Mano subjektyvia nuomone, renginių organizavimas ir Alfa Romeo markės demonstravimais vokiškų mašinų apsėstai liaudžiai yra tikrai sveikintinas dalykas ir nieko peiktino, ant kiek tai tiesa, ant ne, bet jei yra tas "atsiribojimas" nuo Lietuvos klubo ir kitų miestų kažkiek atrodo vaikiškai.. Toks vaizdas, kad Lietuva ant tiek didielė, kad dabar visi po klubą savo darom, tike kiek didžiūjų miestų yra. Kauno Alfa Romeo klubas; Vilniaus Alfa Romeo klubas; Panevežio Alfa Romeo klubas ir kt. Aišku individualizmas yra gerai, bet šitoj vietoj, jis nelabai tinkamas. Ar negeriau būtų visiems kažką gero suorganizuot ir visiem sudalyvaut, o tokių renginių būna apstu visus metus, plėstųsi Lietuvos Alfa Romeo klubo gretos, visus vienytų bendra veikla, o ne atskirai lyg įsižeidusiems vaikams eiti žaisti į kitą smėlio dežę..
Panevežiečiai, Jūs sakot, kad sudalyvaujat, bet atrodo taip, kad ką savo susiorganizuojat tai tik ir lieka jūsų rate, kiti alfistai net nepageidaujami, nebent aš klystu ir taip nėra. Gal tiesiog informacijos reiktų kiek daugiau apie renginius, gal ir tie patys kauniečiai, vilniečiai prisijungtų, o Jūs visada esat laukiami Nemuno žiede, nors iš aš pats nesu klubo narys, bet kai bus didesnis judėjimas alfistų iš visos Lietuvos, tada bus apie tai svarstoma, manau, kad dauguma žmonių apie tai galvoja, nes dabar bendras Lietuvos Alfa Romeo klubas turi savo narius, atitinkamą skaičių, kurie vienas kita puikiai pažįsta ir vienam žmogui sakykim "iš gatvės" nėra interesų kaip po tokių didelių ten veržtis. Nieko nesakau apie nieko blogo, tik sakau, kad visiems reiktų aktyviai kažką galvot, o ne atskirai.