Autorius Tema: Alfa Romeo / aš ir kitas pasirinkimas  (Skaityta 15999 kartus)

Neprisijungęs mod

• Lankytojas
  • Įrašai: 394
    • Žiūrėti profilį
Ats: Alfa Romeo / aš ir kitas pasirinkimas
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-08-03 21:18 »
:D
patekau i  alfa suvaziavima kaune, ilipau pas bumbuma i 166 ir nepatikesit - patiko.
ilgokai svarsciau ar 3.0 ar 2.4 jtd... nugalejo dizeliukas. ieskojau 2 men. radau autopliuse :) kad ir kaip varytumet ant jo.
nusipirkus teko investuot ~ 80 lt i pakaba :D ir nepamenu kiek  i dirzu keitima. po metu ~1.5 k lt uz kuro siurbli.. vazineju jau 2 metus ir patenkintas, sekancia auto jauciui irgi bus AR

Netikiu savo akimis ka cia parasei  :o :o :o

kuria dalim negali patiketi :D?
buvo : AR 166 2,4JTD 2002
yra: bmw 328is 1997
 ----------------------------------------

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-08-03 21:35 »
To T_K: stažo metai, o tiek automobilių markių privardinai, net daugelio smulkių pavadininimų net aš nežinau, bet šaunus tas tavo užsidegimas, juk savo alfutę galima sakyti iš numirusių prikėlei ir jau metus vairuoji saugiai, šaunu :P
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-08-04 00:15 »
To T_K: stažo metai, o tiek automobilių markių privardinai, net daugelio smulkių pavadininimų net aš nežinau, bet šaunus tas tavo užsidegimas, juk savo alfutę galima sakyti iš numirusių prikėlei ir jau metus vairuoji saugiai, šaunu :P

Stazo metai greit 2 bus... Bet prie vairo nuo pat mazu dienu... Realiai uzmiestyje,ne pagrindiniuose keliuose uz vairo nuo 12 metu... Taigi,jau gaunasi 8 meteliai... ;D ;D Aisku pagrindiniai vairavimai prasidejo mazdaug pries 4 metus,kai jau uzejo noras teises turet,tai prasidejo aiksteles ir t.t. Taigi ir vairavimo supratimas pas mane jau neblogas,turint omeny,kad daugiausia buvo mokinamasi zvyrkeliuose ir misko keliukuose... ;) 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008-08-04 00:27 »

Stazo metai greit 2 bus... Bet prie vairo nuo pat mazu dienu... Realiai uzmiestyje,ne pagrindiniuose keliuose uz vairo nuo 12 metu... Taigi,jau gaunasi 8 meteliai... ;D ;D Aisku pagrindiniai vairavimai prasidejo mazdaug pries 4 metus,kai jau uzejo noras teises turet,tai prasidejo aiksteles ir t.t. Taigi ir vairavimo supratimas pas mane jau neblogas,turint omeny,kad daugiausia buvo mokinamasi zvyrkeliuose ir misko keliukuose... ;) 8)

tik keista vienas dalykas, kad supratima tai turi, o is trecia karto tik vairavima islaikei...man to patirti neteko, nes vairavima islaikiau be jokiu problemu ir irgi su kitu automobiliu, nei "mokiausi", realiai as net aiksteleje nevazinejau ar mieste su "m" raide :D

As vairuoju panasiai, kazkada teko ir 3 geras knygas po subine pasideti, kad matyciau kelia :)
Su mopedais ir t.t. jau nuo 3 klases pradejau, 1 savaite vazinejiesi, 2 taisai :D
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2008-08-04 00:34 »
tik keista vienas dalykas, kad supratima tai turi, o is trecia karto tik vairavima islaikei...man to patirti neteko, nes vairavima islaikiau be jokiu problemu ir irgi su kitu automobiliu, nei "mokiausi", realiai as net aiksteleje nevazinejau ar mieste su "m" raide :D

As vairuoju panasiai, kazkada teko ir 3 geras knygas po subine pasideti, kad matyciau kelia :)
Su mopedais ir t.t. jau nuo 3 klases pradejau, 1 savaite vazinejiesi, 2 taisai :D

