Autorius Tema: Kilimeliai  (Skaityta 24800 kartus)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kilimeliai
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-03-26 12:56 »
2 Vital: aš pats dariausi "Arosteje", man padarė su logotipu - labai nenoromis, bet padarė....  ;D

2 Vanagiux: o pas tuos Smėlynės g-ėje ar galima užsisakyt tik vieną (vairuotojo) kilimėlį? Nes vairuotojo jau beveik sudilo, o visi kiti - kaip nauji... Nesinorėtų viso naujo komplekto pirkt...  :(

166 dariausi tik pora priekiniu, nulek ten kur parasiau auksciau (i ta parduotuve) ir parasyk, man atrodo galima tik viena  ;)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-03-26 13:26 »
Va dar foto Alfos 164 galinio kilimelio  ;)

mAzas

• Svečias
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-03-29 10:16 »
Penktadieni kilimeliais teko dometis ir man :smilie: Autobrava nebesiuva su logotipais todel, kad juos pakirpo del autoriniu teisiu :o O be logotipu kilimeliai ten kainuoja 90 - 110 Lt priklausomai nuo medziagos. Pagamina per 3-4 dienas.

Bet man rekomendavo toki AUTOINTERJERA, jie randasi Vilniuje, Kauno g. Nuvaziavau pas juos ir issiaiskinau, kad cia kilimeliai 45 - 200 Lt priklausomai nuo medziagos. As issirinkau labai padoria medziaga uz 90 Lt. Jei yra noro logotipa lipint + 35 Lt prie kilimeliu kainos ir jie uzsakys logotipa. Kilimelius pagamina irgi per 3 - 4 dienas. O bet taciau ju siuvykla randasi prie Traku ir man dave vizitine zmogaus su kuriuo reik susiskambint ir galima nulekt tiesiai i Trakus ir per 15 min. padarys tiksliai tokius kokiu reik, gal ir kaina iseis mazesne susideret ;D Vizitine prisegu ;)

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008-03-29 15:06 »
Kam idomu,tai Kaune esancioje kilimeliu firmoje "Aroste" kilimeliu kaina 156-ai Alfai apie 140 Lt... 8) bet jie negali prisiuti logo arba automobilio pavadinimo... :-\ :loud:
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

mAzas

• Svečias
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2008-03-29 15:11 »
Kam idomu,tai Kaune esancioje kilimeliu firmoje "Aroste" kilimeliu kaina 156-ai Alfai apie 140 Lt... 8) bet jie negali prisiuti logo arba automobilio pavadinimo... :-\ :loud:

Tai va, tada apsimoka AUTOINTERJERE siutis, tikrai geros medziagos kilimeliai su logu 125 Lt :)

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2008-03-29 22:44 »

Tai va, tada apsimoka AUTOINTERJERE siutis, tikrai geros medziagos kilimeliai su logu 125 Lt :)
Čia kalbam apie visus keturius kilimėlius? Jei taip, tai kaina priimtina. O kilimėliai kokie: ploni ar storesnės medžiagos, o spavlų pasirinkimas koks? o kaip išsiuvinėja logotipą ar prisiūna, gal gali išsiųti pagal pageidavimą?
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

mAzas

• Svečias
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008-03-30 11:18 »

Čia kalbam apie visus keturius kilimėlius? Jei taip, tai kaina priimtina. O kilimėliai kokie: ploni ar storesnės medžiagos, o spavlų pasirinkimas koks? o kaip išsiuvinėja logotipą ar prisiūna, gal gali išsiųti pagal pageidavimą?

Cia kaina uz visus keturis kilimelius ;) O kilimeliai is storos medziagos, tankus.

Kas del spalvu pasirinkimo tai nemazai pavyzdziu perverciau, nemaciau tik ryskiu spalvu (pvz.: raudonos), na bet kai mane domina tik tamsus tai pasirinkimas isties nemazas :smilie:

Logotipa prisiuva issiuvineta ant kitos medziagos, bet kaip supratau gali ir seip ka nors issiuvinet pagal pageidavima ;)

Neprisijungęs Vital

• Veteranas
  • Įrašai: 1776
  • Vehicle: 1998 Alfa-Romeo 156
  • masina hoc i staraja, no svidu niustalaja...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008-04-20 17:44 »
Dekui visiem uz suteikta informacija :du:
uzsisakiau kilimelius,sy treciadieni pasiimsiu  ;) foto imesiu ir pasidalinsiu ispudziais  ;D
Buvo: Alfa Romeo 156 1.8TS `98
Fiat Punto 1.3MJet '05
Yra: e87 Mpak '08, Volvo s40 fl '07

Neprisijungęs Wojszwillo

• Patyręs
  • Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2008-04-21 07:41 »
Aš užsakinėjau kilimėlius Arostėje. Patogu, nes galima užsakyti internetu. Pristatė per 2 darbo dienas. Kilimėliai kokybiški, tik vienas niuansas, kuris nelabai patiko - nėra "plastmasiukų", kuriais būtų galima kilimėlius "užspausti" prie salono kilimėlių laikiklių, o uždėti variniai "žiedai". Kai skambinau, sakė, kad tokių neturi.
Buvo:
Alfa Romeo 147 1,6 TS '02
Yra:
Alfa Romeo Brera 2,2 JTS '07
Alfa Romeo Stelvio 2,0 MAir 280AG '18

Alfa Romeo - making drivers into mechanics since 1910

mAzas

• Svečias
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2008-04-27 15:15 »
Galu gale pasiuvo ir man kilimelius :smilie: Uzsisakinejau AUTOSTILIUJE, medziaga labai gera, pasiuvimas irgi - jokiu priekabiu, kainavo 90 Lt. Kilimeliai be logotipo. Bet esant norui gali issiuvineti pagal pageidavima beveik betka (PVZ.: Alfa Romeo uzrasa arba varda), reikia tik duoti korelini maketa. Vieno kilimelio siuvinejimas 40 Lt, dvieju - 50 Lt.