Autorius Tema: klimos ventiliatorius  (Skaityta 13334 kartus)

searchas

• Svečias
Ats: klimos ventiliatorius
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-12-18 09:30 »
Prie to pacio: Zdz situacija tokia, nuvariau i servisa pakeist  generatoriaus ten ta ilga dirziuka, kad nebecyptu jis man, po kiek laiko vel pradejo cypset, po to vel nuvariau uzdejo vel nauja ir pasake kad kaltas yra klimos siurblys, reikia remontuot, atseit jo skyvas parejas ar pan ir gadina ta dirziuka. Kame saknis cia taip gali but????   ??? 8)

Neprisijungęs Wojszwillo

• Patyręs
  • Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-12-18 10:28 »
Prie to pacio: Zdz situacija tokia, nuvariau i servisa pakeist  generatoriaus ten ta ilga dirziuka, kad nebecyptu jis man, po kiek laiko vel pradejo cypset, po to vel nuvariau uzdejo vel nauja ir pasake kad kaltas yra klimos siurblys, reikia remontuot, atseit jo skyvas parejas ar pan ir gadina ta dirziuka. Kame saknis cia taip gali but????   ??? 8)
Dėl škyvo turėsi nemažų reikalų per piniginę. Bet ar tikrai škyvas?
Gal kondicionieriaus siurblio guolis šaibom išėjęs? Nes yra kas tvarko tuos siurblius, įpresuoja naują guolį.
Buvo:
Alfa Romeo 147 1,6 TS '02
Yra:
Alfa Romeo Brera 2,2 JTS '07
Alfa Romeo Stelvio 2,0 MAir 280AG '18

Alfa Romeo - making drivers into mechanics since 1910

Neprisijungęs stasius

• Veteranas
  • Įrašai: 1889
  • Vilnius
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-12-18 11:00 »
del skyvu visiskai gali buti. yra ne vienas turejes bedu su generatoriaus ar kondicionieriaus skyvais. paprastai juos reiktu laiku pakeisti. pats esu keites genero skyva. meistrai sake, kad jis blogas. nors tiesa pasakius kai pakeite genero skyva, kiek ji bevarciau, nepastebejau kame ten blogumas.. bet pirkdamas nauja skyva supratau, kad tai gan einama preke. mokejau uz ji 140 lt. cia autoprizmej su nuolaida (per kraujus), kaip klubo nariui. magneti mareli.
buvo:
ar 156 2.4 jtd'99, ar 145 1.9 jtd'99, ar 147 1.6 ts'01, lancia lybra 2.4 jtd'01, ar 147 1.9'03, ar 147 1.9'04, ar 156 sw 1.9'01, ar 156 sw 2.4'03, fiat punto 1.3 mjet'05, fiat grande punto 1.2'06, AR 156 SW 1.8 TS '03, fiat bravo 1.4 tjet'08.
yra:
CRV 2.2'09

Neprisijungęs karolis007

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2009-01-05 11:39 »
ir as cia savo problema pasakysiu:
zodziu taip, pries pat naujus uzgeso mano Alfonso salono ventiliatorius ir kompas raso tokius zodzius: Air conditionier faulty, please contact workshop. silt syla, bet visiskai nepucia, siaip pries koki menesi buvo issimtas kondiskes siurblys, nes subirejo ir uzdetas maziasnis dirzas ir jis sukasi be kondicionieriaus siurblio, bet tas neturejo jokios itakos iki siol.
gal kam buvo ar zino kas yra? as galvoju, kad neturetu tureti itakos tai, kad nera siurblio.

Neprisijungęs Mindev

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 50
  • AR 156 2.0 T.S.
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2009-01-05 11:52 »
pas mane irgi nustojo veikti ventiliatorius, bet beda atrodo radau. Issilyde ventiliatoriaus saugiklio lizdas, dabar laukiu siltesniu oru, kad galeciau ji perlituoti. Paziurek ir tu nusiemes plastmase prie priekinio stiklo, tarp valytuvu. Ten rasi saugikliu ir reliu bloka. Pas mane issilyde 30A saugiklio lizdas pirmas is desines, jei stovi veidu i varikli. Pertikrink prie to pacio ir reles, gal kokia apsioksidavusi yra ir nera kontakto. Ventiliatoriaus rele turetu buti salia saugiklio.

