Autorius Tema: Problemos su sviesomis  (Skaityta 39138 kartus)

Neprisijungęs Infas

Ats: Problemos su sviesomis
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2007-09-13 16:42 »
390 uz pati komplekta (trumpasias tik) ilgos ir taip geros 166, o as ne del grozio tai dariau. ir 50lt uz darba. garantija 12 men. uz 420 lt garantija bus 18 men.
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs Chip

« Atsakymas #11 Įrašytas: 2007-09-13 18:44 »
Man yra problema su lempu auksciu reguliavimu! Viena reguliuojasi o kita keleivio puses stovi vietoj ir kaip specialiai svecia labai zemai ant turbut 3 padeties pastrigus! Nes tik ant 0 galima kzk matyt p.s. cia apie trumpasias! Ir kzk nesamone kad trumpos yra lesines o ilgos paprastos kzk visur kitaip eina! Ka sakykit man dabar su ta lempa daryt???
AR166 AR159

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2007-09-13 20:52 »
Man yra problema su lempu auksciu reguliavimu! Viena reguliuojasi o kita keleivio puses stovi vietoj ir kaip specialiai svecia labai zemai ant turbut 3 padeties pastrigus! Nes tik ant 0 galima kzk matyt p.s. cia apie trumpasias! Ir kzk nesamone kad trumpos yra lesines o ilgos paprastos kzk visur kitaip eina! Ka sakykit man dabar su ta lempa daryt???

Daugumoje auto ilgosios ne lesines, o trumposios lesines, tiek audi, tiek vw, tiek mazdoje ir t.t.
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs SPAIKIS

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1185
  • dovete essere maniac pilotare questo automobile...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2007-09-14 13:22 »

paziuerk ar aplamai ja eina reguliuot . Paziurek ar susikelia i virsu ? Nes lesiniu lempu reflektoriai gana sunkus ir nuo smugio ( po avarijos) isluzineja reflektoriaus laikikliai, tuomet sviecia i zeme  ;) ir nesireguliuoja.... Taip pat galimas variantas, kad regukliuojant lempas(jas sukeliant) prsoko sriegis, ir be isardymo nesutvarkysi , vienu zodziu pasiziurek ar apskritai ja gali atsuktuvu sukdamas sukelt ;)
buvo: AR155 1.7TS, AR145QV, AR146 1.6TS
esama: pilkas dyzelis

Neprisijungęs Chip

« Atsakymas #14 Įrašytas: 2007-09-14 15:36 »
Seip viena lempa liux reguliuojasi o kita stovi vietoj! Ok dekuj uz patarima! Pabandysiu! Tik beda nzn kur ta atsuktuva ten grust, nes ant tiek jau nera ten vietos viska apzvelgt ::)
AR166 AR159

saviakas

• Svečias
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2007-09-17 11:41 »
Pas mane ta pati problema, vakar is klaipedos gryzinejau tai su trumpom vos izziureti eina, ir viena dar perdege, siaubas kazkoks

obuolys

• Svečias
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2007-09-25 18:57 »
Vargau ir as kadaise su prastom artimom. Pastaciau xenonus ir problema issiprende, kol ne sugalvojau montavima isbaigt iki galo, t.y. uzdeti apsauginius gaubtelius, kad nepridulketu i lempa. Kadangi vietos buvo labai mazai, teko atjungti tuos blokelius kurie reguliuoja sviesas, nuo tada artimos sviecia tikrai labai arti 3 m. Kame gali buti beda, lyg nuiminedamas tikrai jokio pypsiko nenulauziau, tuo labiau abiem farom vienu metu. Gal kas buvo su tokia beda susidure?

stepanas1

• Svečias
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2007-09-26 14:46 »
Vargau ir as kadaise su prastom artimom. Pastaciau xenonus ir problema issiprende, kol ne sugalvojau montavima isbaigt iki galo, t.y. uzdeti apsauginius gaubtelius, kad nepridulketu i lempa. Kadangi vietos buvo labai mazai, teko atjungti tuos blokelius kurie reguliuoja sviesas, nuo tada artimos sviecia tikrai labai arti 3 m. Kame gali buti beda, lyg nuiminedamas tikrai jokio pypsiko nenulauziau, tuo labiau abiem farom vienu metu. Gal kas buvo su tokia beda susidure?

tai pas tave bus sviesos nuleistos i zemiausia padeti

obuolys

• Svečias
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2007-09-27 13:59 »

tai pas tave bus sviesos nuleistos i zemiausia padeti

Kaip tada jas pakelt? Bandziau reguliuot tuos blokelius (plasmasiniai varzteliai sukiojami is virsaus), kurie randasi prie kiekvienos lempos - nepadeda. Is salono tas reguliatorius tik simboliskai nuleisdavo sviesas (tikrai ne tiek kiek dabar). Gal yra dar kokie varztai sviesu reguliavimui?

Hugabo

• Svečias
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2008-02-26 16:41 »
Pas mane tokia problema. nakti su strumpom lempom nieko beveik nesimato, svecia tik tai 3 m , priesrukiniai ir te geriau sviecia. isidejau nauja komplekta Xenona 6000K , ir vis tiek ta pati problema , ....please padekyt kaip nuspriast...