nu tai pasakyk,ranką pridėjęs prie širdies,ar nesigaili pirkęs 159?bet čia labai rimtai klausiu nes irgi galvoju apie 159,atsakyk sąžiningai ar nekirba mintis,kad už tuos $ galėjo buti geriau?
Jei iš širdies pasakyti, tai jausmas lyg ir kiek dvejopas, bet dominuoja vis gi teigiama pusė. Pirkau ne iš išskaičiavimo, kad čia man paranku ar kaip, o todėl kad patiko ir dizainas ir variklių pasirinkimas (alfistų firusu..matyt...kaip dabar pastebiu to nežinodamas pasigriebiau).
Taip visada būna kada perki brangesni daiktą, daugiau ir tikiesi jei ne iš karto tai vėliau apsižiūri tikrai kas ir kaip. Žinoma trūkumėlių yra ...ir smulkių, turiu kiek nemalonų patyrimą su sankaba - esant šaltam varikliui duoda garsą brrrr...po to viskas būna gerai. O šiaip važiuoja stabiliai, traukos man per akis, t.y. tuo kart man pakanka, esu patenkintas, mėgstu ne piknaudžiauti galia, o kartais pasinaudoti, viduje labai normaliai elegantiškai atrodo - alfos stiliuje. Su galimais gedimais ateityje ir kaip sektųsi remontai, tai ką čia besakyti, kol garantinis važiuosiu į Autobravą net ir kokį skystį papildyti ar pakeisti, o vėliau matysism.
Dėl kainos, žnoma yra brangu, bet...jei gali sau tą leisti, tai kodėl ne, bet gi yra pastabėjimas - kad perdaug stengtis nereikia, nes yra ir eksploatacinės išlaidos didesnės -tech.aptarnavimai, žieminiai ratai nauji...+ draudimai ir pan. ko nereiktų pamiršti.
Vieną kartą važiavau į Panevėžį, laikiau 150-185, vid. greitį kompas rodė 146kkm/h, jausmas sėdint už vairo buvo geras, ta prasme kad jaučiausi ramiai ir saugus, jokio greičio pojūčio vibracijos ar triušmo, tik vaizdelis pro langus keitėsi greičiau. Stabdžiai patiko - užtikrintai veikia visos sitemos stabilumo ir ABS. Tai tuo kart tokie įspūdžiai. Yra ir daugiau, bet atsakyti būtų patogiau į klausimus .
Gyvenimas bėga greitai, jei gali tai ir pasidžiaug juo...iš širdies sau!