joa tokie lopai galety isnykti is zemes pavirsiaus, man irgi buvo vienas varijantas tik ne su alfa bet hyundai s-coupe, tai per sankryza lygereiksme vaziuoti reikejo ir is desnes puses boba parvaziuoja, o man kaip tik irgi i desne sukti reikia tai tokiu atveju posuki mes abu galime daryti kartu, bet kadangi kelias buvo siauras tai as pasitraukiau i desne kiek eina ir sakau palauksiu kol pravaziuos, bet kur tau ji pravaziuos i sonus net nepasiziurejusi kai suko ir visa sona hyundajui nubrauke, nuo pat priekinio iki galinio sparno ir dar bampery skyle kumscio dydzio pramuso, na bent tiek kad lempu neismale, ai zinoma jos triperiaui tai yra pasatui kokiu 86 metu tai nieko tik dazu mano ratu biski pasiliko. tai zodziu sustojo ir pradejom aiskintis kaip kas cia, kadangi boba buvo pazystama ir nenorejo kad jos vyras suzinotu kad ipuole i mane tai pradejo tartis, sako kad sumokes kiek reikes tik nesakyk jam. as nuvariau pas darugeli paklausti kiek imti is jos, jis taiso kebulus ir siap tiuninga daro masinom, pasake kokiu 800 simtu paprasyk ir tai cia tik pas jy tvarkant viska, vakare paskambinau as jai sakau suma, sutiko. po keliu dienu paskambina sako atwzaiuok pakalbesim, tai atv i namus ir iseina vyras jo ir man dar prota mala kad jo boba i mane ivaziavo, tai gavau tik 500 lt ir dar po poros dienu isejo kalbos kad as i ja ivaziavau tik ji man pinigus mokejo