Autorius Tema: del VIN numerio  (Skaityta 14720 kartus)

Aleksanders

• Svečias
del VIN numerio
« Įrašytas: 2009-04-15 12:07 »
Turiu toki nepaprasta klausimeli,  del VIn numerio , na kaip ir betkokioj masinoj yra VIn numeris pvz ZAR932xxxxxxxxxx  , jis visada rodomas po prekiniu stiklu , bei dar kazkur jis dubliojasi , tai man idomu kur jisai dubliojasi ir kiek kartu pvz BMW jis dubliojasi 2 kartus , po kilimeliais ir ant prekinio amortizatoriaus stovo ... o Alfikei ?  Turiu tokia dilema , turiu alfike be franciuzishko tehnikiniu pasa , kaip ir registoris negaliu , vazinetis irgi.
___________.......
Galvojau nusipirkti koki ANgla sumaitota su V5 dokumentais , arba padeti kokiam broliuj lietuviuj atsikratit nuo savo  sumaitota nebepataisomai aflike ar tesioig sabai sena su uzkaltu varykliu  ir pasiimti is ten tos bliahos ir graziai pakeisti su esama ... nes pirktis dokumentus ir permusineti VIN numerius man atrodo perdaug jau kriminals  8)
« Paskutinį kartą keitė: 2009-04-15 13:27 sukūrė stasius »

Neprisijungęs Yara

Ats: Na tikrai reiketu patarymo del VIN numerio
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-04-15 12:18 »
ant stakano lygtais tas numeris yra, nesuprantu kodel registruot negali, pas mane irgi is prancuzijos buvo, nepamenu kokiu papierku turejau, gal savaite su prancuzishkais geltonai numeriais vazinejau, tai regitroj jie irgi pagal koda mano mashina ziurejo, kad nzn koks variklis 1.6 ar 1.8
buvo: VW Jetta 1.8
         AR 156 2.0
yra:   AR 156 1.8

Fuck Google, Ask Me !

Aleksanders

• Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-04-15 12:27 »
Na lietuviai , nusprende kad dabar registrojant fraciuziska masina , butinai reikia tureti Originalu  Franciuziska tehnikini pasa ...  Registravimas palei PAsso kopija , ar be jo (nors ir su tranzitais)  NEGALIMA , mat buvo daugelis idiotu kurie klastojo dokumentus ... Tai padare kad Tik su Originaliu France dokais , arba su Originaliais France doku dublikatais , kurios gali gauti tik Franciuzijoj , na as dublikata uzsakiau bet laukiu jo jau apie 4 menesius , visi kiti sako kad ir nesulauksiu , nes franciuzai mus nemiegsta ir nebebendradarbiauja su LT Regitra , bei fiziniais asmeniais ....  Vat galvoju imtis drasiu priemoniu , arba pridoti ja i srota ...   tai dar karta .. 1 VIN yra postiklo ... kitas ant Stakano ... dar jis kurnors dubliojasi ?  ten  TS 2.0  2002 metu ...
« Paskutinį kartą keitė: 2009-04-15 12:30 sukūrė Aleksanders »

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
  • Įrašai: 422
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-04-15 13:11 »
Na lietuviai , nusprende kad dabar registrojant fraciuziska masina , butinai reikia tureti Originalu  Franciuziska tehnikini pasa ...  Registravimas palei PAsso kopija , ar be jo (nors ir su tranzitais)  NEGALIMA , mat buvo daugelis idiotu kurie klastojo dokumentus ... Tai padare kad Tik su Originaliu France dokais , arba su Originaliais France doku dublikatais , kurios gali gauti tik Franciuzijoj , na as dublikata uzsakiau bet laukiu jo jau apie 4 menesius , visi kiti sako kad ir nesulauksiu , nes franciuzai mus nemiegsta ir nebebendradarbiauja su LT Regitra , bei fiziniais asmeniais ....  Vat galvoju imtis drasiu priemoniu , arba pridoti ja i srota ...   tai dar karta .. 1 VIN yra postiklo ... kitas ant Stakano ... dar jis kurnors dubliojasi ?  ten  TS 2.0  2002 metu ...
Tikrai yra ant stakano, bet abejoju, kad sugebesi pakeist taip, kad nesimatytu...
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed

