Autorius Tema: ABS gedimai:  (Skaityta 25831 kartus)

Neprisijungęs kase

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Ats: ABS gedimai:
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2010-02-25 15:57 »
Kur rasti ir kaip atrodo tas abs daviklis???
Man tokia beda su alfa, kad anksicau pradedant vaziuoti abs lempute nedegdavo, o paspaudus stabdy ji uzsidegdavo, ratai uzsiblokuodavo ir po kurio kailo paminkiu spedala atsiblokuodavo, bet abs jau nebeveikdavo iki kol neishjungdavau variklio, veike tik paprasti stabdziai. po savaites viskas susitvarke ir abs veikia puikiai, bet po kurio laiko uzsiziebe abs lempute ir nebeuzgesta... nzn ka daryt ;/ ratai blokuojasi, stabdymo kelias gerokai pailgejes ;/

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
  • Įrašai: 422
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2010-02-25 16:26 »
Siaip jeigu veiksmas vilniuje, tai galiu parekomenduoti, kas galetu prikelti valdymo bloka...
Kaip tik dabar prikelineja mano megane kompa
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed

Neprisijungęs devizas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2010-03-02 09:57 »
sveiki kolegos.. cia kaip vienas kolegu parase del ABS lemputes, kad jis isijunge ir nebeuzgesta.. tas pats ir pas mane nutiko si ryta, pradejus rytini vaziavima keleta kartu pastabdzius isijunge ABS lempute ir nebeissijungia, tuo paciu ir ABS nebeveikia, tik paprasti stabdziai.. chm.. kame beda? ne karto dar neteko susidurti, tad kas minciu turi? kiek zinau ABS davikliai prie kaladeliu yra nukirpti, tad ten bedos panaikinimas atkrenta.. modelis jei yra skirtumas nuo kitu tai 2.4JTD 98'm
156 2.4JTD  ACE 135

Neprisijungęs kleoba

« Atsakymas #23 Įrašytas: 2010-03-02 10:37 »
Prie kaladėlių greičiausiai nukirpti ne ABS davikliai, o kaladėlių nusidėvėjimo "daviklių" laidai, kurie su ABS nieko bendro neturi. Nemanau, kad bent vieną ABS daviklį nukirpus ABS aplamai veiktų.
AR Giulia Veloce 2.0T Alfa Rosso 2018
AR 156 2.0 TS Nero fuoco 2002
AR 147 1.9 JTD 16V Nero fuoco 2003
AR 33 1.6 Boxer 1994
AR Sprint 1.5 QV 1985

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
  • Įrašai: 422
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2010-03-02 10:40 »
Prie kaladėlių greičiausiai nukirpti ne ABS davikliai, o kaladėlių nusidėvėjimo "daviklių" laidai, kurie su ABS nieko bendro neturi. Nemanau, kad bent vieną ABS daviklį nukirpus ABS aplamai veiktų.
Nukirpus nors viena laida abs 100% neveikia
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed

Neprisijungęs devizas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2010-03-02 12:05 »
susimaisiau.. dekui kad pataiset  :smilie:
156 2.4JTD  ACE 135

Neprisijungęs rolandziukas

« Atsakymas #26 Įrašytas: 2010-03-02 12:06 »
man po sniega pasimalus uzsidege abs ir neuzgesdavo,abs neveike.
su kompu nuresetinau klaida ir vel veikia.

Mode

• Svečias
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2010-03-28 20:17 »
Sveiki ,turiu problema su ABS . Pas mane pastoviai dega jo lempute ir jis neveikia, na kaip ir ramu butu , bet man ramybes neduoda ,kad karts nuo karto , bet lb retai ,jis isijunge,pradeda veikti, bet pravaziavus 10 metru vel isijunge ir vel nebeveikia... kas galetu buti? kaip man ji atgaivinti.  Seip kaip ir pastebejau (bet gal ir pasirode) tai jis isijunge man kai susukes visa vaira i viena puse pravaziuoju, mano manimo gal ten kazkas susijudina ir pradeda veikti. Kokia ten technika ,koks jos veikimo principas, ka patartumet man daryt ... ? dekuj

Neprisijungęs pasineses ant AR

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2010-03-28 20:30 »
geriausia butu pasidaryti diagnostika, nes ten daug kas gali buti, o seip tj gal yra kurio nors daviklio laidukai patruke kai susuki vaira jie gauna kontakta ir sistema pradeda veikti, o jei nors vienas daviklis neveikia ar nera is jo signalo tj ir visa abs sitema atsijungia, o gal pats abs modulis grybauja, seip nuvaryk pajunks ant kompo ir pasakys kuris daviklis neveikia ir kas kaltas, taip bus geriausia, sugaisi maziau laiko ir nervu maziau bus  ;)
alfa romeo 156 2.4 jtd 140kw 2001m.

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2010-03-28 20:50 »
Sveiki ,turiu problema su ABS . Pas mane pastoviai dega jo lempute ir jis neveikia, na kaip ir ramu butu , bet man ramybes neduoda ,kad karts nuo karto , bet lb retai ,jis isijunge,pradeda veikti, bet pravaziavus 10 metru vel isijunge ir vel nebeveikia... kas galetu buti? kaip man ji atgaivinti.  Seip kaip ir pastebejau (bet gal ir pasirode) tai jis isijunge man kai susukes visa vaira i viena puse pravaziuoju, mano manimo gal ten kazkas susijudina ir pradeda veikti. Kokia ten technika ,koks jos veikimo principas, ka patartumet man daryt ... ? dekuj

Tamstai kita karta pirmiausiai foruma perzvelgti vertetu ar nera temu del tokiu paciu problemu. Pasiseke, kad as siandien labai tingiu ispejimus rasyt i PM ir trinti temas, taigi sujungiau su senesne. Vertetu pirmiausiai ir pradzia paskaityt, ten panasi problema. :mzp:
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic