ziemos tikrai nepasikeis 15 laipsniu.tai va man ir neaisku.o gal rodo vidutine temperatura?tai,kaip tada veikia klima, nes ji tai turi reguliuoti, o pagal kokia temperatura reguliuos?ir kur yra tas termometras,mazu ji galima,kaip nors palenkti ar kazka sukombinuoti,kad normalei rodytu.

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
Ats: Del temperaturos
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-05-25 22:22 »
yuri o meny temperatura kur rodo ant klimos bloko, vadinama ext , tai jis rodo lauko temperaturam daviklis yra vairuotojo puses veidrodelija is apacios , tox  pipsiukas juodas islindes. jai puliuoja tas daviklis automatiskai ir klima  suda mala. temperatura kur rodoma prietaisu skuyde, tai daviklis  jo stovi ant termostato, jis rasndasi po kapotu , atsistojus pries auto desnei pusei,  is sono, matos i ji salngos sujungtos, o su juo nieko nepribursi  jis  keiciamas nauju, kaina  naujop berods apie 140 lt su davikliu
AR159 2.0 jtdm Ti

muerte

• Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-05-26 11:38 »
taip ta temperatura ant klimos bloko "ext".tai tada as nesuprantu,kaip tada jo temperatura tai kardinalei keiciasi (pagal pries tai aprasyta mano pavyzdi).kiba pas mane sildomi veidrodziai,ir todel jis reaguoja?

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-05-26 11:41 »
taip,  pas tamsta sildomi veidrodeliai :D  bet jis taip reguot negali, paprasciausiai  ten esantis daviklis puliuoja, ji pakeitus  geru,  viskas turi susitvarkyt, veidrodeliu sildymas isijungiai, kai ijungi defrost (def) arba galinio lango sildyma
AR159 2.0 jtdm Ti

muerte

• Svečias
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-05-26 18:24 »
Na ka dekui Danciuk.Kur temp. daviklis maskei radau,daba reiks mazu ispradziu su testeriu patikrinti ka jis rodo istikruju ar labai grybauja.ir tados pirkti nauja,jei blogas. padeveto kazkaip nesinori pirkti, mazu zino kas kur nauju yra ir kiek kainuja?

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-05-27 07:43 »
atjunk ta davikli tegu pabuna kokia savaite atjungtas ir vel pajunk, buna atsigauna, o nauju nelabai rasi, beja tinka nuo visu auto kuriuose stovi daviklis veidrodeli
AR159 2.0 jtdm Ti

Zemaitis

• Svečias
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-05-29 20:54 »
pas mane stabilai rodo +20  ;D ziema vasara  ;D ;D ;D

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009-05-29 22:32 »

vadinas  daviklis  yra nepajungtas  todel temperatura nesikeicia buna  22 arba 20  laipsniu
AR159 2.0 jtdm Ti

Zemaitis

• Svečias
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2009-05-30 16:03 »

vadinas  daviklis  yra nepajungtas  todel temperatura nesikeicia buna  22 arba 20  laipsniu
ai, velniai jo nemate, ranka pasireguliuosiu  ;D

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2009-05-30 20:41 »
jai pas  tamsta klimato kontrole, tai greitu metu su    visu bloku atsisveikinsit n uo rankinio  reguliavimo  :D ir cia visiskai rimtai  ;D
AR159 2.0 jtdm Ti