Autorius Tema: Problema su AR 75 twin sparku  (Skaityta 15161 kartus)

Neprisijungęs ARman

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
Ats: Problema su AR 75 twin sparku
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-04-14 23:55 »
Beje tachometras apsukas rodo netycia ne pagal sita davikli, nes pas mane kartais isvis tu apsuku nerodo, o kartais buna kad sokineja 600-2000, nors apsukos 700-1000. O kartais ir normaliai rodo.

Tai vis dar kankina ta kur is vokieciu nupirkai? Siaip mane domino tas Twin Spark principas senuose variliuose su grandine.  Naujuose aisku viena zvake kaip priklauso kita ismetimo fazeje. As manau kad senose lygiai taspats, tik zvakes vienodo dydzo, bet kitos zvakes dirba nuo skriejiko kuris yra ant ismetino velenelio.

Jo kankinu... :) Nedaug ji pravaziavo musu keliais, bet atejo laikas atgaivint. Zvakes tai visos vienodos, vat tos zvakes kurios dirba nuo skriejiko ant ismetimo velenelio dirba, o nuo to kito skriejiko ne, nes atjungus ta nuo ismetimo velenelio variklis gesta. Manau problema su tuo kitu paskirstytuoju.
Yra: Lexus IS300 SportCross 157kW 02
Buvo: Lancia Thesis / Alfa Romeo 166 / Lancia Thema / Fiat Marea / Fiat Brava / Lancia Lybra SW / Lancia Dedra SW / Lancia Kappa / Lancia Dedra

Neprisijungęs quadrifoglio

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 874
  • HOJ 619
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-04-15 00:08 »
Beje tachometras apsukas rodo netycia ne pagal sita davikli, nes pas mane kartais isvis tu apsuku nerodo, o kartais buna kad sokineja 600-2000, nors apsukos 700-1000. O kartais ir normaliai rodo.

Tai vis dar kankina ta kur is vokieciu nupirkai? Siaip mane domino tas Twin Spark principas senuose variliuose su grandine.  Naujuose aisku viena zvake kaip priklauso kita ismetimo fazeje. As manau kad senose lygiai taspats, tik zvakes vienodo dydzo, bet kitos zvakes dirba nuo skriejiko kuris yra ant ismetino velenelio.

Nesu zinovas bet mane domina tas principas dvieju zvakiu, kaip veikia senuose ir naujuose Twin Sparkuose. Speju kad reikia paskaityti manualus ir kitus puslapiusnei cia klausineti, kad kazkas galvoja kad taip turi buti, kitas kitaip,treia dar bala zino ka. Pas save zvakiu nesukinejau netikrinau, kuriasi, dirba vaziuoja. O ko daugiau reikia. Vienas protingas zmogus pasake, jei masina vaziuoja ko joje ieskoti. Nori galiu surasti ka reikia remontuoti. Kai nebevaziuos sustos skambink tada tvarkysim. Mano pasiulymas ne forume ieskot atsakymo, nes tokiu zinovu yra ale  n,,,,.

Jo kankinu... :) Nedaug ji pravaziavo musu keliais, bet atejo laikas atgaivint. Zvakes tai visos vienodos, vat tos zvakes kurios dirba nuo skriejiko ant ismetimo velenelio dirba, o nuo to kito skriejiko ne, nes atjungus ta nuo ismetimo velenelio variklis gesta. Manau problema su tuo kitu paskirstytuoju.
Alfa Romeo Giulietta '10 1,4 Turbo, 125kW

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-04-15 04:51 »

Turejau tokia laime, tie davikliai stovi greiciu dezei :),bet   daznai buna ir paciam prietaisu skyde gedimas, nors kadangi jis bando rodyt,tai daviklis galbut geras arba apygivis,manyciau su mase kazkur kazkas
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008-04-15 04:56 »
po darbo grysiu paliginsiu  variklius 75  ir 1 kartos 164 ,  155.156.166 zinau,kad ten skirtumu yra del variatoriu, del paskirstytoju ir kitu smulkmenu, bet  pvz 75 nieko nesiskyre nuo pirmos kartos 164
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs ARman

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2008-04-15 20:00 »
Siandien patikrinau ar yra kibirkstis is to antro paskirstytojo, visur yra kibirkstis. Pasirodo su tuo paskirstytoju nuo tepalo siurblio twin sparkas negali dirbti. Tik dabar neaisku, kodel variklis tai nenormaliai dirba.
Buvo: Lancia Thesis / Alfa Romeo 166 / Lancia Thema / Fiat Marea / Fiat Brava / Lancia Lybra SW / Lancia Dedra SW / Lancia Kappa / Lancia Dedra

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2008-04-16 05:29 »
kaip as suprantu principas TS  toks, dirba visos 8 zvakes,jai apsukos mazos,jis  kuro daug nepila, vadinas antros  vakes  neturi ka uzdegt, tai reiktu  ieskot problemos kas susija su 1 paskirstytoju, zvakes, laidai,dangtelis,degimo kampas,  vakumo slangeles
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs SPAIKIS

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1185
  • dovete essere maniac pilotare questo automobile...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008-04-16 09:43 »
taigi, jei sudirba tik 'antraeilininkes' zvakes degimo pabaigoje (bent jau turetu but degimo pabaiga, o pas tave gal tik prasideda ?), tai pas tave tuomet gautusi per velyvas degimas ???
aisku cia tik teoriniai samprotavimai  ::)
buvo: AR155 1.7TS, AR145QV, AR146 1.6TS
esama: pilkas dyzelis

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008-04-20 18:36 »
 pritariu spaikiui, teorija, bet  ta teorija reik pritaikyt praktiskai, arba  praktiskai patikrint
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs ARman

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2008-06-10 18:59 »
Kagi ankstesne problema dar liko, dabar atsirado rimtesne problema. Pagrindinis stabdziu cilindriukas pradejo gana stipriai praleisdinet stabdziu skysti. Bet tai nebutu tokia rimta problemu, jeigu ne tas faktas, kad niekur negaliu surast naujo, siulomi servisuose, pagal mano modeli skiriasi nuo mano. Taigi teko ieskot europoje, per ebay, bet ir cia ta pati problema.

Pagal ebay parduotuve sitas cilindriukas skirtas mano alfai, bei skiriasi nuo to kuris stovi pas mane.

O stai toks skirtas alfa 33, 100% toks kaip stovi pas mane. ebay parduotuveje
Taigi kila klausimas, gal praeitas seimininkas pritaike cilindriuka nuo alfos 33?
Jeigu alfu 75 turetojam butu nesunku , tai gal galetumete paziuret koks ten turetu but cilindriukas.
Beje gal kas zino veikiancia eper online nuoroda?

Neprisijungęs Q4

• Veteranas
  • Įrašai: 1490
  • Dabar Subaru
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2008-06-10 20:27 »
tie cilindriukai 75 tinka nuo 33, senesniu 164 ;)
2017m. Subaru forester 2.5 127kw mano
2014m. Subaru XV 2.0 hybrid 119kw žmonos
2011m. Yamaha Grizly-450 laisvalaikiui

Perku įvairų MIŠKĄ, tel-868236606