Autorius Tema: Gal kas nors noretu isigyti NAUJA AR 33 ? :)  (Skaityta 19661 kartus)

Neprisijungęs padanga

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 156
  • boxer jega,taip pasake cepajavas
    • Žiūrėti profilį
Ats: Gal kas nors noretu isigyti NAUJA AR 33 ? :)
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2007-12-08 15:04 »
del variklio ir vaziuokles patvarumo geriau patiletum zmogau, >:(
ar 33 1.5, ar 33 1.3, ar 33 1.7buvo,o dabar146 agf552ir 145 rossoir gaz69

Neprisijungęs AlfIndraja

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 2194
    • Žiūrėti profilį
    • Asmeninis puslapis
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2007-12-09 17:14 »
a ta 33-ia turejau gal pries 10metu.pati pirma mano alfa,paskui buvo 164,166.nekalbesiu apie +/-.kas vaziuoja su sita marke viska zino(nekalbu apie pacukus,kuriem didziausias seksas,kad masinoj butu dvd)taigi as kalbu ne is lempos ir ne todel,kad tik rasyti.
gerbiu kai zmogus sako:man patinka alfa,tai mano hobis,silpybe,aistra ir t.t.,bet kai girdziu:oi tobulas auto visi kiti lopai buduliai,nes jie vaziuoja su audi ,vw,kas nevairave -uzuojauta.tai jeigu man patinka,sakykim,nardyti,o tau,T_K nepatinka,tai tada tu zluges,uzuojauta ir t.t.
nu gal aiskesnis mano poziuris ir smarkiai nesmerksi. :)

Nera uz ka smerkt... Viska paaiskinai... Suzinojau,kad esi turejes 33 ir,kad tai buvo tiesiog auto, kaip sakoma, nuo kurio prasidejo Alfininkyste... Zodziu viskas dabar yra aisku... Su ta uzuojauta,tai turbut tiesiog ne taip issireiske,arba nesupratom jos minties iki galo... Nu zodziu,kad viskas laimingai baigesi... 8)

P.S. Niekad nesmerkiu tu,kurie turi savo skoni i tam tikrus dalykus... Jei as,tarkim,buciau kopijaves savo draugeliu "skonius",tai dabar turbut su kokiu BMW ar Mazda vazineciau... Tarp kitko,jie dabar jau irgi kazkaip pradejo AR ziurinet... Matyt mano "skonis" patiko... ;D ;D ;D ::)

Vienintelis dalykas, del ko parashiau TAIP ar KITAIP apie 33as, shitame puslapy, shitame forume ir shitoj temoj, tikejaus, kad chia lankos bendraminchiai alfistai, 33chiu fanai... man 33chia patinka savo techniniu sprendimu paprastumu, manevringumu ir tai, kad manishke - be vairo stiprintuvo. Jau ne karta rashiau, kodel ji man patinka... tikrai neatsisakychiau isigyt tokia pachia tik LEDINE :)
O jei zhmogiukai jumoro nesupranta, tai dar karta uzhjauchiu  ::)

P.S. Variklis ir vazhiuokle mano senuteje 33oje yra daug patvaresni, nei naujosiose alfose ir remontas paprastesnis ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2007-12-09 17:17 sukūrė AlfIndraja »
Viva la vita!

Neprisijungęs padanga

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2007-12-09 17:34 »
tai paskutinis modelis ar 33 ir ar75 verti demesio, o ar145,ar156 argtv tai nebe alfos,o fiat tik,kad zenkliukas ar,ner kuo didziuotis kad vazinejus su ar145 ar156 ar166 ar gtv jos tik zenkliukas ar,alfindraja nemazai sveikatos turi ,kad be stiprintuvo alfuks ;D

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2007-12-09 22:30 »
tai paskutinis modelis ar 33 ir ar75 verti demesio, o ar145,ar156 argtv tai nebe alfos,o fiat tik,kad zenkliukas ar,ner kuo didziuotis kad vazinejus su ar145 ar156 ar166 ar gtv jos tik zenkliukas ar,alfindraja nemazai sveikatos turi ,kad be stiprintuvo alfuks ;D

nu ne tik zenkliukas, motorai Alfu, fiatas tokiu neturi, na dyzeliai kai kurie tie patys, ir kas svarbiausia dizainas tai irgi Alfa, nei viena i fiat nepanasi  ;) siaip Fiat'ui priklauso dar Maserati ir Ferrari, tai cia irgi Fiat'ai  ;D ;D ;D ir dalis GM akciju, berods (5%)  :)

Neprisijungęs padanga

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2007-12-10 10:01 »
tai ant kieno bazes padamintos sios alfos?

