2-a nuotrauka tai visai meniska gavosi
Citata iš: Darcikas 2008-05-09 15:55ir dar Ir automobilis gražus, švarus, o ....ratai tai be žodžių labai čia įsitaikiai ...kaip iš pieno plaukę...
ir dar
o ratlankius pats dazei, ar tokie buvo?cia kur metu alfa? jei ta senesne, tai ir man tokie ratukai tiktu r16?
nu tai komentuokit komentuokit visi uzsnude kazkokie perziureta virs 300 kart o komentaru tik keletas
Citata iš: Darcikas 2008-05-18 17:49nu tai komentuokit komentuokit visi uzsnude kazkokie perziureta virs 300 kart o komentaru tik keletas Na graži, graži ta tavo Alfa. Spalva gera ir ratai teisingi - asmeniškai man labai patinka "špikiniai" ar "spike'iniai" ratai, o ne tie su 3 ar 5 ar dar daugiau "skylių". Viskas šauniai suderinta. Tik pačių diskų spalva truputį akį rėžia, ta prasme išsiskiria iš konteksto, ar ne?
Citata iš: Wojszwillo 2008-05-18 19:00Citata iš: Darcikas 2008-05-18 17:49nu tai komentuokit komentuokit visi uzsnude kazkokie perziureta virs 300 kart o komentaru tik keletas Na graži, graži ta tavo Alfa. Spalva gera ir ratai teisingi - asmeniškai man labai patinka "špikiniai" ar "spike'iniai" ratai, o ne tie su 3 ar 5 ar dar daugiau "skylių". Viskas šauniai suderinta. Tik pačių diskų spalva truputį akį rėžia, ta prasme išsiskiria iš konteksto, ar ne?tu turi galvoje balta spalva? jei taip tai pamastyk kaip slyksciai atrodytu sidabriniai.. man tai butu kraupu balti manyciau labiausia tinka tokio tipo masinoms, cia mano nuomone;)
na chromas visad grazu kas blizga;) na bet kokiu atveju manau negadino balti ratai to vaizdo