Pirkčiau 4 žiemines geras dėvėtas padangas. "Išmieros": 205/50 R16. Jei kas nors turit tokio gėrio - atsiliepkit į pm arba 865097392. Šeštadienį būsiu Kaune, o šiaip Vilnius / Panevėžys.
o ant ko mausi, kai mašinos neturi?
ps šaltinis - parašas
Turiu, Stasį, turiu šokį tokį "modelį"
Pamatytum, tai turbūt nuvirstum
P.S. Ją kartais galima pastebėti netoli tavo gyvenamosios vietos Pilaitėje (jei dar ten pat gyveni).
Vasarai dar užteks tokių, kokios yra užmautos dabar, o žiemai reikia kažko patikimesnio už vasarines.
Abejoju ar verta pirkti visiškai naujas padangas dėl keleto priežasčių:
1: Neplanuoju tos mašinos eksploatuot 5 ar panašiai metų, ir taip stipriai, kad nuvažinėt naujas padangas iki vos ne nulio.
2: Pasimokiau parduodamas Alfą, paskubėjau užsidėti žieminius kaliošus, o kitą rytą kaip Pilypas iš kanapių išdygo tūlas vyriškis iš Pilaitės su pinigais kišenėje ir išsivarė mano Alfą su tais NAUJAIS
žieminiais balionais, už kuriuos mokėjau 500 Lt (2 vnt). Ir jam "per barabaną", kad ten naujos padangos ir kad prašiau bent jau kelis litus už tai primest.
3: Dabartinis mano "žaibas McQueen'as" nėra toks jau labai stipriai galingas ir greitas, kad jam reikėtų super gerų/naujų padangų.
Bet čia tik mano asmeninė nuomonė ir išgyvenimai. Neverta jais vadovautis!
Tai va...
P.S. Mačiau kažkuriam internete MOMO žieminių padangų už gan demokratišką kainą. Jei naujas, tai turbūt pabandymui imčiau tas MOMO ant priekio, o į galą tiks ir dėvėtos
Tiek.