Neprisijungęs Artiz

• Patyręs
  • Įrašai: 713
    • Žiūrėti profilį
    • GSR engineering
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2007-12-12 21:01 »
lygiai tiek pat kibirinė ar 33,ir nereik galvot,kad skiries nuo tu,kurie vairuoja golf

Vat cia, kolega, esate ir teisus ir ne kartu. Kasdien man tenka vazineti su darbiniu Golf II. Taip, 33 yra tos pacios klases, bet :
a) Sedejimo patogumas golfe yra nelyginamas. AR33 tu sedi kur kas patogiau, nugara pilnai atsiremes i sedyne,sedyne tave apgaubia, dirzas apjuosia taip kaip turi. O golfe dirzas eina is kazkur is galo, ir labai pjauna peti (bijau pagalvot kas gali buti avarijos atveju), sedyne tikrai nepatogi ir neimanoma  (bent jau man su 1.88m ugiu) rasti patogios sedesenos.
b) Alfoje kad ir tas pats valdymo elementu isdestymas bei naudojimo patogumas yra kur kas sekmingesnis negu tame paciame golfe - kad ir tas pats spidometras apsviestas "normaliai", o ne kaip pas VW is priekio su pora bendru lempuciu. Sviesos bei peciukas lengvai junginejami, nes yra padaryti patogiose vietose.
Taip, abu barska ir tarska vienodai. Taip. taip, patikimumu golfas lenkia alfa, nes pas golfa elektros maziau :) Pas 33 dar visokie "bortkompai" budavo (nu davikliai ir leNputes visokios).
O vat varikliu patikimumas, bei vaziavimo smagumas tai dalykai kuriuose golfas deja labai nusileidzia alfai.

P.S. lyginta butent pamineti egzemplioriai ty AR33 bei Golf II. Panasiu metu.
“Siela” – nepaneigiamas vieno žodžio atsakymas į klausimą „Kodėl būtent itališka?" Nuo Fiat 500 iki Ferrari 599, atsakymas - toks pat.

šmotas

• Svečias
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2007-12-13 11:07 »
ka reiskia,dirzas apgaubia,o golfe pjauna petį?kažkokius vėjus rašai,o avarijos atveju bus vienas ir tas pats-kaput ;)

Neprisijungęs Artiz

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
    • GSR engineering
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2007-12-13 11:17 »
ka reiskia,dirzas apgaubia,o golfe pjauna petį?kažkokius vėjus rašai,o avarijos atveju bus vienas ir tas pats-kaput ;)

Matyt dirzo nesissegi kad nezinai kas tas yra kai pjauna ir kai normaliai apjuosia :) O avarijos atveju buna elementaru - golfo atveju isuka peti, arba palieka gera zyme ant kuno, o kai dirzas "normalus", jis isitempia ir atlieka savo paskirti taip kaip priklauso - be jokiu pasekmiu.
“Siela” – nepaneigiamas vieno žodžio atsakymas į klausimą „Kodėl būtent itališka?" Nuo Fiat 500 iki Ferrari 599, atsakymas - toks pat.

šmotas

• Svečias
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2007-12-13 15:00 »
vienodi tie dirzai,tiek ten tiek ten.kazkokiu smegenų subinėj ieškai,daugiau nieko.pečiai matyt kreivai išaugę,žiurek dar nusipjausi per pusę.

Neprisijungęs Artiz

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
    • GSR engineering
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2007-12-13 18:17 »
man patinka tavo poziuris :) liuks :D