Autorius Tema: Sankaba  (Skaityta 12457 kartus)

MATCHO

• Svečias
Sankaba
« Įrašytas: 2008-01-08 14:59 »
Sveiki visi.
Pas mane panasu kad nusibaigineja sankaba :'(
Gal kas neseniai keite ir gali pasidalinti mintimis kur pigiau isigyti, kiek pakeitimo darbai ir pan.

Neprisijungęs SPAIKIS

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1185
  • dovete essere maniac pilotare questo automobile...
    • Žiūrėti profilį
Ats: Vis darapie sankaba
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-01-08 15:15 »
kuriam lietuvos gale ?
buvo: AR155 1.7TS, AR145QV, AR146 1.6TS
esama: pilkas dyzelis

MATCHO

• Svečias
Ats: Vis darapie sankaba
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-01-08 15:18 »
vilniuje ;D

Banaz

• Svečias
Manau kad sankaboj problema, patarkite.
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-09-02 22:04 »
Na ka su sankaba temu daug buve cia jau, pas mane situacija panasi kaip jau kazkam buvo. ANt mano AR 166 2 v6TB, grynai toks traksejimas girdisi kaip varikly kazkas, imini sankaba ir garsas pasisalina...dar nera ir traukimo, imusi saiba ir is vietos pradedi vaziuoti kur, apsukos pakyla kazkiek, o masina sau ramiai tingedama pajuda, ratu ne nenoredamas neprakasi  :D antra saiba jau geriau eina. Tai va, ka manote ?

Siaip domina kuo greitesnis atsakymas kas Kaune, kad ir kokiam garaziuky gali apsiimti siuo remonto, dalis galiu ir pats pabandyti parupinti  ;) jai kazkas minejo kad Zazas neuzsema siuo remonto, tada kas gali pagelbeti. Reikia pilnu kontaktu.  :loud:

Dekuj, kolegos.

Neprisijungęs SPAIKIS

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1185
  • dovete essere maniac pilotare questo automobile...
    • Žiūrėti profilį
Ats: Manau kad sankaboj problema, patarkite.
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-09-03 09:53 »
gal Autotechnikoje... arba ziurek nuoroda 'detales ir meistrai'
buvo: AR155 1.7TS, AR145QV, AR146 1.6TS
esama: pilkas dyzelis

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-09-03 14:57 »
Na ka su sankaba temu daug buve cia jau, pas mane situacija panasi kaip jau kazkam buvo. ANt mano AR 166 2 v6TB, grynai toks traksejimas girdisi kaip varikly kazkas, imini sankaba ir garsas pasisalina...dar nera ir traukimo, imusi saiba ir is vietos pradedi vaziuoti kur, apsukos pakyla kazkiek, o masina sau ramiai tingedama pajuda, ratu ne nenoredamas neprakasi  :D antra saiba jau geriau eina. Tai va, ka manote ?

Siaip domina kuo greitesnis atsakymas kas Kaune, kad ir kokiam garaziuky gali apsiimti siuo remonto, dalis galiu ir pats pabandyti parupinti  ;) jai kazkas minejo kad Zazas neuzsema siuo remonto, tada kas gali pagelbeti. Reikia pilnu kontaktu.  :loud:

Dekuj, kolegos.

pas mane tas pats. jau nuo baaldzio su tuo vazineju ;) neprasukineju ratu daznai, tai kol juda, tol gerai :) o noredamas ratus suksi ilgai ir nuobodziai... ;D ;D nzn, gal turbo modeliui sankabos problema aktualesne :)
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Banaz

• Svečias
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2008-09-03 22:05 »
na bet tas garsas labai nemalonus ir ne tas vaziavimas su masinyte, o ir ja esti toliau neturiu didelio noro. Vienas meistras paklause, sako kad greiciausiai velenas, reikia daryti kapitaliny variklio remonta (kainuotu ~ 5000Lt. viskas). Bet kazkaip neatrodo jog tame problema, nes pries tai meistras matavo ir kompresija, ir visa virsutine variklio daly perziurejo, nieko nerado panasaus...gal yra koks budas kad tiek pradziai pinigu neinvestuoti, gal tikrai uztektu susisukti su sankabos remontu (apie 1000lt. gautusi). Ka manot ?  :o

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2008-09-03 23:47 »
Garsas kaip uziancio kazkokio guolio? Jei taip, tai greiciausiai greiciu dezes pirminio veleno guolis, plius sankabele pamirusi ;)
Ir kazkaip man tas remontas uz 5k lt ziauriai skamba, turetum su visom siom bedom i kokius 1500lt tilpti, plius minus...
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs mindes323

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2008-09-04 14:32 »
Faktas kaip blynas isminamasisi guolis
Tai dalys turetu kainuoti kokia1000 su sankabos komplektu
tai kaip sake i 1500 turi isiterpti, beje vilniu ar kaune tai meistru kurie ta padayti galetu neturetu trukti, jei as klp randu ;D
Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Neprisijungęs autoprimo

• Patyręs
  • Įrašai: 573
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2008-09-04 16:26 »

Dekuj, kolegos.

sankabos kompl. 890lt. (SACHS)
sankabos komplekto keitimas nuo450-550lt.
e-mail: italpart@gmail.com
www.autoprimo.lt >>> (ALFA ROMEO.FIAT.LANCIA)