Autorius Tema: Problemos su sviesomis  (Skaityta 39132 kartus)

Neprisijungęs justs

• Lankytojas
  • Įrašai: 331
    • Žiūrėti profilį
Ats: Problemos su sviesomis
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2008-11-17 21:40 »
Nu nezinau, va katik is masinos islipau, sukinejau  rakta atgal, tai nieks man niekur nesisuka. Paprasciausiai pasuki sviesu jungtuka viena karta, uzsidega gabaritai, dar karta - trumpos.

Manau lempukai pas tave pamire.
Sviesu jungtuka pasuki i priesinga puse,uzsidega gabaritai-panele nesviecia,cia tipo stovejimo gabaritai. Nu ta baika tikrai pas mane AR 166 yra 8)

Tai gal kokios modifikacijos skiriasi? Pas mane 3ltr, automatas 99m. Ir sviesu jungtukas atgal nesisuka. Nors tiesa pasakius bijojau stipriai sukt kad nenulauzciau. O raktas tai tik i viena puse sukasi.
Buvo:
Vaz 2106
VW Golf Gti
Alfa Romeo 164 TS
Alfa Romeo 164 3L V6 24v
Alfa Romeo 166 3L V6 24v

Neprisijungęs Vaidas123

• Lankytojas
  • Įrašai: 279
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41 Įrašytas: 2008-11-17 21:44 »
Nu nezinau, va katik is masinos islipau, sukinejau  rakta atgal, tai nieks man niekur nesisuka. Paprasciausiai pasuki sviesu jungtuka viena karta, uzsidega gabaritai, dar karta - trumpos.

Manau lempukai pas tave pamire.
Sviesu jungtuka pasuki i priesinga puse,uzsidega gabaritai-panele nesviecia,cia tipo stovejimo gabaritai. Nu ta baika tikrai pas mane AR 166 yra 8)

Tai gal kokios modifikacijos skiriasi? Pas mane 3ltr, automatas 99m. Ir sviesu jungtukas atgal nesisuka. Nors tiesa pasakius bijojau stipriai sukt kad nenulauzciau. O raktas tai tik i viena puse sukasi.
Paziurek ar prie jungtuko padeciu yra nupiesta,nes pas mane is kaires gabaritai,0,gabaritai,trumpos ::) tiesa irgi sunkiai isijunge pirma karta kai bandziau ;D
Buvo: Peugeot 605 2,1td
Dabar: 99' AR 166 2,4JTD

Neprisijungęs justs

• Lankytojas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42 Įrašytas: 2008-11-17 21:58 »
Yra. Bet kazkaip pasirode kad jungtukas neatlaikys. Pabijojau... ;)
Buvo:
Vaz 2106
VW Golf Gti
Alfa Romeo 164 TS
Alfa Romeo 164 3L V6 24v
Alfa Romeo 166 3L V6 24v

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #43 Įrašytas: 2008-11-19 22:01 »
Ydomu cia paskaityt. Tikrai nezinoau ir net nebuciau pagalvijeskad gabaritus galima ijungt sukant rakteli ar jungikli i kita puse.
Va klausimelis del ksenonu. As kaip sprantu pas mane gamykliniai orginalus (2002metu 2.4JTD), kad technikinej nieko nesikabinejo. Ar irgi sudeti kinietiski?
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Neprisijungęs justs

• Lankytojas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2008-11-19 22:20 »
Ydomu cia paskaityt. Tikrai nezinoau ir net nebuciau pagalvijeskad gabaritus galima ijungt sukant rakteli ar jungikli i kita puse.
Va klausimelis del ksenonu. As kaip sprantu pas mane gamykliniai orginalus (2002metu 2.4JTD), kad technikinej nieko nesikabinejo. Ar irgi sudeti kinietiski?

Issitrauki lempute, paskaitai, jei parasyta MADE IN CHINA, tada zinok kinietiski... ;D
O jei rimtai tai man atrodo kad dar neprieme to istatymo del ksenonu uzdraudimo. Taip kad jei sviesos gerai sureguliuotos, tai ir neturejo kibti.
Buvo:
Vaz 2106
VW Golf Gti
Alfa Romeo 164 TS
Alfa Romeo 164 3L V6 24v
Alfa Romeo 166 3L V6 24v

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #45 Įrašytas: 2008-11-19 22:31 »

Issitrauki lempute, paskaitai, jei parasyta MADE IN CHINA, tada zinok kinietiski... ;D
O jei rimtai tai man atrodo kad dar neprieme to istatymo del ksenonu uzdraudimo. Taip kad jei sviesos gerai sureguliuotos, tai ir neturejo kibti.

Apie koki cia istatyma sneki? Kad mes vadovaujames senai europos sajungos nustatytais, tad xenonai yra draudziami ne jiems skirtuose zibintuose, kad atlaidziai policija ir tech. apziura ziuri, dar nereiskia, kad juos naudoti galima :)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #46 Įrašytas: 2008-11-19 22:50 »
Tai jei technine apziura vadovautis negaliu, tai kaip tada zinot originalus pas mene ar ne?
         AR166 2.4JTD

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #47 Įrašytas: 2008-11-19 23:35 »
Tai jei technine apziura vadovautis negaliu, tai kaip tada zinot originalus pas mene ar ne?

Ant pacios lempos yra zymejimas D - xenon, C - halogen, daznai buna dar H raide prideta, pvz HD :)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #48 Įrašytas: 2008-11-20 09:54 »

Ant pacios lempos yra zymejimas D - xenon, C - halogen, daznai buna dar H raide prideta, pvz HD :)

Jo. Pasirodo gali but Ir HID uzrasyta. Be to ksenonai kol uzsidega praeina 2-3s. Tai reiskia, kad jie nepradeda sviest kaip paprastos kaitrines ar halogenines lemputes tik jas ijungus. Kai ijungi tikrus ksenonus jie blyksteli ir tik po trumpo laikotarpo nusistovi normalus veikimas.
Cia literaturoj radau, jei kam ydomu ;)
         AR166 2.4JTD

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49 Įrašytas: 2010-07-28 01:40 »
Gal atsirastu zmoniu turinciu atliekama gabaritiniu lempuciu cokoli, ta i kuri isideda gabaritine lempute, pas mane jis gerokai apluzes ir nevisada kontaktuoja. Skolingas neliksciu  ;)