gerb., forumo adinistracija.
sedziu sedziu, skaitau sita foruma, bet man jame labai kaiko truksta.
atskiros skilties apie performance'a. tikiu, kad ne man vienam ji yra reikalinga ir idomi. pakabos tobulinimas, - kur kaip ka uzsakyti is ko gaminti, perdaryti, variklio tuning, chip tuning, oro paemimo/duju ismetimo sistemu tobulinimai, engine swap'ai - modifikavimai, perkialiant varikli is vien alfa modelio i kita, niuansai susije su tuo, perdarymai, vaziuokle fwd into awd, turbo montavimas ant atmosferinio variklio ir t.t.t.t.t.t.t.t.t.t.t.
pirma: uzdavus klausima/diskusija 156 skiltyje, jos nepamatys kitu modeiu uretojai, kuriem tai idomu.
antra: uzdavus klausima/diskusija betkurioje skiltyje,- gausiu patarima vaziuot i servisa
.. arba pas mano drauga buvo, man kaimynas sake, kad kai turejo bemsaaa...... blahblahblah.
noriu, kad butu rimtai atsizvelgta i sita pasiulyma/prasyma. pastebejau kad cia yra bent keleta veikeju, kurie pakankamai stiprus technines puses kausimuose, remonte, tad gal pradekime dometis ir performance
- juk su bendraminciais tai paprasciau. savo ziniomis, kurios jau tikrai nera "beginer" lygio,- mielai pasidaliciau su kitais