[/quote]
as visom keturiom uz, kad 169 ar pan klases sedanai net neturi, o privalo buti ant amerikiecio platformos, nes kaip rodo istorija italai tiesiog nesugeba pagaminti isties didelio,galingo ir erdvaus automobilio. Mano galva, butent toks ir turi buti premium klases automobilis. Aplamai, fiatas gal per daug kisa alfa i kazkokius fiatiskus remus, kurie jai nelabai tinka. Juk, Alfa sportiniu automobiliu gamintojas, visu pirma.(buvo). Antra, brendas po siai dienai priskiriamas prestizinems markems. Bet kaip tu gali buti prestiziniu gamintoju, jei neturi nei vieno isties prestizinio modelio premium klaseje. Tokiu modeliu as laikyciau 169, jei tik jis isvys dienos sviesa. Tai bus modelis kuris uzpildys ta skyle, kuria alfa velka bemaz 20, gal daugiau metu. Jis stos salia a8,mb s class ir panasiu monstru. Kad ir koks puikus, sportiskas, grazus automobilis butu 159 ar buvo 166, jie neuzpildo tos spragos. Dabar, alfa gamina puikius vidutines klases automobilius. Bet jos brendas ir jo ivaizdis savaime nori palipeti auksciau. Truksta kazko radikaliai naujo. Manau, tai aplamai pakeistu daugelio nuomone i pacia alfa, kaip gamintoja. Pridejus siek tiek gero marketingo. Gal ja verciau koks Spyker nupirktu.
[/quote]
Geros mintys. Tiesa, zinant amerikieciu surinkimo kokybe, interjero dizaina, jo medziagu parinkima truputi darosi baugu. Zinant, kad Alfa su 169 taikosi butent i amerikos rinka, galima teigti, kad visi mano pamineti aspektai mums europieciams bus tik patenkinamo lygio. Beabejo yra ir laaabai geru dalyku: matmenys, v8 ir pan. Laukiu as tos 169, ale taip knieti oficialias nuotraukas ir tech.duomenis suzinot. Po to beliks tik dar desimtmeti palaukt ir 169 turetu stoveti po mano langais...Gerai jau grybauju..