Pirma karta pakiso koja neatidumas ir jaudulys,antra karta masina kiaule pakiso... :-\ Pirma karta stabtelejes,bet ne pilnai sustojes, per stopa pravaziavau,antra karta gesau pora kartu gatvej,nes vietoj pirmos saibos pavaru deze imesdavo trecia (VW Polo,uztai ir nekenciu ju) ir man pasake abu kartus: "vairuoji tikrai puikiai,bet atidumas atidumas atidumas"... Dabar atidumo stokos jau nebejauciu... ;)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #15 Įrašytas: 2008-08-04 16:21 »
kazkur kai buvo ~14 metu sesers vaikinas dave savo tuomet neujutelaiti BMW 530d pavairuot, oj kaip jis man patiko... sakiau, kad po 4 metu ir as toki turesiu! :D dar va pabusiu lietuvis ir pasigirsiu, buvo daves pavairuot BMW 645Ci ir Infiniti FX45, bet apie tokius galvot 18 metu ne mano kisenei buvo ;) tai vat atejo 18 metu, paziurejau kiek tie 530d kainuoja ir supratau, kad tiek per gyvenima automobiliui nepritaupiau (supraskit teisingai, taupiau jam nuo 3 metu amziaus, tik nezinojau kokiam) buvau pritaupes uztektinai Porsche 944 turbo (dbr jie pabrango jau) bet 1988 metu gamybos porsche butu peilis su eksloatacinemis islaidomis... ziurejau peugeot 406 coupe, hyundai tiburon, bet kur jau su mano 2m ugiu lyst i coupe tipo automobilius... na, nebent i koki dideli GT klases coupe.. teko vazinet tiburonu '02, tai kaip gerai, kad jo nepirkau, nepatogus lb... tai va ir besizvalgydamas pamaciau 156 alfa... bet velgi maza pasirode... o tada nu uzmusk buvau tikras, kad yra kitokia, didesne alfa... buvau mates pora kartu vln..(tada ju buvo lb nedaug) paziurejau autopliuse, ziuriu 166, reiskia tikrai bus didesne uz 156 ;D paziurejau... priekis hm... keistas... toliau viskas tobula, paziurejau variklius, smagus.. salonai dievishki... suradau skelbima, pardavejas turejo 2 166. viena maziau nuvaziavusia, su netvarkinga pakaba, kita daugiau nuvaziavusia, bet su tvarkinga, kadangi absoliuciai nieko neismaniau tada apie konstrukcija, todel pasakiau, kad atveztu tvarkinga. atvaziavom prie regitros lapkricio vidury ir pamaciau didele, tamsiai melyna, graziais ratais, sviesiu salonu, zodziu isiziurejau iskart... isvaziavau pravaziuot, spustelejau, isgirdau garsa ir isimylejau. neieskojau nei pigesnio, nei geresnio varianto. jau ne uz kalnu 2 metai. gailiuosi del to, kad del patirties stokos sugebejau pats pagadint jos vaziuokle... bet sutvarkyta jau. pats nuvaziavau virs 40 000km vien savo 166, problemu su vairavimu neturiu, o parkavimo skillsus ir brumbrum mate ;D ;D ;D . vienu zodziu, man automobilis yra daugiau nei susisiekimo priemone ;) alfa romeo 166 tai ispildo.

P.S. apie ta prieki... manau, kad visi 166 savininkai pritars, kad jis turi ideja.. kai daznai ji matai, isiziuri koks jis "raumeningas" visos linijos nuo bamperio i sparnus, pabrezia iskilusias ratu arkas, zemas, smailus priekis suteikia agresijos, visos groteles sueina pagal simetriskas linijas, man jis tikrai patinka :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008-08-04 16:26 sukūrė INFAS »
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008-08-07 22:52 »
[/quote]
Puiku, pagarba iš mano pusės.

Balkis

• Svečias
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008-08-07 23:02 »
P.S. apie ta prieki... manau, kad visi 166 savininkai pritars, kad jis turi ideja.. kai daznai ji matai, isiziuri koks jis "raumeningas" visos linijos nuo bamperio i sparnus, pabrezia iskilusias ratu arkas, zemas, smailus priekis suteikia agresijos, visos groteles sueina pagal simetriskas linijas, man jis tikrai patinka :)

gal ne i tema, bet kai isigyjau alfa, mano grupiokas klausia: kuria? ta su liudnu veidu, ar ta su piktu?

tai kaip supratau, 166 - su liudnu :)

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2008-08-07 23:07 »
UPS, viskas susimaliojo ir prapuolė, atsitik man taip su citata....
« Paskutinį kartą keitė: 2008-08-07 23:11 sukūrė Malūnsparnis »

Neprisijungęs Paulius

• Veteranas
  • Įrašai: 1412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2008-08-08 09:27 »

tai ,kad 156 veidas irgi nepiktas
Buvo: AR164 3.0V6,AR 145 1.9TD/1.6 boxer,AR156 2.0T.S./1.9JTD(SW),AR GTV
Yra:AR 159 SW ti 2.0jtdm.