Va va... Kai mes kaip tycia apie taviskio MiTo apsisukimo spinduli ir pasukamuma pakalbejom, tai man kazkaip truputi juokinga pasidare skaitant to straipsnio dali apie manevringuma... 
P.S. Sitas MiTo ir per siumetini Alfatura buvo. O laikui begant ju tik dauges. Nepavyks vieninteliam buti... 
Is kitos puses tai MiTo turi pliusa, kad nereikia nei 90 laipsniu kampu vairo sukinet trasoj (kacerga) norint isimti posukius gan greit, tai sioj vietoj gal ir galima butu sutikt, kad jis manevringas, bet siaip... Isvis man toks vaizdas, kad autobrava mazai ka nusimano apie alfa romeo, nes kai pvz norejau uzsisakinet MiTo ir klausinejau apie stop/start sistema tai man pastoviai pudrino, kad ash kalbu apie auto uzvedima mygtuku ir, kad taip tokia opcija gali buti, nors realiai nera tokiu mito opciju, o ir siaip ko paklausi to neatsakys

Del MiTo kiekio, tai manau realiai jis dides tik tada kada plustels naudoti ir tai tik tada kada jau bus kokiu 5m senumo, nes Lietuviai kreivai ziuri netik i naujas alfas bet ir apynaujas

O per kur tu giulietta reklama uzmatei?? Neteko dar niekad girdet... Galbut autobrava ishtikruju "prades" pardavinet alfas, o ne tik laikyt salone dulkem surinkt, butu smagu