Autorius Tema: GPS navigatorius, kuri pasirinkti?  (Skaityta 61977 kartus)

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
Ats: GPS navigatorius, kuri pasirinkti?
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-04-16 22:32 »
Aš apsisprendžiau sau imt delninuką. Nu tipo PDA. Kas dėl navigacijos - nėra problemų iš neto susipūst žemėlapius. Gali susikelt ir tomtom'o, ir iGo, ir Garmin'o maps'us. O tada jau kurią nori programikę - tą ir naudoji. Kitas PDA pliusas - papildomos funkcijos, nu čia ir nebėra ką ir beaiškint...

2 Malūnsparnis> ant Panevėžiaus yra tokia parduotuvė Techasas, tai daba pas juos akcija: TomTom One už 599 Lt. Nu čia šiaip, kad nuleist kartelę nuo 800 iki 600 Lt...  ;D O kodėl tamstai netinka tvirtinimas ant stiklo? Biški paaiškink - maž ir aš kažkokio kito tvirtinimo užsimanysiu...  ::)
Kaina, žinoma, gera Panevėžyje.
Mano 12V "prikurka" randasi po dešinės rankos alkūne - kaip ir tolimas kelias maitinimo laidui-maskatuosis, tai tik ir tokia problema. O kaip pačiam tvirtinimas prie stiklo, nenukrenta? Gal kiek smulkmeniškai klausinėju, bet, sakau, nors kartą prieš pirkdamas pasidomėsiu kaip ir kas.
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Balvonas

• Svečias
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-04-16 22:36 »
To Balvonas... Jei tik TomTom one siulo akcija,tai tik todel,akd jo perkamumas prastokas... Jis ne ka daugiau turi funkciju nei koks Pocket PC su instaliuotais zemelapiais... Jei reik tikrai gero ir patikimo keliones koordinatoriaus ir padejejo,tai geriau imti atskira irengini... Na cia tik mano nuomone,nebent sugebesi ja pakeist... 8)

Kažkodėl pas tamystą išgirdau pesimistinę gaidelę apie PDA...  :-\ Gal geriau tu man įrodyk, kuom koks nors Garmin'as už 1,5kLt yra geresnis už paprasčiausią PDA su naujausiais map'ų update'ais, a?
Vo blyn, dar atsiverčiau TomTom Go 720 kainą - už ką mokėt tokią krūvą pinigų?  :o :o :o

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-04-16 22:42 »
Aš vis dar tikiuosi iš Jūsų gerų patarimų iš esmės. :alaus:

Balvonas

• Svečias
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008-04-16 22:43 »
Mano 12V "prikurka" randasi po dešinės rankos alkūne - kaip ir tolimas kelias maitinimo laidui-maskatuosis, tai tik ir tokia problema. O kaip pačiam tvirtinimas prie stiklo, nenukrenta? Gal kiek smulkmeniškai klausinėju, bet, sakau, nors kartą prieš pirkdamas pasidomėsiu kaip ir kas.

Kas dėl nukritimo nuo stiklo - klausimas baisiai geras - nes aš pats tik kitą savaitę perku tą PDA ir man toks klausimas dar nebuvo iškilęs...  ;D Nu manau, kad jei jau toks tvirtinimo būdas yra sugalvotas - pasitvirtinti jis jau turėjo, antraip tokio tvirtinimo gamintojai nebesiūlytų...  :( Nu bet čia tik mano mintys, gal realiai yra kitaip...

O dėl prikurkės - nepatingėjus juk galima prailgintoją pasidaryt ir prasitempt po panele kažkur... Nu čia variantas... Gal kažkas ir geresnių minčių pasiūlys...   ::)

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2008-04-16 22:46 »

Kažkodėl pas tamystą išgirdau pesimistinę gaidelę apie PDA...  :-\ Gal geriau tu man įrodyk, kuom koks nors Garmin'as už 1,5kLt yra geresnis už paprasčiausią PDA su naujausiais map'ų update'ais, a?
Vo blyn, dar atsiverčiau TomTom Go 720 kainą - už ką mokėt tokią krūvą pinigų?  :o :o :o

Kad viskas nepasisuktu i santykiu aiskinima ir irodinejima taip ir anaip parasysiu taip...

