Autorius Tema: Intercooler, ismetimo sistema etc.  (Skaityta 28936 kartus)

Little

• Svečias
Ats: Intercooler, ismetimo sistema etc.
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2008-01-27 21:33 »
Ale.. Kaip apie dyzelina su agresija..  :smilie:  Juk nenoriu ten labai sportines daryt, tiesiog, kad greitesne.. Nesiekiu 500AG ir i lenktynes nevaziuosiu.. O kaip jau rasiau 2.5 V6 per brangu islaikyt  :smilie: ... Nu zinoma, kad dar daug ko nezinau.. Tai vat pasiskaiciau apie map.. Dabar orientuojuos..  :alaus: :alaus: :alaus:

tuningazz

• Svečias
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2008-01-28 22:56 »
nu as buvau 17 turejau svajone turet tiuninguota kadetta nu gavau toky puveka,nevaziuojanty,dirbdamas autoservise,vis prilegdavau prie savo masiniuko,na per menesy kazkur issivirinau,seip netaip,poto sutvarkiau iki galo kebula,pasidariau bamperius,slenkscius :) nu variklis buvo mazai prasukes,o kaip 1.3L ejo tikrai afigienai,net sefas stebejosi kaip jis tiek eina..nu norejosi kazko daugiau,ir prasidejo pinigu svaistymas :( , grudinti stumokliai,galvos spaudimas,ismetimas,ausinimas,cipai,ir t.t. ka uzdirbau per vasara ta isleidau ir dar tevai damete 5k is viso 1800k nemaza suma bet isejo tikrai nuostabus kurinys,deja per ta nuostabu kuriny vos likau gyvas :( :-\  tai va sakau is savo patirties nedaryk to. dar teisiu neturi o jau varikly tiuntini,tai kaip sakoma dar pora simtuku atsidek karstui

Little

• Svečias
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2008-01-29 10:16 »
Tai labai jau lekei?  :begam:  ::)  Tai kelintu metu tas Kadet`as?  ???

Neprisijungęs active

• Lankytojas
  • Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2008-01-29 10:26 »
Na siaip, jei tu manai kad "uzdrakoninus" varikli, sukelus turbo slegi ir toliau tau alfute valgys 7-8 litrus dyzelio, tai tu labai klysti;] Asmenine mano nuomone: neverta dergtis is masinos su kuria kiekviena diena vazineji, bent jau iki tokio lygio. Tai va.. o del to programuojamo ecu, tu pagalvok: neverta mano manymu, standartinis ecu gali buti naudojamas iki 220-250 ag (gal netgi daugiau), nebent tu planuoji daryti custom ismetimo kolektoriu, keisti turbina i nasesne (gal but hybrida) ir spaust is auto 300 + ag. Be to kaip ir kolegos minejo, kisi kisi pinigelius o po keliu metu pagalvosi nu ir kvailai padariau, nes uzh tuos pinigus jau isheis nusipirkti vos ne gta :)

tiek ziniu..
Alfa romeo GTV 3.0 24v Lusso

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2008-01-29 11:14 »
Programuojamas kompas nuo 7000LT padoresnis prasideda, tai yra mazdaug puse masinos vertes... tikrai bereikalinga investicija...
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Little

• Svečias
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2008-01-29 19:09 »
Del tu 220 ir daugiau AG tu 100% tikras?  :o :o  Tai tikrai neapsimoka uz 7000lt.. Bet kazkaip butent ta Alfa 156 man labai patinka, taip , kad kazkaip labiau jau noris is sitos spaust, nei nusipirkt kitoki modeli, nors ir galingesni..  :star:

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2008-01-29 20:18 »
Del tu 220 ir daugiau AG tu 100% tikras?  :o :o  Tai tikrai neapsimoka uz 7000lt.. Bet kazkaip butent ta Alfa 156 man labai patinka, taip , kad kazkaip labiau jau noris is sitos spaust, nei nusipirkt kitoki modeli, nors ir galingesni..  :star:

O nepagalvojai,kad kuo labiau didinsi variklio galia ant to paties pagringo,tuo trumpiau tau variklis laikys ir greiciau pareis... O remontas atsieis dar daugiau... Reik i prieki mastyt... ::)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Q4

• Veteranas
  • Įrašai: 1490
  • Dabar Subaru
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2008-01-29 21:03 »
tau pilnai uztektu maximalaus chiptuning www.vimota.lt ir butu tik koks 1000-1500lt :star:
2017m. Subaru forester 2.5 127kw mano
2014m. Subaru XV 2.0 hybrid 119kw žmonos
2011m. Yamaha Grizly-450 laisvalaikiui

Perku įvairų MIŠKĄ, tel-868236606

tuningazz

• Svečias
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2008-01-29 21:18 »
Tai labai jau lekei?  :begam:  ::)  Tai kelintu metu tas Kadet`as?  ???
lekiau paskutiny karta maciau greitis buvo 210 kazkur ir dar kilo,taciau masina lengva ir nuo tokio greicio tapo nevaldoma,bandziau stabdyti begiais,greitis nukrito,bet buvo 90 laipsniu posukis o greitis buvo dar perdidelis kad jy isimciau,mazdaug puse posukio dar skersa masina islaikiau o poto jau verte :( isisukau kakla,o drauge tj 5 vietose luzo.kadettas 90 pabaigos,cia amerikanskas variantas tipo vektra

lusis

• Svečias
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2008-01-30 09:14 »
ėėėėė,nesuprantu ar cia aš alfa forume ar tame,kur keliųereliai.lt :begam: