Autorius Tema: Valstybiniai- "VARDINIAI"- numeriai  (Skaityta 20118 kartus)

Neprisijungęs Wojszwillo

• Patyręs
  • Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
Ats: Valstybiniai- "VARDINIAI"- numeriai
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-05-27 20:19 »
taigi einikis vazineja rodos 13 jo numeris ar koks ten... nu bet man tai cia biski idiotizmas...manau galima ir kitur tuos pinigus ikist :) nors jeigu masina perki uz 100 000 ar uz 400 000 tl tai tie 3000lt uz numeri sudo vietoje;) vienas lietnykas normalus tiek kainuoja :)

Vardinis numeris dabar kainuoja 10k lt ;)

sit kaip :) tai pas mane info pasenusi :) nu 10 000lt  tikrai neduociau kazkokiam skardos gabalui :)
Na yra čiudikų, kurie moka...
Buvo:
Alfa Romeo 147 1,6 TS '02
Yra:
Alfa Romeo Brera 2,2 JTS '07
Alfa Romeo Stelvio 2,0 MAir 280AG '18

Alfa Romeo - making drivers into mechanics since 1910

arGTV

• Svečias
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-05-27 20:21 »
kokie dar 10000 ....   nesamone....  iskur tokes kainas trauket???

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-05-27 20:27 »

http://www.verslosavaite.lt/content/view/3005/128/

Cia siektiek, kad apsisviesti :)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs mod

• Lankytojas
  • Įrašai: 394
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008-05-27 20:48 »
taigi einikis vazineja rodos 13 jo numeris ar koks ten... nu bet man tai cia biski idiotizmas...manau galima ir kitur tuos pinigus ikist :) nors jeigu masina perki uz 100 000 ar uz 400 000 tl tai tie 3000lt uz numeri sudo vietoje;) vienas lietnykas normalus tiek kainuoja :)

Vardinis numeris dabar kainuoja 10k lt ;)

sit kaip :) tai pas mane info pasenusi :) nu 10 000lt  tikrai neduociau kazkokiam skardos gabalui :)

taip mastai kai pinigu nera... o kai normaliai byra i kisene , tai ir is kisenes neblogai iseina visokiem  sh***kam kurie paprastiem zmonem  100metu nereikalingi
buvo : AR 166 2,4JTD 2002
yra: bmw 328is 1997
 ----------------------------------------

Neprisijungęs citizen

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 98
  • Teko spjauti i sulini is kurio daba pats geriu ...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2008-05-27 21:04 »
taip taip 10k ;D beje mano sefas verineja su c6 citroenu,numeris taip pat c6  :D ir skaicius ir raide ir viskas tik uz 10k ;D ^-^   beje oi lb lb senai dar tada matyt 3k kainavo,maciau kazkokia honda gal s200 tai buvo "pupa"  :D o uz vairo tai tikrai ne pupa buvo..... ;D ;D ;D zwengem tadajuodai,praitais metais palangoi,tokia geltona o vairavo gal boba virs 50m.... :o ;D
AR 156 01m.2.4jtd 103kw RED sportwagon
AR 156 01m.1.9jtd   81kw BLACK SEDAN

arGTV

• Svečias
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2008-05-28 00:55 »

nu y na......  koks debilizmas....

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008-05-28 07:20 »

Sutinku, nes pagal straipsni, tai registros vardiniai numeriai su nauja kaina surenka maziau pinigu :)
Matyt chebra kazkuri, kuri turi vardinius numerius nenori, kad jie atpigtu ir taptu masiniais, naujuju lietuviu style :)

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008-05-28 07:25 »

Sutinku, nes pagal straipsni, tai registros vardiniai numeriai su nauja kaina surenka maziau pinigu :)
Matyt chebra kazkuri, kuri turi vardinius numerius nenori, kad jie atpigtu ir taptu masiniais, naujuju lietuviu style :)

man asmeniskai jau nebelabai idomu tie vardiniai numeriai... tai "RUNIKA" tai "R8" ir .t.t man kazkokio grozio nebeduoda jau, jeigu lietuvoje  jau apie 500  vnt isduoda tai jau buvo nauja mada pasidariusi.... va sumoki 40 lt ar kiek daugiau dabar  ir pasirenki is eiles numeriu geresni ir truputi grazesni ir  pakanka :)

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2008-05-28 08:00 »

man asmeniskai jau nebelabai idomu tie vardiniai numeriai... tai "RUNIKA" tai "R8" ir .t.t man kazkokio grozio nebeduoda jau, jeigu lietuvoje  jau apie 500  vnt isduoda tai jau buvo nauja mada pasidariusi.... va sumoki 40 lt ar kiek daugiau dabar  ir pasirenki is eiles numeriu geresni ir truputi grazesni ir  pakanka :)

Man labai keista, kad pagal regitros nuostatus negalima maziau nei 6 simboliu, o cia va R8, kai buvo leidziama kiek nori simboliu tai dar apie R8 niekas nezinojo, kazkas matyt pamokejo daugiau nei 10k lt, kad gautu dvieju simboliu numerukus...

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2008-05-28 08:16 »

Man labai keista, kad pagal regitros nuostatus negalima maziau nei 6 simboliu, o cia va R8, kai buvo leidziama kiek nori simboliu tai dar apie R8 niekas nezinojo, kazkas matyt pamokejo daugiau nei 10k lt, kad gautu dvieju simboliu numerukus...

tai visur kysiai savo padaro... cia tos nuostatos nieko nevertos, kas nori pereina .... absoliuciai kur be pasisuksi korupcija :)  nekilnojamas turtas...medicina.... prokuraturos...policija...savivaldybes... oj oj baisu :)