Autorius Tema: Alfa Romeo aprasymai ir naujienos spaudoje  (Skaityta 734233 kartus)

Neprisijungęs Esnyper

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 3305
  • AR159 JDN:369
    • Žiūrėti profilį
    • Colourful.lt
Ats: Alfa Romeo aprasymai ir naujienos spaudoje
« Atsakymas #1530 Įrašytas: 2014-01-15 10:14 »
Yra:
Alfa Romeo 159 SW '09 1.9JTDm 16V Squadra Tuning
Ford Sierra mk2 '87 2.0 EFI Turbo (project car)
Buvo:
Alfa Romeo 156 SW FL '05 2.4JTD 20V Rosso
Alfa Romeo 156 SW FL '04 1.9JTD 16V Rosso :(
Ford Sierra '87 2.0
Alfa Romeo 156 '98 1.9JTD

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #1531 Įrašytas: 2014-01-15 10:52 »
Tipo jo. :D
Tipo ne. Themoj buvo real Ferrari variklis, o ne kokio nors fiatuko tiuningas tik tam, kad ženkliuką uždėt. Anyway, man realiai to ferrario ten nelabai reikia, aš ne ferrrmų fanas, aš Alfa Romeo fanas. Geriau tegu pristato vieną naują Alfą nei tris pasakas apie Ferrari :D O AR inžinieriai irgi normalius variklius padaro, jei tik "žaliavą" darbui normalią koncernas jiems paduoda. Nebent taupydami anuos visus jau išvaikė.  :smilie:
Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.  :idea:

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1532 Įrašytas: 2014-01-15 11:13 »
Tai čia kaip supratau AR inžinieriai ir mastytojai nuėjo lengviausiu ir dar + reklaminiu keliu. Ferrari realiai kaip ir "vienam kieme" su Alfa, o tai yra gerai dėl to, kad po Alfos paskutinių ala gerų JTS ir V6 montavimų į 156/159/Brera/Spider (gal ir dar kokius nors ??? )modelius nebereikia sukti galvos ir kurti tarkim visiškai naujus variklius, juos bandyti, investuoti N sumą "fanieros" į tyrimus ir t.t., kai jau Ferraris turi visą tą reikalą ir užtenka tik kažkokių +/- pakeitimų, pritaikymų prie Alfos noro, sumokėjimo pinigų Ferrui už variklius ir visks kaip ir... Toliau jau Alfos reikalai su pačio modelio gamyba, montavimu, paleidimu ir t.t. Ir dar vienas, mano akimis, gan nemažas pliusas, kad nemaža dalis potencialių pirkėjų vien išgirdę žodį Ferrari uždės Alfai dar vieną pliusą renkantis naują/dėvėtą mašiną.
« Paskutinį kartą keitė: 2014-01-15 11:17 sukūrė Karolis! »
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #1533 Įrašytas: 2014-01-15 11:15 »
Tipo jo. :D
Tipo ne. Themoj buvo real Ferrari variklis, o ne kokio nors fiatuko tiuningas tik tam, kad ženkliuką uždėt. Anyway, man realiai to ferrario ten nelabai reikia, aš ne ferrrmų fanas, aš Alfa Romeo fanas. Geriau tegu pristato vieną naują Alfą nei tris pasakas apie Ferrari :D O AR inžinieriai irgi normalius variklius padaro, jei tik "žaliavą" darbui normalią koncernas jiems paduoda. Nebent taupydami anuos visus jau išvaikė.  :smilie:
nu tiesa, ten buvo tikras ferrari V8 motoras, bet kažkaip tikras AR V6 motoras jam parametrais nelabai ir tenusileido :)
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #1534 Įrašytas: 2014-01-15 11:36 »
Ir dar vienas, mano akimis, gan nemažas pliusas, kad nemaža dalis potencialių pirkėjų vien išgirdę žodį Ferrari uždės Alfai dar vieną pliusą renkantis naują/dėvėtą mašiną.
Kaip kam. Jei čysta apie dabartį kalbant - aš nesu toks turtingas, kad galėčiau leist sau važinėt dėvėtu Ferrari. Ir ką čia slėpt - nauju taipogi :lol: Tai kam man tas džiaugsmas Alfoj?  ;D Aišku šnekam beleką apie beleką, nieko dar nėr, išskyrus eilines Marčionės kalbas.  :lol:

