Autorius Tema: Reakcija į Alfa Romeo  (Skaityta 44834 kartus)

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
  • Įrašai: 422
    • Žiūrėti profilį
Ats: Reakcija į Alfa Romeo
« Atsakymas #100 Įrašytas: 2010-03-15 09:22 »
Man, kai pries ~5 metus nusipirkau alfa romeo, tai sake, kad esu visiskas asilas ir nusipirkau toki s..., kad gyvensiu tik garaze  ;D
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101 Įrašytas: 2010-03-15 12:09 »
Neseniai, pas montotoja savo padangu buvau tai jo naparnikas alfas popierinemis isvadino, paklausiua kelias turejo, sako gyvenime nepirkciau, o sakau kokie specializuoti meistrai tau nepatare ju, tai mazdaug skambejo "Ai ten juozas, anzelmas, kaimynas turejo prie 10 ar ten 8 metus, tai gedo gedo" o sakau ar su bent jau vaziavai su kokia nors, tai vel panasus atsakymas "ten tas anas taise, vaziavo, pakaba barska, dujos nesusireguliuoja ir pan", tai jam ir sakau: tavo argumentai bus bent trupucio verti kai parodysi ofiacialias isvadas kazkieno ar pats paturesi tvarkinga bent viena alfa, o sakau kol vaziuoji su Golf 3 Variant tai tik apie ji tavo komentaras gali buti bent cento vertas :) tyla persmelke garaza, tik girdejosi, puciamos padangos garsas  ;D

Neprisijungęs Laimis

• Patyręs
  • Įrašai: 594
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102 Įrašytas: 2010-03-15 13:07 »
Neseniai, pas montotoja savo padangu buvau tai jo naparnikas alfas popierinemis isvadino, paklausiua kelias turejo, sako gyvenime nepirkciau, o sakau kokie specializuoti meistrai tau nepatare ju, tai mazdaug skambejo "Ai ten juozas, anzelmas, kaimynas turejo prie 10 ar ten 8 metus, tai gedo gedo" o sakau ar su bent jau vaziavai su kokia nors, tai vel panasus atsakymas "ten tas anas taise, vaziavo, pakaba barska, dujos nesusireguliuoja ir pan", tai jam ir sakau: tavo argumentai bus bent trupucio verti kai parodysi ofiacialias isvadas kazkieno ar pats paturesi tvarkinga bent viena alfa, o sakau kol vaziuoji su Golf 3 Variant tai tik apie ji tavo komentaras gali buti bent cento vertas :) tyla persmelke garaza, tik girdejosi, puciamos padangos garsas  ;D
as kazkaip su tokiais nesusiduriu, ir meistrai pas visus kuriuos buvau sako - normali ta masina, kaip ir visos eilines masinos tokiu metu, kaip priziuri taip ir vaziuoji.
Alfa Romeo 156 '00 2.0l T.Spark

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103 Įrašytas: 2010-03-15 19:43 »
as kazkaip su tokiais nesusiduriu, ir meistrai pas visus kuriuos buvau sako - normali ta masina, kaip ir visos eilines masinos tokiu metu, kaip priziuri taip ir vaziuoji.

Suprati yra muzikeliu, kuriems uztenka viena karta isgirsti ir viskas ir kuriems uz Golf nera nieko idealiau ir puikiau  :)

Neprisijungęs mod

• Lankytojas
  • Įrašai: 394
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104 Įrašytas: 2010-03-17 05:11 »

Suprati yra muzikeliu, kuriems uztenka viena karta isgirsti ir viskas ir kuriems uz Golf nera nieko idealiau ir puikiau  :)
ilgai skaiciau kol supratau kas ta muzikele :D
buvo : AR 166 2,4JTD 2002
yra: bmw 328is 1997
 ----------------------------------------

Neprisijungęs lerunas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 126
  • Quattroporte
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105 Įrašytas: 2010-03-17 09:55 »
[/quote]
ilgai skaiciau kol supratau kas ta muzikele :D

[/quote]

Aš iškart įkirtau, apie kokią mužiką čia kalba eina. Paprasčiausiai į tokius nereik kreipt dėmėsio arba ignoruot. :smilie:.
buvo
Opel Ascona 1,6 l. 1982 m.
Audi 100  2,0 l. 1991m.
Mitsubishi Galant 2,0 l. 1992 m.
Toyota Previa 2,4 l 1991 m.
AR 145, 1,6i. e  1997 m.
FIAT Multipla 1.9jtd  1999 m.
yra
Chrysler Grand Voyager 2,5 CRD 2001 m.
Honda FRV 2,2 CTDI

Neprisijungęs Džeris166

• Patyręs
  • Įrašai: 497
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106 Įrašytas: 2010-03-24 23:37 »
pirma reakcija pamacius alfa romeo buna : " a  cia teisybe kad puse vaziuokles tink nuo Opelia kazkokia "  :D
Buvo: BMW 520i (e34) 1992m. ( Brokatrot Metallic )

Yra: Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2000m. ( Grigio Chiaro Vr. )

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107 Įrašytas: 2010-03-25 09:04 »
pirma reakcija pamacius alfa romeo buna : " a  cia teisybe kad puse vaziuokles tink nuo Opelia kazkokia "  :D

Man dazniausiai budavo klausimas uzduodamas "ar laba bir sit masin"  ;D

Neprisijungęs Kerosin

• Patyręs
  • Įrašai: 663
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108 Įrašytas: 2010-03-25 10:02 »
pas mane viena 164 td,nupirkus turėjo įskilusį priešrūkinio stiklą.tai,kad greičiau priregistruot TA variau pas pažįstamą už 50lt.tas man ir sako:"oi žmogau turėsi bėdų su ta mašina,kodėl su niekuo nepasitarei pirkdamas?"
sakau,mažiau čia lialia,purtyk ir duok lipdukus.bičas išpurtė gerai viską,sako,velniai rautų!... čia visai neblogai,duok pralėkt,pralėkė,išlipęs krapšto galvą:"matai,ilgą laiką klydau..."
Buvo:AR 33 1.7 biturbo,AR 33 1.4,AR 164 2.5td,AR 166 2.0v6 turbo,AR 164 2.5td,AR 164 V6 24v

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #109 Įrašytas: 2010-03-25 10:42 »
Turbut darbo metu ir i palanga arbatos isgerti vaziavote :D
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?