Autorius Tema: JTD ziema: problemos, pastebejimai  (Skaityta 145825 kartus)

Neprisijungęs Infas

Ats: 2.4 JTD kai lauke virs -17'C
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2008-01-05 16:53 »
Na as aisku benzininis snd prie -20 uzsikuriau lengvai, bet vaziuojant uzsidege ta geltona kompo lempute >:( jau buvau nuvaziaves ~13km, bet temperatura virs 50C nepakilo, termostatas nudurn ejo. jauciu ir klaida motore del to meta :-\
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs evildevil

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2008-01-05 17:10 »
infas alfai reik kokso kokso :)
Buvo AR 164 TD

Dabar AR 166 JTD

Mindas

• Svečias
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2008-01-05 17:14 »
Na as aisku benzininis snd prie -20 uzsikuriau lengvai, bet vaziuojant uzsidege ta geltona kompo lempute >:( jau buvau nuvaziaves ~13km, bet temperatura virs 50C nepakilo, termostatas nudurn ejo. jauciu ir klaida motore del to meta :-\

Sakyčiau dėl termostato grybavimų kompas neturėtu mest klaidos. Nebent pas tave tosolas užšąlo ir to pasekoje iškilo kitų problemų. Šiap prie tokių šalčių siūlyčiau uždengt radiatorių kokiu kartono gabalu, gan gerai padeda. Tik jokiu būdu ne aklinai, kad sudirbus ventiliatoriui jis gautų bent kažkiek oro. O prieš važiuojant bent kelias minutes pabirbink.

Mindas

• Svečias
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2008-01-05 17:17 »
infas alfai reik kokso kokso :)

Koksas gerai.  ;D Bet reikia kad variklis iki darbinės temperatūros būtų užkaites, nes dabar per šalčius gali prisikoksuot...  ;D ;D ;D

Pezukinis

• Svečias
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2008-01-05 18:02 »
Jo ant salto kokso nereikia.a tai tikrai uzkals.tai va sian ryte uzvedziau be problemu. dar va. pas mane mirksi zvakiu lempecka.bet tai nereiskia kad zvakes blogos.gyrius pats sutvarke ir sake kad visos ciki,tikriausiai rele kazkur blogai veikia. va.Keiskit kuro filtrus, bakus ishsivalykit nuo brudo visokio ir akumas su zvakem turi geras but. vedasi toka pesnia.TFU tfu tfu. ;D o del salerkos tai kur degalinej po 3.6lt uz litra o bulbasinska po 2.3-2.4 lt uz litra.tai nuo bako 60-70 lt sutaupai tai manau cia yra neblogai.tik va per salcius kiek blogiau.bet skiesiu per puse su lietuviska ir bus liux.o del priedu nepilkit ju. specai patare.tas visas kur sutraukia bake kaip manot kur jis dedasi? o gi i kuro filtra keliauja. ;D

Neprisijungęs evildevil

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2008-01-05 19:11 »
as  is  tevu parvariau, zalios pilnas bakas, kad tik kokio s..o nebuc prisipyles  :-\
« Paskutinį kartą keitė: 2008-01-05 19:13 sukūrė evildevil »
Buvo AR 164 TD

Dabar AR 166 JTD

Mindas

• Svečias
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2008-01-05 22:08 »
...o del priedu nepilkit ju. specai patare.tas visas kur sutraukia bake kaip manot kur jis dedasi? o gi i kuro filtra keliauja. ;D

I filtrą tai taip. Bet jei kuro bakas švarus, tai kogi nepilt. Aš pvz pilu (kaip bebūtų keista, specai patarė), apsaugo nuo saliaros tirštėjimo ir valo visokius pridegusius nešvarumus. Kai keičiau filtrą, buvau specialiai jį išardęs ir nepasakyčiau kad buvo daug mėšlo. O blogiausiu atveju papildomai sunaudosi 1 filtrą. Be to purvo neturėtų daug būt, nes bakas plastikinis, nerūdija, nebent per garlavina būsi purvų pridrabstęs.

Neprisijungęs T-Spark

• Veteranas
  • Įrašai: 1207
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2008-01-06 12:56 »

Sakyčiau dėl termostato grybavimų kompas neturėtu mest klaidos. Nebent pas tave tosolas užšąlo ir to pasekoje iškilo kitų problemų. Šiap prie tokių šalčių siūlyčiau uždengt radiatorių kokiu kartono gabalu, gan gerai padeda. Tik jokiu būdu ne aklinai, kad sudirbus ventiliatoriui jis gautų bent kažkiek oro. O prieš važiuojant bent kelias minutes pabirbink.

Jei termostatas mires, 166 kompas meta klaida. Man taip buvo ant 166 2.5 V6. Temperatura nepakyla iki darbines ir kompas keikiasi. Pakeitus termostata, klaida dingo. V6 termostatas pigus ir lengvai keiciasi.
« Paskutinį kartą keitė: 2008-01-06 12:59 sukūrė T-Spark »

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #28 Įrašytas: 2008-01-06 21:48 »

Jei termostatas mires, 166 kompas meta klaida. Man taip buvo ant 166 2.5 V6. Temperatura nepakyla iki darbines ir kompas keikiasi. Pakeitus termostata, klaida dingo. V6 termostatas pigus ir lengvai keiciasi.

Aciu aciu :) dabar aiskiai matau, kad cia del tu salciu, nes va snd -5 ir jokiu lempuciu neliko deganciu :) reiks pirktis ta termostata, kai egzaminai baigsis...  :(
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Olegon

• Svečias
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2008-01-07 11:05 »
O as penktadienio nakciai paemiau akuma namucio pakraut, tai sestadieni suko kaip pamises, uzsivede is primo karto  ;D Bet sekmadieni akumas vel "susalo" matyt jam jau "viso gero"...  Ir kaip tycia ant akumu kainos sukylo... Banneris 100Ah kainuoja 489Lt  ::) O ateinanciai savaitei sinoptiku prognozes dyzelistams teigiamos orai atsils  ;D