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1535 Įrašytas: 2014-01-15 12:11 »
Ir dar vienas, mano akimis, gan nemažas pliusas, kad nemaža dalis potencialių pirkėjų vien išgirdę žodį Ferrari uždės Alfai dar vieną pliusą renkantis naują/dėvėtą mašiną.
Kaip kam. Jei čysta apie dabartį kalbant - aš nesu toks turtingas, kad galėčiau leist sau važinėt dėvėtu Ferrari. Ir ką čia slėpt - nauju taipogi :lol: Tai kam man tas džiaugsmas Alfoj?  ;D Aišku šnekam beleką apie beleką, nieko dar nėr, išskyrus eilines Marčionės kalbas.  :lol:

Na taip, bet nemanau, kad vien dėl variklio mašinos kaina pakils tarkim 20%... Nors, kas ten žino... Kolkas vistiek viskas kaip "šakėm ant vandens" parašyta. O šiaip tai, mano galva atrodo, kad nelabai apsimokėtų leist į masinę gamybą baisiai brangią produkciją, į kurią daugelis tik pažiūrėt galės. Jei Alfa nori uždirbti - manau turėtų padaryti ganėtinai prieinamą modelio kaina, kuri dar galėtų atmušt pirkėjus nuo konkurentų.

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #1536 Įrašytas: 2014-01-15 13:53 »
Na taip, bet nemanau, kad vien dėl variklio mašinos kaina pakils tarkim 20%... Nors, kas ten žino... Kolkas vistiek viskas kaip "šakėm ant vandens" parašyta. O šiaip tai, mano galva atrodo, kad nelabai apsimokėtų leist į masinę gamybą baisiai brangią produkciją, į kurią daugelis tik pažiūrėt galės. Jei Alfa nori uždirbti - manau turėtų padaryti ganėtinai prieinamą modelio kaina, kuri dar galėtų atmušt pirkėjus nuo konkurentų.

Manau, kad jei Ferrari ir duos kokį variklį Alfai, tai nebent į galingiausią versiją tokią, kaip GTA, QV ar TI. O į "normalias" versijas bus montuojami "žmoniški" varikliai.

O kolkas palaukime pasaulinių parodų - gal sulauksime gerų naujienų. 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #1537 Įrašytas: 2014-01-15 14:28 »
Kalba neina apie nusipirkimą, kalba eina apie tinkamą ir prideramą tikro Ferrario priežiūrą bei aptarnavimą. Patemptum pvz planinį Fero diržų, grandinių, tarpinių, pompų ar ko ten dar į jį primontuota, pakeitimą kas kažkiek ten tūkstančių? A ne? ;D Nu OK, OK - bus "netikras" - "pagaidintas", deforsuotas, be kosminių technologijų,  kad turėtų resursą, kad keičiant tepalus kas 10000 mylių kaip nors bent garantinius km be problemų pravažiuotų ir apie maintenanco kainas šiurpios legendos neitų. Plius masinės gamybos, kad apsimokėtų dalių fabriką paleist ir tos dalys kosmosą nebekainuotų. Nu bet tokius variklius ir Alfa Romeo patys pasidaro kai reikia. Kam tas "netikras" Ferrari? Aišku - tam, kad būtų galima uždėti F etiketę ir tūpi amerikonai, kurie geriausiu atveju pamena tik kad AR - kažkokia senobinė markė, daba galvotų, kad čia budget Ferraris, bent jau jo viduriai - ir visi pultų jo pirkti. Nu bet mes ne amerikonai, mes - alfistai - mes žinom kas yra kas ir mūsų neturėtų dišovi fyntai veikt, tai iš kur čia tas ferarinis entuziazmas? :D :D :D
« Paskutinį kartą keitė: 2014-01-15 14:57 sukūrė moonshine »

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1538 Įrašytas: 2014-01-15 15:34 »
Pas mane jo nėra. :D Tegul Ferrarius vairuoja ponai. :D O su tamstos kai kuriom mintim nelabai sutinku ;)

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #1539 Įrašytas: 2014-01-15 15:36 »
Pas mane jo nėra. :D Tegul Ferrarius vairuoja ponai. :D O su tamstos kai kuriom mintim nelabai sutinku ;)
realiai mano mintys dar žiauresnės, bet tiek to, ir taip užtrolinau čia  ;D

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V