Citata iš: Mindas 2008-01-05 17:14Citata iš: INFAS 2008-01-05 16:53Na as aisku benzininis snd prie -20 uzsikuriau lengvai, bet vaziuojant uzsidege ta geltona kompo lempute jau buvau nuvaziaves ~13km, bet temperatura virs 50C nepakilo, termostatas nudurn ejo. jauciu ir klaida motore del to meta Sakyčiau dėl termostato grybavimų kompas neturėtu mest klaidos. Nebent pas tave tosolas užšąlo ir to pasekoje iškilo kitų problemų. Šiap prie tokių šalčių siūlyčiau uždengt radiatorių kokiu kartono gabalu, gan gerai padeda. Tik jokiu būdu ne aklinai, kad sudirbus ventiliatoriui jis gautų bent kažkiek oro. O prieš važiuojant bent kelias minutes pabirbink.Konkreciai ka rasydavo ant ekrano galetum pasakyti? Jei termostatas mires, 166 kompas meta klaida. Man taip buvo ant 166 2.5 V6. Temperatura nepakyla iki darbines ir kompas keikiasi. Pakeitus termostata, klaida dingo. V6 termostatas pigus ir lengvai keiciasi.
Citata iš: INFAS 2008-01-05 16:53Na as aisku benzininis snd prie -20 uzsikuriau lengvai, bet vaziuojant uzsidege ta geltona kompo lempute jau buvau nuvaziaves ~13km, bet temperatura virs 50C nepakilo, termostatas nudurn ejo. jauciu ir klaida motore del to meta Sakyčiau dėl termostato grybavimų kompas neturėtu mest klaidos. Nebent pas tave tosolas užšąlo ir to pasekoje iškilo kitų problemų. Šiap prie tokių šalčių siūlyčiau uždengt radiatorių kokiu kartono gabalu, gan gerai padeda. Tik jokiu būdu ne aklinai, kad sudirbus ventiliatoriui jis gautų bent kažkiek oro. O prieš važiuojant bent kelias minutes pabirbink.
Na as aisku benzininis snd prie -20 uzsikuriau lengvai, bet vaziuojant uzsidege ta geltona kompo lempute jau buvau nuvaziaves ~13km, bet temperatura virs 50C nepakilo, termostatas nudurn ejo. jauciu ir klaida motore del to meta
Citata iš: T-Spark 2008-01-06 12:56Citata iš: Mindas 2008-01-05 17:14Citata iš: INFAS 2008-01-05 16:53Na as aisku benzininis snd prie -20 uzsikuriau lengvai, bet vaziuojant uzsidege ta geltona kompo lempute jau buvau nuvaziaves ~13km, bet temperatura virs 50C nepakilo, termostatas nudurn ejo. jauciu ir klaida motore del to meta Sakyčiau dėl termostato grybavimų kompas neturėtu mest klaidos. Nebent pas tave tosolas užšąlo ir to pasekoje iškilo kitų problemų. Šiap prie tokių šalčių siūlyčiau uždengt radiatorių kokiu kartono gabalu, gan gerai padeda. Tik jokiu būdu ne aklinai, kad sudirbus ventiliatoriui jis gautų bent kažkiek oro. O prieš važiuojant bent kelias minutes pabirbink.Konkreciai ka rasydavo ant ekrano galetum pasakyti? Jei manes klausi tai po tachometru zemiau oranzine lempute salia akumo lemputes. Is principo ten variklis nupiestas Bet gal siais laikas ta lempute jau platesnio panaudojimo kai jau uzgeso, tada susigriebiau paziuret tepalus - max. ausinimo skystis norm. traukia gerai, dirba graziai, uzsiveda lengvai, dumas baltas, zodziu viskas jau gerai, tik va motoras sunkiai syla vaziuojant. stovint vietoj normaliai syla, isijungus ventiliatoriui normaliai grazina iki 90C. Cia termostatas ir niekas daugiau Pastoviai ant didelio rato ausina ir vaziuojant nesyla variklis.
Citata iš: Mindas 2008-01-05 17:14Citata iš: INFAS 2008-01-05 16:53Na as aisku benzininis snd prie -20 uzsikuriau lengvai, bet vaziuojant uzsidege ta geltona kompo lempute jau buvau nuvaziaves ~13km, bet temperatura virs 50C nepakilo, termostatas nudurn ejo. jauciu ir klaida motore del to meta Sakyčiau dėl termostato grybavimų kompas neturėtu mest klaidos. Nebent pas tave tosolas užšąlo ir to pasekoje iškilo kitų problemų. Šiap prie tokių šalčių siūlyčiau uždengt radiatorių kokiu kartono gabalu, gan gerai padeda. Tik jokiu būdu ne aklinai, kad sudirbus ventiliatoriui jis gautų bent kažkiek oro. O prieš važiuojant bent kelias minutes pabirbink.Konkreciai ka rasydavo ant ekrano galetum pasakyti? Jei manes klausi tai po tachometru zemiau oranzine lempute salia akumo lemputes. Is principo ten variklis nupiestas Bet gal siais laikas ta lempute jau platesnio panaudojimo kai jau uzgeso, tada susigriebiau paziuret tepalus - max. ausinimo skystis norm. traukia gerai, dirba graziai, uzsiveda lengvai, dumas baltas, zodziu viskas jau gerai, tik va motoras sunkiai syla vaziuojant. stovint vietoj normaliai syla, isijungus ventiliatoriui normaliai grazina iki 90C. Cia termostatas ir niekas daugiau Pastoviai ant didelio rato ausina ir vaziuojant nesyla variklis.
Citata iš: INFAS 2008-01-05 16:53Na as aisku benzininis snd prie -20 uzsikuriau lengvai, bet vaziuojant uzsidege ta geltona kompo lempute jau buvau nuvaziaves ~13km, bet temperatura virs 50C nepakilo, termostatas nudurn ejo. jauciu ir klaida motore del to meta Sakyčiau dėl termostato grybavimų kompas neturėtu mest klaidos. Nebent pas tave tosolas užšąlo ir to pasekoje iškilo kitų problemų. Šiap prie tokių šalčių siūlyčiau uždengt radiatorių kokiu kartono gabalu, gan gerai padeda. Tik jokiu būdu ne aklinai, kad sudirbus ventiliatoriui jis gautų bent kažkiek oro. O prieš važiuojant bent kelias minutes pabirbink.Konkreciai ka rasydavo ant ekrano galetum pasakyti?
kokso kokso infai reik duot ir uzsyla puikiai
Citata iš: evildevil 2008-01-07 20:52kokso kokso infai reik duot ir uzsyla puikiai paaiskinkit man nerastingam kas yra koksas alfai?
o kaip ten atskirt kur su kur be?ir ar ten sistema pati nusiorina uzkurus varikli, ar kazkaip mechaniskai, nes man vienas meistras atsisake keist, nes tipo buvo fiata pas ji atvare su tokiu varikliu tai kai pakeite nebegalejo nuorint, teko i kita servisa temt