zinau kad geros alfos uz tiek nesimeto tik idomu butu isgirsti argumentus kas ten lavonas kas ne? man svarbu variklis greiciu deze ir sankaba.
Kas tau ilys i varikli ar greiciu deze. Pavazinek, paklausyk kaip viskas dirba. Laimes dalykas cia. As pavyzdziui pirkau net nevaziaves, nes pilnai patikejau pardaveju, kas visiskai neteisinga. Ir kaina nemaza, nes navarotu ten nera. Bet masina tikrai labai tvarkingai uzlaikyta. Rudeliu, zinoma yra, bet aplamai va, per technikine tiktai gumytes paplysusias rado ir rankinis vienos puses, viskas sutvarkyta uz 15 litu berods, o gal ir uz 8. O masiniukas vasara dirbo kaip bitute, po visa Lietuva zujo. Ir paskui netiketai sutikau zmogeli, kuris patvirtino, kad savininkas masinyte mylejo. Ir parduot pigiai nenorejo. Na, as biski psichologini santaza paleidau, tai nuleido gal 700lt. Bet cia gal 2 menesius su juo bylinejausi
.
Aplamai ir AR166 pirkau nepigiai. Irgi praktiskai nevaziaves ir nieko neziurejes. Tiesiog pries vaziuojant buvau isitikines kad tai mano masina, nors pries tai buvau jau nemazai apziurejes ir niekas nepatiko.
Pirkimas visvien loterija, o kai tokiai 164, tai net lavona nusipirkus, nebrangiai galima prikelt.