Aleksanders

• Svečias
Ats: del VIN numerio
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-04-15 14:58 »
Aiskutis , na del tos bliahos ant stakano as irgi galvoju graziai nepekeisi , teks jauciu tartis su regitros darbotajais , kad butu perspieti kad pasmanes nebus jo isviso , bus tik po stiklo ...  isanksto susytares tureciau pralisti ...  masina tikrai nera vogta ir pan ...  palauksiu dar 1 sav jei nebus dublikato tai mesiu skelbima  tel  sumaitot auto pirkimo ...   nes sita ...

http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=2247606

man perbrangia .. nebet kasnors  nori per puse pirktis =]]  gal net ir toki skelbima reiketu imesti =]   man kebulo bliahos , na dar paimciau lempos is galo :D   gal kam uodinio salono ?   zodziu uz savaites siulysiu sita varianta
« Paskutinį kartą keitė: 2009-04-15 15:02 sukūrė Aleksanders »

Neprisijungęs Yara

« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-04-15 15:07 »
tai pervirink stakana ar svalkei ko reikia surask, o jejgu tau pabandyt surast kokiu pazistamu regitroj arba tesiai pas Direktoriu eik ir prashyk kad duotu registruot (gal vziatka kokia duot  ;D) draugelis negalejo mashinos nurashyt tai paprashe diriko ir leido, o man buvo kai pardaviau mashina tai prisikabino kad variklis pakeistas i galingesni is bulkos i jetta :D ir neduoda perashyt, tai irgi pas direktoriu nuejau, grazei paprashiau, tai pasake biski KW padaugejo, nu bet dzin ir sutvarke dok  :smilie:
buvo: VW Jetta 1.8
         AR 156 2.0
yra:   AR 156 1.8

Fuck Google, Ask Me !

Neprisijungęs oblius

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 108
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-04-15 16:47 »
geriau jau tu nevirink numeriu, nes kai kils ytarimu kad masina vogta, tai uzdarys tavo masina ir dar turesi daaauuuggg problemu uz klastojima padirbinejima ar pan.
Buvo:
VAZ 2105 1.5 :D
VW Golf 1.8
BMW 318is
BMW 730
AR 156 1.8 TS

Yra: AR 156 1.8 TS

Aleksanders

• Svečias
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009-04-15 17:14 »
Na apie sita varianta as irgi galvojau , nenoriu ejti per toli , bet kaip minejau noriu susitarti su pazystamais regitroj " gerai kad ju nors yra"  ir pasiog pasakiti visa mano bieda , jei jie iejs i mano padeti super , jei ne ... bus kita istorija, bet ir surizikoti verta , uzdarys tai uzdarys , turiu originalios masinos sas.faktura french tech. paso kopija ...  nors neismest  ant detaliu ...

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2009-04-16 11:56 »
visgi rizikinga, bet ir musu regitros darbuotojai ne viska zino, atsimenu ex 75 kebulo numerio ieskojo ilgokai, nes nes po kapotu  nebuvo tos lenteles, tai niekur nieko taip ir nerado,o kad jis gale  sale atsarginio rato tai px, 164 draugelis kai registravo tai ziurejo  tik ant stakanu  ta lentele, sake nezino kur kita yra o gal jos isvis  nera :D
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
  • Įrašai: 422
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2009-04-16 13:00 »
visgi rizikinga, bet ir musu regitros darbuotojai ne viska zino, atsimenu ex 75 kebulo numerio ieskojo ilgokai, nes nes po kapotu  nebuvo tos lenteles, tai niekur nieko taip ir nerado,o kad jis gale  sale atsarginio rato tai px, 164 draugelis kai registravo tai ziurejo  tik ant stakanu  ta lentele, sake nezino kur kita yra o gal jos isvis  nera :D
Na as kiek masinu registravau, tai ziurejo tik ant stakanu
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed