Autorius Tema: Spyruokles  (Skaityta 42065 kartus)

peleda

• Svečias
Ats: Spyruokles
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2010-05-26 13:11 »
keiciu  zemintas spiruokles  iparastas alfa romeo 166 jtd arba parduodu 861001489

Neprisijungęs zirzalas

« Atsakymas #41 Įrašytas: 2010-12-03 18:46 »
Pratesiu tema del spiruokliu. Pas mane atvirkstinis variantas, man per kietos priekines spiruokles. Pas mane JTD. Is pirmo zvilgsnio jos nieko nesiskiria juodos kaip ir visos. Vazewau su kita alfa JTD ji buwo minkstesne. nezinau ka daryt, gal det kokios benzinines, ar koki welnia? ka patartumet?

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #42 Įrašytas: 2010-12-04 14:44 »
Manau, kad i tema ;)
Kas cia per daigtas: http://www.discount-towing.co.uk/category/7501-Spring_Assisters
Daug ko prisiskaiciau, bet vistiek iki galo nesuprantu kam tos gumos reikalingos?
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #43 Įrašytas: 2010-12-04 15:00 »
Manau, kad i tema ;)
Kas cia per daigtas: http://www.discount-towing.co.uk/category/7501-Spring_Assisters
Daug ko prisiskaiciau, bet vistiek iki galo nesuprantu kam tos gumos reikalingos?

Panasu, kad jos reikalingos tam, kad spyruokle iki galo nesusipaustu (bent as taip suprantu). Labai patogu turetu buti tais atvejais, kai padangos arkas liecia per daug automobili prikrovus ar panasiai. ;)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs darioJ

• Lankytojas
  • Įrašai: 229
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2010-12-04 19:38 »
Manau, kad i tema ;)

Panasu, kad jos reikalingos tam, kad spyruokle iki galo nesusipaustu (bent as taip suprantu). Labai patogu turetu buti tais atvejais, kai padangos arkas liecia per daug automobili prikrovus ar panasiai. ;)
visiskai teisingai T K

Neprisijungęs baroone

• Lankytojas
  • Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45 Įrašytas: 2010-12-04 21:48 »
Cia gi daiktas skirtas kontrabandininkams, dar rusu laikais pamenu budavo i "vosmiorus" tokios gumos. Pakrauni pilna, o masina nesuseda.
Parduodama: GT  3.2 V6
Yra: AUDI S5

Neprisijungęs Darka8

« Atsakymas #46 Įrašytas: 2010-12-04 23:22 »
Pasikeiciau galines spyruokles. Pirkau naujas. Tikslas buvo pakelti masinos gala bent 2 cm. Pavyko. Masinos galas pakilo apie 4 - 5 cm. Pavazinejus truputi dar susedo. Tik nebandykit to daryti namu salygom. As bandziau, truputi pavargau  :smilie:. Jau nekalbu apie salono ardyma. Norint isimt amortikus reikia visa galine palange isimti.
Alfa Romeo 2.0 TS

Neprisijungęs zirzalas

« Atsakymas #47 Įrašytas: 2010-12-18 21:46 »
Kokios  skaitosi su melyna ir zalia spalva pazymetos spyruokles? Cia tikrai nestandartines 2.4JTD spyruokles? Ar as klystu?

debesuo

• Svečias
« Atsakymas #48 Įrašytas: 2010-12-20 00:44 »
Truputį gal nukrypsiu nuo temos, tačiau norėčiau paklausti:
Dariausi suvedimą ir sakė meistrai kad labai didelis išvirtimas galinių ratų. Ar tai gali būt dėl susidėvėjusių spyruoklių/amortizatorių? pas mane jos originalios, nežemintos, bet jau pasidėvėję- kai susėda į galą du žmonės po 100 kg   :D  atrodo kad užpakalis žeme velkasi... jokios amortizacijos nelieka  :-\
Gal kas patars?  :alaus:

Neprisijungęs zirzalas

« Atsakymas #49 Įrašytas: 2010-12-20 20:32 »
Truputį gal nukrypsiu nuo temos, tačiau norėčiau paklausti:
Dariausi suvedimą ir sakė meistrai kad labai didelis išvirtimas galinių ratų. Ar tai gali būt dėl susidėvėjusių spyruoklių/amortizatorių? pas mane jos originalios, nežemintos, bet jau pasidėvėję- kai susėda į galą du žmonės po 100 kg   :D  atrodo kad užpakalis žeme velkasi... jokios amortizacijos nelieka  :-\
Gal kas patars?  :alaus:
Man Linas Roxy pasakojo, kad  Alfai tik pakeitus naujas spyruokles tokia problema isprende.  ;)