Autorius Tema: patarkit kokios dazniausios yra AR 155 problemos  (Skaityta 28253 kartus)

AR 155 TS

• Svečias
Ats: patarkit kokios dazniausios yra AR 155 problemos
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2007-10-26 12:55 »
dabar jau nezinau pas ka varyti savo 155 kad pakaba paziuretu ka ten patavrkyt reiks, apie Giriu prirase kad ten kazkam alfa sudirbo http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/457442.241.28-=(1782509473

Sadis

• Svečias
« Atsakymas #31 Įrašytas: 2007-10-26 19:40 »
Prasta elektronika, valytuvai strigineja, ivairus dacikai (tepalo slegis, tepalos temperatura, minimalaus tepalo slegio indikatorius) arba neveikia arba nesamones rodo. Ypac dazna problema tepalo slegio daviklis.
Is rimtesniu dalyku tai vienas dazniausiu gedimu mano manymu liambda zondas... Mano turimai AR155 tai bedos su rankiniu ir galiniu ratu stabdziais - uzrudijes paskirstytojas. Dar susidrozus vandens pompa, nezinau ar man vienam papuole tokia, ar daugiau kas turi panasiu problemu?
Seip masiniukas smagus, gerai laikosi ant kelio posukiuose, gerai traukia (pas mane 1.8TS 8v).

O su audi del kokybes tai siulau net nelygint, alfa atsilieka maziausiai 5 metais. Ta paty ir kainos parodys...
Taip kad jeigu tau 18+ ir nori tureti konstruktoriu, tai pirk Alfa Romeo... :)

Movydas

• Svečias
« Atsakymas #32 Įrašytas: 2007-10-27 15:11 »
na vaikinuk nerudija tos AR155 turiu 96 metu pabaigos 1.6 twin spark 16v  ir ji lelyte... vat sarnyruose tai beda o dar gal kartu ir sakese bet kad daugiau bedyciu butu nepastebejau... ir viena aisku priziurek masina nelauzyk ir ji tarnaus amziais  ;) o jei perki tam kad pasportuot tai ri daryk sportine!!!!! serijines masinos netaikomos lauzyt ir lakstyt  :P

Neprisijungęs SPAIKIS

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1185
  • dovete essere maniac pilotare questo automobile...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33 Įrašytas: 2007-10-29 09:25 »
Prasta elektronika, valytuvai strigineja, ivairus dacikai (tepalo slegis, tepalos temperatura, minimalaus tepalo slegio indikatorius) arba neveikia arba nesamones rodo. Ypac dazna problema tepalo slegio daviklis.
Is rimtesniu dalyku tai vienas dazniausiu gedimu mano manymu liambda zondas... Mano turimai AR155 tai bedos su rankiniu ir galiniu ratu stabdziais - uzrudijes paskirstytojas. Dar susidrozus vandens pompa, nezinau ar man vienam papuole tokia, ar daugiau kas turi panasiu problemu?
Seip masiniukas smagus, gerai laikosi ant kelio posukiuose, gerai traukia (pas mane 1.8TS 8v).

O su audi del kokybes tai siulau net nelygint, alfa atsilieka maziausiai 5 metais. Ta paty ir kainos parodys...
Taip kad jeigu tau 18+ ir nori tureti konstruktoriu, tai pirk Alfa Romeo... :)

turiu pora repliku ;)
jei kalbam apie kokybe ir atsilika 5 metais, tai galiu pasakyti , kad bent jau man susidaro toks ispudis, kad VISU auto su kiekveinais metais kokybe tik krenta ! pradedant mersais ir t.t. ! konkurencija ziauri, reikia kainas mazint, uzdarbiai dideja , transportavimas brangsta, standartine iranga turtingesne, sistemos sudetingesnes ir t.t. o kainos vos ne i mazejimo puse, tai spek per kuria vieta sutaupo  ???

o atsilikimo alfom konstrukcineje dalyje neprikisi tikrai ;)  8)
buvo: AR155 1.7TS, AR145QV, AR146 1.6TS
esama: pilkas dyzelis

Sadis

• Svečias
« Atsakymas #34 Įrašytas: 2007-10-31 20:34 »
mano manymu tai daugiausiai sutaupo naudodami pigias zaliavas, tas pacias dalis keletame modeliu, na ir aisku paprastindami detaliu konstrukcija, darydami jas neardomas ir netaisomas, kas supaprastina ir tuo paciu pabrangina eksploatacija.
Daugiausiai kokybe nukencia tai turbut del pigiu zaliavu naudojimo gamyboje; cia daugiausiai galima sutaupyti... Sia savaite teko pasikeist vandens pompa, tai likau nustebes, kai issemes sena pompa pamaciau plastmasine sparnuote... :) gaminti pigu, bet kai suskyla ir reikia pakeisti tai jau nebejuokinga... :-\ ypac zinant i koki plysi ta pompa ikista :)

