Autorius Tema: BOSE garso iranga  (Skaityta 11914 kartus)

Neprisijungęs KLIFF

Ats: BOSE garso iranga
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2009-05-26 13:34 »
Vienas link vaisvydavos pardavineja sita sistema, pas Zavuti reiketu klausti kontaktu, sake, skambines jam buvo. Arba man i pm, o as duosiu pardavejo pazistamo nr. Jei gauni uz kokius 300-400lt visa sistema, tai, manau, nieko mandresnio uz tiek tikrai nenupirksi. Tiek kainuos vien ivolga ar hertz komponentai, kuri irgi nestebuklingi. O plius magas, stiprintuvai, laidai bent jau vidutinio lygio. 159 eina hi-fi bose, kaip 156 nzn, bet tiketina, kad bus kazkas panasaus. Dar norint kazko link kokybisko skambesio ,tai patartina ir dereles tinkamai paruosti. Gamykloj kazkiek klijuota isorine skarda, tai belieka prideti bent jau ten, kur gamintojas patingejo ir vidine puse, jokiu skyliu nepaliekant. Butu idomu ta Bose isgirsti, neteko dar. Klausiau tik pas Malunsparni pries metus, bet jau nieko nepamenu, o ir patirties tada visai dar neturejau gero skambesio klausimais.
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs giedriux

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2009-05-26 16:15 »
na apie Bose garso iranga, tai galiu pasakyti tik tiek si firma gamina tik labai aukstos kokybes aparatus. ir specializuojasi tik garso sistemomis.sios firmos paslaugomis naudojasi NASA. aisku kainos ju daugiau nei grazios,taciau nesulyginsi garso kokybes BOSE su kiokia pioneer, ar sony ir t.t. o kad alfoj yra BOSE tai nezinojau, jei pasikeisti naujus dinamikus savo alfoj, tai manau man iseitu 2 alfos ir tospacios romeos  :D
 ;D
 :D
 ;D
ALFA ROMEO 156 1.8, 98m. :):):)
ALFA ROMEO 159 1.9, 07 :):):)

Neprisijungęs Steponas

« Atsakymas #12 Įrašytas: 2009-05-26 19:21 »
Na pas mane irgi BOSE gargalai yra, žemų dažnių buvo mažai bet įdėjus žemų dažnių kolonėlę viskas pasitaisė kažkiek  :).

Pas mane BOSE gerai eksplatuojasi, tik gal truksta zemu dazniu, nes kiek suprantu nera buferio, tik 6 koloneles, bet groja labai svariai ir kokybiskai :)
tai kokios pas jus BOSE sitemos, jei nera subwooferio???? jei jau taip tai issiimkit betkuria kolonele is duru ir paziurekit kas per firma? ;D firma "NO NAME" Made in Itraly  ;D
without heart we would be mere machines

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #13 Įrašytas: 2009-05-26 21:49 »
Na pas mane irgi BOSE gargalai yra, žemų dažnių buvo mažai bet įdėjus žemų dažnių kolonėlę viskas pasitaisė kažkiek  :).
tai kokios pas jus BOSE sitemos, jei nera subwooferio???? jei jau taip tai issiimkit betkuria kolonele is duru ir paziurekit kas per firma? ;D firma "NO NAME" Made in Itraly  ;D
Itariu, ten firma ne "no name", o firma Philips, nes magus orginalus Philips tada dedavo paprastoms sistemoms. Bose subas, kiek pamenu, tikrai slabnas (159). Tikiuosi ponas Malunsparnis atvyks i alfatura ir turesiu garbes dar karta ta sistema paklausyti 8)
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs Steponas

« Atsakymas #14 Įrašytas: 2009-05-27 00:07 »
na, bent pas mane ne bose, bet magas blaupunktas :)
without heart we would be mere machines

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2009-05-27 13:06 »

Itariu, ten firma ne "no name", o firma Philips, nes magus orginalus Philips tada dedavo paprastoms sistemoms. Bose subas, kiek pamenu, tikrai slabnas (159). Tikiuosi ponas Malunsparnis atvyks i alfatura ir turesiu garbes dar karta ta sistema paklausyti 8)

Pilnai galėsi dar pasiklausyti, tik kad nieko ypatingo - pritaikyta automobilio erdvei muziką klausyti, bet skamba labai gerai, bet jau man ypač sėdint ant galinės sėdynės per vidurį. Isimesk kokį mėgiamą CD  :D
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs baroone

• Lankytojas
  • Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2009-05-27 13:38 »
Pas mane 156 buvo standartine aparatura, tai pakeiciau priekyje naujus komponentus, klijavo duris ir t.t. Kokybe tikrai pagerejo. Bet kai nusipirkau GT, kurioje BOSE aparatura(gamykline), tai tikrai ganetinai didelis skirtumas. As tikrai uz BOSE! Dar ir pas pazistama audi a4 gamykline aparatura su sub'u-tikrai nerealiai garziai skamba.
Parduodama: GT  3.2 V6
Yra: AUDI S5

Neprisijungęs Laimis

• Patyręs
  • Įrašai: 594
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2009-05-27 14:11 »
o is ko susidaro tas bose sound. laidai, garsiakalbiai(6+2 aukstu ar kaip?), stiprintuvai, subas?
Alfa Romeo 156 '00 2.0l T.Spark

Neprisijungęs Nerijus123

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2015-03-21 12:18 »
Ar daug reikia konstruoti norint prijungti Bose subwooferį prie standartinės audio aparatūros?
156 SW FL

Neprisijungęs liuduks

« Atsakymas #19 Įrašytas: 2015-03-21 18:28 »
Bose skamba tikrai gražiai, net radijos klausant (lyginant su standartu)

Bent pas 156 tai tereik papildomo laido (jungiasi ties vairuotojo kojom ir eina galan, ten stiprintuvas ir subas slabnas)
Signalas gryžta tuo pačiu dvigubu laidu prie vairuotojo kojų, toliau jau esamais standartiškais laidais link kolonėlių.
Susideda:
Laidas
Subas
Stipronduvas
kolonėlės x4 kartu su aukštais
P.S. su bose ir mage atsiranda daugiau reguliavimo galimybių.
Yra:   GT V6
buvo: 156 SW 2.0