Autorius Tema: Isvare vairo stiprintuvo skysti  (Skaityta 12965 kartus)

min2liz

• Svečias
Isvare vairo stiprintuvo skysti
« Įrašytas: 2009-02-21 11:58 »
Sveiki visi, turiu tokia bedike, tik uzkurus masina isvare visa vairo stiprintuvo skysti, veiksmas uztruko gal koki 1 minute, tai va suprantu kad reikia keltis ir ziuret, bet meistru ja man kazin tempti ar vaziuot ar nesugadinsiu siurblio vairo stiprintuvo, turiu dar itarima kad gali but vairo kolonkes salnikas koks tai, tai dar klausimas ar tu salniku yra kazkur pirkt.
AR 166 2.5 V6 99 metai.
Dekui uz info is anksto

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
Ats: Isvare vairo stiprintuvo skysti
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-02-21 12:02 »
Sveiki visi, turiu tokia bedike, tik uzkurus masina isvare visa vairo stiprintuvo skysti, veiksmas uztruko gal koki 1 minute, tai va suprantu kad reikia keltis ir ziuret, bet meistru ja man kazin tempti ar vaziuot ar nesugadinsiu siurblio vairo stiprintuvo, turiu dar itarima kad gali but vairo kolonkes salnikas koks tai, tai dar klausimas ar tu salniku yra kazkur pirkt.
AR 166 2.5 V6 99 metai.
Dekui uz info is anksto

Jei vaziuosi savo eiga, sudrosi vairo stiprintuvo siurbli... kainuos daugiau :)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs mindes323

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-02-21 12:25 »
Brumbrum teisus,
Man tas pats buvo, uzkuriau ir isgirdau sniokstima, fontanas ejo kokia 1min. Problema buvo tame kad nusimove slanga(metaline kur su gumine jungiasi) po oro filtro dezes.
Masina nutempiau i serviza , sutvarke, uzteko 1 nepilnai litro ir naujo ''hamuto"
Tik vat kad pries ta iviki susukus vaira iki galo nebuvo jokiu garsu, po sutvakimo atsirado nedidelis garsas pilnai susukus vaira.
Tai net nezinau ar galima tempti
gal geriau reiktu dirza nuimti?
Alfa Romeo 156 2.0 T.S

min2liz

• Svečias
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-02-21 12:27 »
NU ainu ishardyt tada ta oro filtra deze ir ziuresiu kas ten yra, po pusvalanduka bus aisku, but gerai kad ne vairo kolonke :)

Neprisijungęs mindes323

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-02-21 12:34 »
nu kaip pas tave tai nezinau, mano tai 156
gal pas tave kur kitur, ten galejo per bet kuri sujungima nusimauti ar trukti
geriausia tai butu ja kaip nors pakelti tada aiskiai matysis kas ten darosi, ten kur bala tai toje vietoje ir orentuokis, geriau niekur netemto vietoj tvarkyti, kad paskui nereiktu revitalizatoriu pilti
Alfa Romeo 156 2.0 T.S

min2liz

• Svečias
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-02-21 12:55 »
deja isemus oro filtro deze nieko nesimato, o isbego skystis manau kazkur varuotojo pusej, nors ce sunku pasakyt nes masina stovi pasvirus i ta puse ir priejimas ten pas mane nelabai koks nes visdelto 2.5 matoras.
O tai jei tempt uzgesinta tai gal nieko tam stiprintuvui nebutu, ar paciai kolonkei gali kazkas nutikt?

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-02-21 12:58 »
deja isemus oro filtro deze nieko nesimato, o isbego skystis manau kazkur varuotojo pusej, nors ce sunku pasakyt nes masina stovi pasvirus i ta puse ir priejimas ten pas mane nelabai koks nes visdelto 2.5 matoras.
O tai jei tempt uzgesinta tai gal nieko tam stiprintuvui nebutu, ar paciai kolonkei gali kazkas nutikt?

Nieko baisaus nenutiks tempiant, juk siurblys nefunkcinuoja, dirzas nesisuka ;)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs ZX

• Lankytojas
  • Įrašai: 317
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009-02-21 13:58 »
man buvo panasiai...sukant vaira isgirdau keistus garsus, po to stipresnius, sustojau, pamaciau kad lasa skystis...sedau ir vaziavau toliau, garsas sukant vaira pasidare siaubingas(is siurblio)...susitvarkiau vamzdeli, dasipyliau skyscio ir vazineju toliau...
« Paskutinį kartą keitė: 2009-02-21 14:00 sukūrė ZX »

Neprisijungęs mindes323

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2009-02-21 14:19 »

Nieko baisaus nenutiks tempiant, juk siurblys nefunkcinuoja, dirzas nesisuka ;)
Gal ir teisybe sakai as galiu klysti.
Alfa Romeo 156 2.0 T.S

fanatas

• Svečias
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-03-03 01:59 »
Sweiki,apturejau tokia pat beda. Kaltas - blogas skystis,problema - nesandarus vamzdeliai. Jokie universalus skysciai netinka alfukems