Autorius Tema: Siurbiasi motoras, bet tik kai buna saltas  (Skaityta 9298 kartus)

andriucha20

• Svečias
Siurbiasi motoras, bet tik kai buna saltas
« Įrašytas: 2008-06-14 17:36 »
swieiki ALFA myletojai :) ...
 Perziurejau dauguma forumo temu, bet man tinkancios ir neradau. Tai va, turiu sokia tokia problemike:
 truputi siurbiasi motoras, bet tik tada kai buna saltas, motorui susilus viskas veikia puikiai. O visos bedos prasidejo nuo tada kai servize pasikeiciau generatoriu, net nzn ka jie ten man padare, bet is ptadziu pradejo sokyneti apsukos, o to problema buvo gazo potenciometras, ji pakeciau tai su apsukomis viskas susinormalizavo, bet va motoras vistiek siurbiasi, padariau diagnostika kompas parode kad liamda zondas mires, taciau kiek zinau laimda zonas saltam motorui itakos neturi, ar as klystu? tai va, gal kaszino kas galetu buti??? is anksto dekui :)

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
Ats: Siurbiasi motoras, bet tik kai buna saltas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-06-14 17:40 »
Liambda zondas itaka turi ir saltam ir siltam. Misinys per riebus, todel siurbiasi. Karstas greiciau isgaruoja, todel ne taip jauciasi. Zonda butinai keisk, nes ir kuro sanaudos garantuotai padideje.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

andriucha20

• Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-06-14 17:51 »
siap planuoju artimiausiu momentu pasikeitsi, bet va dar del kainos nesidomejau. Kiek daugmaz jie kanuoja 145 alfai 4 laidu ??? ir ar butinai pirkti sikrtas alfos  ar tinka ir kiktokie??

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-06-14 18:39 »
Manau virs 200lt ir nebutinai alfos.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Valerun

• Svečias
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-06-21 11:42 »
Geriau imk originalų titaninį Magneti-marelli su 3 laidais: raudonu, baltu ir juodu.
Aš bandžiau statyti "universalų" - nedirbo.

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-06-22 08:44 »
Valerun, taigi raso,kad pas ji 4 laidu lemda,beto neaisku kokio gamintojo pas ji stovejus. andriucha20 imk lemda,kad tiktu ir viskas  tokiu dalyku gamintojai gamina beveik visoms markems ir daugumai ju  modeliu
AR159 2.0 jtdm Ti

Veronika

• Svečias
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2008-07-15 10:48 »
O kurioj vietoj yra tas lembda zondas?
Pas mane irgi yra tokia problema - uzsisiurbia motoras ir kuri laika neuzsiveda,o kai uzsiveda jauciasi stiprus benzino kvapas.

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2008-07-15 13:22 »
Pas mane irgi yra tokia problema - uzsisiurbia motoras ir kuri laika neuzsiveda,o kai uzsiveda jauciasi stiprus benzino kvapas.

Lambda stovi duslintuve,iskart uz kolektoriaus (vadinamuju "kelniu") dazniausiai pries katalizatoriu... Apziurint masina is apacios matosi laidukai einantys i duslintuva,tai vat ten ir bus lambda... ;)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Veronika

• Svečias
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2008-07-15 16:17 »

Lambda stovi duslintuve,iskart uz kolektoriaus (vadinamuju "kelniu") dazniausiai pries katalizatoriu... Apziurint masina is apacios matosi laidukai einantys i duslintuva,tai vat ten ir bus lambda... ;)

Taip ir galvojau,kad ten. Aciu,uz paaiskinima. ;)

Veronika

• Svečias
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2008-07-15 16:55 »
O ar galetu buti kokia nors kita priezastis del sios problemos, ar butinai tik lambda del to kalta?