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2009-01-05 12:48 »
ir as cia savo problema pasakysiu:
zodziu taip, pries pat naujus uzgeso mano Alfonso salono ventiliatorius ir kompas raso tokius zodzius: Air conditionier faulty, please contact workshop. silt syla, bet visiskai nepucia, siaip pries koki menesi buvo issimtas kondiskes siurblys, nes subirejo ir uzdetas maziasnis dirzas ir jis sukasi be kondicionieriaus siurblio, bet tas neturejo jokios itakos iki siol.
gal kam buvo ar zino kas yra? as galvoju, kad neturetu tureti itakos tai, kad nera siurblio.

o ics neturi econ mygtuko ,jis atjungia siurbli,  nors pas pati nuimtas dirzas nuo kondiso iurblio,bet bedu nera jokiu
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs karolis007

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2009-01-05 14:11 »
siaip nei eco, nei kas kita nepadejo. reikes ziureti saugiklius. bet tokiu oru vaziuot su ja buvo neimanoma tai palikau pasiilset iki savaitgalio :) o tada jau reiks ieskot kur ten kas ne taip :)
dekui uz mintis.

searchas

• Svečias
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2009-01-07 11:38 »
Dėl škyvo turėsi nemažų reikalų per piniginę. Bet ar tikrai škyvas?
Gal kondicionieriaus siurblio guolis šaibom išėjęs? Nes yra kas tvarko tuos siurblius, įpresuoja naują guolį.
Gali but ir guolis, reikes nuvaryti pas tuos kondicionieriu meistrus kad pasiziuretu tiksliau.

Neprisijungęs alfonsas166

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2009-01-10 03:41 »
sveiki kolegos ;D ir as turiu tokia beda su klimos vintiliatorium,tik pas man gal siek tiek prasciau, nes ji tai veikia tai ne. kaip lauko temperatura yra pliusine jokiu problemu, veikia puikiai,tik pasalus iki minuso ar nulio yjungus degima ventiliatorius pucia, sukasi bilekaip,kaip nori ;D uzvedus nustoja pusti, arba kartais pucia kol nenuvaziuoju apie pora km ir nustoja.sila viskas ok, tik pats ventiliatorius nepucia. Relia tikrinau ji veikia, ir pas mane ji stovi ne tarp valytuvu kaip jus sakot o po vairu.o gal ir tarp valytuvu dar yra kokia viena, reiks rytoj patikrinti. ir seip jau metai kaip turiu alfa ir esu laimingas kad mano brolis mechanikas!!!

Cupid

• Svečias
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2009-01-10 09:21 »
Sweiki visi,

As savo alfuka papirkau apie rugsejo men., tai klimos ventiliatorius irgi tai sukosi tai ne (dar ismesdavo klaida)  :begam: Galiausiai isvis nustojo veikti. Pasiskambinau i servisa, sako niekuo padet negalim kreipkis i autobrava, kad prisijungtu prie kompo ir nuskaitytu klaida  :angry: Nu ok uzsirasiau i auto brava (Vilniuje) prisijunge prie kompo (susimokejau tvarkingai apie 320 lt)nuskaite klaida, diagnoze  :loud: sudeges (autoprizmeje naujas apie 440 lt.). Paskaiciavo man darbus tai gavosi su viskuo 1800 lt (cia su klimos ventiliatoriumi + visi darbai). Pagalvojau nusisausiu  :begam: . Atsisakiau as aisku tu darbu, pasiskambinau pazistamam (alfistui), pasakiau kame beda ar gali padet? Tai va motoriuka padeveta radau uz 50 Lt (+sisteminis blokas), is autopliuso gera europietiska ir kaip matot uz maza kaina, nes zmogelis ta motoriuka jau gal 1-erius metus pardavineja tai sake atsibodo jau pardavinet. Meistriukas sake labai gero stovio, niekas netiki, kad tik tiek suplojau  :smilie: . Pasikeiciau as pas ji uz 250 lt (dar pakeite laidus, nes ir tie buvo pasvile). Ir pucia jis man iki siu dienu! Jei ieskosit devetu nepirkit is anglisku masinu, netinka, nors visi kaip susitare sako tinka ir labai lengvai pasikeicia.