Autorius Tema: Olimpiada 2008-Mes laimėsim! Mintys, nuomonės, ispūdžiai.  (Skaityta 181602 kartus)

Darcikas

• Svečias
Ats: Olimpiada 2008-Mes laimėsim! Mintys, nuomonės, ispūdžiai.
« Atsakymas #110 Įrašytas: 2008-08-22 17:13 »
Lietuva pralose Ispanijai. ir ne be priezasties. Ispanai buvo nerealiai stiprus ;) lietuviai zaide fantastiskai, bet deja nepasiseke. Bus labai idomu paziureti JAV - Ispanija....

butu tikrai iveike tuos ispanus, jei ne vietoj kleizos dvi technines skaudzios prazangos... ir dar aukstaugiai issibaudavo.. jei butume tureja visus sveikus, manau butume minimaliai laimeja... ne veltui minejau kad mums reikes sekmes... o jos truko.. daugiau viskas liux buvo ;) 10 balu! aciu LIETUVOS RINKTINEI! mums krepsinis religija;)

Neprisijungęs Yara

« Atsakymas #111 Įrašytas: 2008-08-23 00:50 »
gerai kad JAV laimejo, dabar tai turim shansa nors bronza paimt  :alaus: ACIU lietuvos krepsininkams, malaciai, mes esame viena is stipriausiu komandu planetoj, nerealu  :alaus:
buvo: VW Jetta 1.8
         AR 156 2.0
yra:   AR 156 1.8

Fuck Google, Ask Me !

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

mindoza

• Svečias
« Atsakymas #113 Įrašytas: 2008-08-23 11:55 »
 Paskui rasys, kad medaliais is dangaus nukrito. geriau butu pilnos sudeties. vistiek vyrai kovos kaip reikia :star:

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #114 Įrašytas: 2008-08-24 10:18 »
na va eilini kart kartojasi tas pats... o kaip paskaitai komentarus vaikuciu musu tai nesamoniu nesamones raso... As vietoj Lietuvos rijktines isvis nedalyvauciau niekur :) nurimtu visi iskart... ACIU rinktinei :) MEDALIAI TAI NE VISKAS... SVARBU BUVOM PASTEBETI PASAULYJE ;)  :star:

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #115 Įrašytas: 2008-08-24 13:13 »
Medaliu nera... Hmmm... Nu kaip ir gaila,bet manau daug kam turetu uz medalius buti svarbiau tai,kad olimpiadoj dalyvaujam vos penkta karta ir penkta karta pasiekem geriausiuju ketvertuka... Negi tai ne laimejimas..? Man tai yra ypac didelis laimejimas,tokiai mazai saliai kaip Lietuva,pries tokias milzines kaip Argentina,Ispanija ar ta pacia JAV... Taigi ner ko grauztis... Laimejo tie,kurie buvo stipresni ir fortuna labiau jiems sypsojosi... Bus dar tu Olimpiadu,bus dar tu pergaliu... :loud:

Visus,su gan gausia apdovanojimais olimpiados pabaiga... :alaus: ;)
Yra:

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;

Neprisijungęs Paulius

• Veteranas
  • Įrašai: 1412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116 Įrašytas: 2008-08-24 14:53 »
nežinau kaip jum ,bet man lietuvių su ispanais gražesnės varžybos buvo, kova vyko, a va su argentina kažkaip biški apatiškos tos varžybos.A šiandien štatai su espanais kaip varė tai buvo žiauriai gražios rungtynės.
Gerai, einam F1 žiūrėt ir alaus gert.
Buvo: AR164 3.0V6,AR 145 1.9TD/1.6 boxer,AR156 2.0T.S./1.9JTD(SW),AR GTV
Yra:AR 159 SW ti 2.0jtdm.

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117 Įrašytas: 2008-08-24 16:15 »
Medaliu nera... Hmmm... Nu kaip ir gaila,bet manau daug kam turetu uz medalius buti svarbiau tai,kad olimpiadoj dalyvaujam vos penkta karta ir penkta karta pasiekem geriausiuju ketvertuka... Negi tai ne laimejimas..? Man tai yra ypac didelis laimejimas,tokiai mazai saliai kaip Lietuva,pries tokias milzines kaip Argentina,Ispanija ar ta pacia JAV... Taigi ner ko grauztis... Laimejo tie,kurie buvo stipresni ir fortuna labiau jiems sypsojosi... Bus dar tu Olimpiadu,bus dar tu pergaliu... :loud:

Šaunu T_K atlaisvinai mane nuo ilgos žinutės rayšmo, padėstei viens prie vieno, ką ir aš mąsčiau (per vėlai prisijungiau - keliavau iš Ignalinos į Vilnių) ką manau, nėr ko graužtis, nors truputuką gaila kad taip įvyko, bet mes vistiek šaunuoliai, tokie mini šalis, o laimėjome kiek? Penkis medalius, patikslinkit, negi aš atspėjau (temos pradžia - penki medaliai !) Labiausiai krito į akį šaunuolė buriuotoja - sidabrą paėmė - pagarba Jai.
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118 Įrašytas: 2008-08-24 16:16 »
Ups, jau prigėrėm sočiai......alaus, ką laimėjom, tą ir turim
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #119 Įrašytas: 2008-08-24 22:30 »

Šaunu T_K atlaisvinai mane nuo ilgos žinutės rayšmo, padėstei viens prie vieno, ką ir aš mąsčiau (per vėlai prisijungiau - keliavau iš Ignalinos į Vilnių) ką manau, nėr ko graužtis, nors truputuką gaila kad taip įvyko, bet mes vistiek šaunuoliai, tokie mini šalis, o laimėjome kiek? Penkis medalius, patikslinkit, negi aš atspėjau (temos pradžia - penki medaliai !) Labiausiai krito į akį šaunuolė buriuotoja - sidabrą paėmė - pagarba Jai.

Taigi,kad penkis... O buriuotojos,tai asmeniskai pats nepazystu,bet pazinojo mano mama,nes ji jos mokine sulej buvo,taigi uz ja sirgom labai... Tikrai saunuole... Pirma olimpiada ir iskart i elita... :star: :star:
Yra:

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;