Neprisijungęs Schwarcas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 67
  • Alfa 1.7 T.S
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35 Įrašytas: 2007-11-02 23:29 »
as patenkintas alfa ;D
radau tokia masina kokios norejau,o norejau kad butu mazas litrazas ir gerai trauktu tai ir turiu db 1.7T.S ;D
o bedu tai pas visas auto buna,tik vienu detales daugiau kainuoja kitu maziau...
vienintele beda kad lemdozondas durniuoja...
bet kuro sanaudos del to neisauga dvigubai,del to dar galima kenteti ;D
o del rudziu tai as nesuku galvos nes ju nera ;D ;D
Buvusios:
Honda accord aerodeck 2.0 ex 88m.
Fiat tipo 1.6 91m.
Lancia dedra 1.6 93m.
Alfa Romeo 155 1.7 T.S 96m.
Volvo 850 2.5 20v 92m.
Audi 200 2.2T 85m.
esama:
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 99m.

Neprisijungęs pavaduotojas

• Lankytojas
  • Įrašai: 242
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36 Įrašytas: 2007-11-03 15:41 »
ne nu swarcai nejuolink kad 1.7 gerai raukia,as jau tokia klaida padariau,kūtvela pasipūtęs o ne varijantas,benzo srebia kaip 2 o ne velnio netraukia.tarp kitko viskas sureguliuota ir viskas veikia ;)
Buvo:AR 33(1.7),164(2.0ts),156(2.0ts),156(2.5),147(jtd 85kw),155(1.7),159(1.9jtdm)Jeep Grand Cherokee SRT8..... Yra:Dodge Durango (5.7hemi),Jeep Cherokee Trailhawk(3.2,Brand New)....

Neprisijungęs Schwarcas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 67
  • Alfa 1.7 T.S
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37 Įrašytas: 2007-11-03 19:55 »
ne nu kai as turejau fiata tipo 1.6,lancia dedra 1.6,tai va jos tikrai netraukia net ratu neprasuka.
o man uztenka pilnai tos galios kaip is 1.7 nera ka noret,ir jei mano r16 ratus suka tai,tas yra nuostabu...aisku bet jei  butu 2ltr tai nebutu blogai,bet paprasciausiai man pasitaike toks variantas,man vien tik akys suzibejo pamacius dujas su tiesioginiu,ir ratus r16......
o neveikia tai smulkmenos
vienu duru centrinis nerakina
vienas ratas nestabdo ant rankinio
ir prieky gabaritai neveikia nes ties tom lemputem apsilydes reflektorius...tik nzn kdl taip atsitiko :(
o daugiau kaip ir viskas veikia ;D
Buvusios:
Honda accord aerodeck 2.0 ex 88m.
Fiat tipo 1.6 91m.
Lancia dedra 1.6 93m.
Alfa Romeo 155 1.7 T.S 96m.
Volvo 850 2.5 20v 92m.
Audi 200 2.2T 85m.
esama:
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 99m.

GESSER

• Svečias
« Atsakymas #38 Įrašytas: 2007-11-05 01:00 »
na, as manau kad is esmes viskas +/- normaliai , bet jau ka liecia pakabos, tai ne AUDI miletojai mums cia  pasakos kas yra patvari ir kas yra biranti pakaba!
Mane daugiausia uzknyso AR trukciojimai trasoje ir kad niekas negali surasti tu trukciojimu priezasti ! ???
Ir as suprasciau jeigu as vienas ta problema tureciau! :'(

Neprisijungęs Audrius

« Atsakymas #39 Įrašytas: 2007-11-05 01:31 »
Mane daugiausia uzknyso AR trukciojimai trasoje ir kad niekas negali surasti tu trukciojimu priezasti ! ???
Ir as suprasciau jeigu as vienas ta problema tureciau! :'(

Na cia tikrai ne vien AR beda. Teko girdet ir is Kugelwagen turetoju bedavoniu siuo klausimu. Ar bandei ieskot kilmes ir priezasciu trukciojime? Pas mane vienu metu sitas fenomenas, pavadinkim taip, buvo perauges i labai idomu reiskini - apsukos pakildavo iki 3500 rpm. Isivaizduok situacija: bandai nuvaziuot i taska B, kuris nuo tasko A yra nutoles apie 150 km. Sios keliones metu, tau trukcioja variklis. Idomu tai, kad ijungus laisva pavara turetum dvi bedas:

1. Ijungus laisva pavara, apsukos "plaukioja nuo ~500 iki 1300rpm. Keleta sekundziu taip paplaukiojus apsukoms, tau galu gale variklis uzgesta. Uzvedus, toliau vaziuoji, besimegaudamas trukciojimais.
2. Ijungus laisva pavara, apsukos be jokio sazines grauzimo pasoka iki 3000-3500 rpm. Zemiau nesileidzia. Jei uzgesinsi varikli - 15-20 minuciu neuzkursi. Toliau masina vaziuoja be priekaistu kuri laika.

Ar sios tavo minetos problemos atsiranda esant dideliems oro temperaturos pokyciams, kai idealios salygos kondensato susidarymui? :)

Alfa Romeo 155 V6 3.0