Pries Pocket PC (arba PDA kaip patogiau) neturiu nieko... Tai puikus daiktas ir yra artimiausiuose planuose salia GPS... Kodel nesirinkciau PPC ir GPS viename..? Todel,kad dabartiniai PPC (PDA) nera dar tokie galingi,kad sugebetu atlikti GPS'o funkcijas kaip normalus GPS imtuvas... Pripazystu,kad PPC ir GPS viename turi pliusu kaip Wi-Fi netas ir t.t. Taciau jei reiktu rinktis,tai imciau atskirai PPC ir GPS... UZ/pries daug nerasysiu,bet as taip daryciau... Jei tau uztenka to ka duoda taviskis PDA,tai puiku... As deja esu perziurejes daug palyginimu ir alternatyvu ir priejau isvados,akd rinkciausi irenginius atskirai... 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2008-04-16 22:47 »

Kas dėl nukritimo nuo stiklo - klausimas baisiai geras - nes aš pats tik kitą savaitę perku tą PDA ir man toks klausimas dar nebuvo iškilęs...  ;D Nu manau, kad jei jau toks tvirtinimo būdas yra sugalvotas - pasitvirtinti jis jau turėjo, antraip tokio tvirtinimo gamintojai nebesiūlytų...  :( Nu bet čia tik mano mintys, gal realiai yra kitaip...

O dėl prikurkės - nepatingėjus juk galima prailgintoją pasidaryt ir prasitempt po panele kažkur... Nu čia variantas... Gal kažkas ir geresnių minčių pasiūlys...   ::)
[/quote]
PDA mačiau yra tvirtinimai-laikikliai panašiai kaip mobiliakams, pasirodė lyg gan normaliai iš pirmo žvigsnio, vis gi rastum patogią vietą.

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008-04-16 23:57 »
Na as imciau Tom Tom, kaina prieinama ir puikiai veikia (isbandyta), PDA neimciau, nes cia taspats, kas telefone fotoaparatas, taspats PDA GPS'as, negi jums patinka tokios kokybes nuotraukos? :D
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Sibiras

• Svečias
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008-04-17 09:55 »
Yra dar vienas variantas: nusiperki smartfona su Symbian operacine sistema, parsiputi is oficialaus tom tom puslapio softa, is rusijos parsipumpuoji nulauzta tomtom6 versija + mapus, dar uz ~200Lt bluetooth imtuva(su SIRFIII funkcija) ir turi telefona+navigacija :smilie:

Neprisijungęs quadrifoglio

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 874
  • HOJ 619
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2008-04-17 10:02 »
  Atšilo oras, pakilo noras....keliauti.  :D
Bet patogiam keliavimui reiktų GPS. Svarstau mintį ir, gan konkrečiai, kokį pasirnkti? Nete vis užkliūna Garmin ir tomtom navigatoriai (nešiojami- automobiliniai). Gal kas turite patirties šiuo klausimu, gal naudojatės?. Jų kainos naujų būna visokios: tarkim nuo 800 iki 2000Lt ir pan. Pagal kokį kriterijų pasirnkti, turiu omeny ne kainą, o priimtinumą ir patogumą vartotojui.
  Dėkui.
 :du:

Klausimuks toks vienas, o pas tave 159 pacioje masinoje nera navigacijos?
Alfa Romeo Giulietta '10 1,4 Turbo, 125kW

Neprisijungęs Edv166nas

• Klubo narys
  • Lankytojas
  • Įrašai: 266
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2008-04-17 12:39 »
pats turiu delniuka ir naudoju ji kaip navigacija masinoj, is patirties galiu pasakyti kad delniukas zymiai greiciau dirba(skaiciuoja-perskaiciuoja kelia) nei pvz tom tom navigatorius, delniuko panaudojimas platesnis, programu pasisirnkimas didelis iGo, TomTom, Garmin ir t.t
AR 166 2.5 V6 24v
  BGL 343  Nr.22 <zinau kur>
AR 75 AMERICA 3.0 V6
                Nr.222
AR Brrrr