Citata iš: Vital 2010-09-05 23:45nezymiai ji ir nusileido beto kaip as atsargiai vaziuoju, viskas gerai manau bus Kiek nusileido? 2 cm? Puikiai atrodo.
nezymiai ji ir nusileido beto kaip as atsargiai vaziuoju, viskas gerai manau bus
nematavau, bet grubiai sakant ~2cm nusileido tik va jau prie saligatviu, prie namu reik atsargiau priekiu parkuotis
Gerai atrodo Kai bordiūrai vietom 20cm+, tai ar ten -2cm ar ten +2cm esmės nekeičia (asmeninė situacija) Nu va Vital as dar minčių turėjau iš "juodosios" spyruokles nugriebt
Vat ko pasigestu sitame Fiatuke, tai priekio dizaino. Senesnes ir naujesnes kartos atrodo super, o sitas antros generacijos kazkoks pilkokas man ir uznesa i japoniskus pigius automobilius. P.S. Pastebejau, kad "lietuviski akcentai" jau savo vietose... Tik reikejo gal virs posukiu klijuot...
man truksta tik priesrukiniu jame-na gal bamperius Sporting sudeciau bet tiek tojau.. siaip nesa istolo i GETZ
Citata iš: Vital 2011-06-11 19:48man truksta tik priesrukiniu jame-na gal bamperius Sporting sudeciau bet tiek tojau.. siaip nesa istolo i GETZ Vat butent... Su Hyundai ir kazkaip asociavosi man.
T_K, tai kad hyundai ne japoniškas! o man patinka puntikai visi kieme pas panele stovi toks pat tik dar ne FL ir su kažkokiais, tikriausiai sporting, bamperiais, tai simpatiškas jis man