Autorius Tema: Centrinis uzraktas  (Skaityta 49014 kartus)

imobilaizeris

• Svečias
Ats: Centrinis uzraktas
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2007-09-20 20:25 »
Tai tame ir reikalas. Varikliukas nebeturi jegu uztempti traukes iki galo. Jis tempia, zyzia, prakaituoja bet nesigauna. Nusiardot duris pastatot universalu motoruka ir pamirstat vargus.

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #11 Įrašytas: 2007-09-21 18:13 »
Tai tame ir reikalas. Varikliukas nebeturi jegu uztempti traukes iki galo. Jis tempia, zyzia, prakaituoja bet nesigauna. Nusiardot duris pastatot universalu motoruka ir pamirstat vargus.

is esmes pritariu... nes kai pirstu pats uzspaudi, tai viskas norm uzsirakina ir signalizacija ant tu dureliu veikia... tiesiog tas nenusileidzia...
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs Chip

« Atsakymas #12 Įrašytas: 2007-09-24 15:02 »
O pas mane biski kitokia problema!!! Man su raktu visos durys uzsirakina, o paspaudus sign. migtuka visos auto rakinasi ir iskart atsoksta nes kzk yra su vairuotojaus durelemis... Gal kam buvo gal kas zino? ???
AR166 AR159

obuolys

• Svečias
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2007-09-24 20:23 »
Pas mane buvo ta pati beda su galinem desines puses durelem. Pakeiciau dureliu spyna - ten toks buterbrodas kartu su varikliuku (jokio ten varikliuko neprimontuosit). Ieskokit savartynuose - apie 100lt.
Buvo su galine bagazine bajriai: bagazine uzdaryta o prietaisu skydeli dege lempute, jog ji atidaryta. Teko isardyti spynele ir pravalyt kontaktus - nieko sudetingo.
Taip pat su bagazines lempom buvo beda, tai degdavo tai ne, apsvietimas bagazines irgi gryba pjove - beda buvo laidu sleife, kuris lankstosi kai darineji bagazine. Remontas paprastas: keiti laidus ir viskas.

darca

• Svečias
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2007-09-26 10:20 »
Pas mane dar idomesnė bėda.  Su raktu užrakinant duris užsirakina gerai. Jei noriu atrakinti atsirakina ir iskart uzsirakina. Taip rakinant iš 4 karto atsirakina bet priekinės keleivio puses durelės lieka užrakintos. Jei atrakinėju iš keleivio pusės tai atsirakina visos iš kart .

obuolys

• Svečias
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2007-09-27 14:08 »
Pas mane dar idomesnė bėda.  Su raktu užrakinant duris užsirakina gerai. Jei noriu atrakinti atsirakina ir iskart uzsirakina. Taip rakinant iš 4 karto atsirakina bet priekinės keleivio puses durelės lieka užrakintos. Jei atrakinėju iš keleivio pusės tai atsirakina visos iš kart .

Greiciausiai varikliukas nesugeba svirteles patraukt ir kontakto sujungt (ar atjungt). Bandyk ieskot priezasties kodel varikliukas nepatraukia. Gal tik uzteks sutept...

darca

• Svečias
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2007-09-28 09:41 »
meginsiu sutept tik laiko tam surast reik kaip nors :(

Neprisijungęs Chip

« Atsakymas #17 Įrašytas: 2007-09-28 14:13 »
Cia del universalaus varikliuko pritaikimo? Kas bande? Veikia? Kaip suprast pritaikyt?
AR166 AR159

obuolys

• Svečias
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2007-09-28 17:14 »
nezinau kaip tren su priekiniu dureliu varikliukais, bet i gala gali pritaikyti tik gamyklini (ten toks buterbrodas, kuris nesiardo) :(

imobilaizeris

• Svečias
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2007-09-30 16:14 »
As pats sau dejau i vairuotojo duris. Del galiniu nieko negaliu pasakyti.