Sveiki,Is anksciau dar dega daviklis pranesantis, kad perdegus kazkuri lempa, esme, kad tiek isorej tiek salone apsvietimas veikia kuo puikiausiai, o tas daviklis vis tiek dega.. Kaip panaikinti sita klaida?
Skydelyje visas lempas patikrinai? Bardacioke, bagazinej, numerio apsvietima, galines salono lempas, o gal peleninej perdegus lempute? Is oro tas indikatorius nedega.
Pas mane indikatorius pastoviai dega, gali buti peleninej, siaip ji senai ten nesviecia, bet indikatorius uzsidege daug veliau, nei lempute pradejo nesviesti..idomiai, reikes ziuret
Na čia truputį persūdei... Tas indikatorius rodo, kad yra perdegusi (arba nešviečia dėl kitų priežasčių - kontakto nebuvimo, perdegusio saugiklio) stabdžių, gabaritų, galinių priešrūkinių arba numerio apšvietimo lemputės. Kiek pamenu, tai indikatorius įsijungia tik tada, kai konkreti lemputė turi šviest, t.y. nuspaudus stabdžius, įjungus priešrūkines arba įjungus gabaritus.
Tai kodel tada pas mane, perdegus vienai is skydelio apsvietimo (konkreciai spidometro) lempai, tas indikatorius isiziebe? Nejaugi pas mane tokia unikali Alfa, kad ji rodo viska, o pas kitus tik tavo isvardintus dalykus. Kazkaip sunku patiket butu...
Šiandien foto gero kampu pažiūrėjau "facelift" panelės, tai galimas daigtas, kad plasmasės aplink bęgių perjungimo svirtį nereik net liest neištisinė, o atskira pasirodė, pamėgink pirmą paleninę išimt...
Citata iš: T_K 2010-09-10 12:14Tai kodel tada pas mane, perdegus vienai is skydelio apsvietimo (konkreciai spidometro) lempai, tas indikatorius isiziebe? Nejaugi pas mane tokia unikali Alfa, kad ji rodo viska, o pas kitus tik tavo isvardintus dalykus. Kazkaip sunku patiket butu... Tie išvardinti dalykai tiesiai iš AR 156 manualo, tai pas tave turbūt tiesiog unikali alfa...