Autorius Tema: ar buna alfa 75 Blokiruote ?  (Skaityta 10041 kartus)

Kipsas666

• Svečias
ar buna alfa 75 Blokiruote ?
« Įrašytas: 2007-08-24 15:59 »
ar buna 75 alfai blokiruote? ir gal kartais gal kas turie 75 spidometro dacika kur i deze kisasi?

Neprisijungęs quadrifoglio

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 874
  • HOJ 619
    • Žiūrėti profilį
Ats: ar buna alfa 75 Blokiruote ?
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2007-08-24 16:18 »
Kiek girdejau tai yra. Bent jau mano 75 sako kad yra. O kaqs pas tave yra su tuo daciku. Turiu kita deze ir ten yra tas dacikas, bet kai cia paklausiai tai mintyse pagalvojau prastumsiu tau opo to pats ieskosiu.
Alfa Romeo Giulietta '10 1,4 Turbo, 125kW

Neprisijungęs Alfaman

• Klubo narys
  • Patyręs
  • Įrašai: 733
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2007-08-24 16:30 »
Kiek zinau, tai blokiruote stovi twin sparkiniu ir turbininiu dezese. Del 3.0 l. nezinau. O visose kitose blokiruotes nera.
156 SW jtdm 16v

Neprisijungęs Tomikas

• Patyręs
  • Įrašai: 765
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2007-08-24 16:40 »
ira ir  V6 amerikose ( bent jau maniskej)   

• Administratorius
  • Veteranas
  • HOJ 619
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2007-08-24 16:53 »
O pagal ka hebra sprendziat? dezes isoriskai nesiskiria? Siaip idomus jos veikimo principas. Nes kai karjere buvau strigtelejes tai sukosi tik vienas ratas, tas kuris turi silpniausia sukibima su danga. Siaip jei nuo apsuku tai turetu prie tam tikru ir antras ratas turetu griebti?
Ar as klystu?

Kipsas666

• Svečias
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2007-08-24 17:40 »
Na bandysiu prikelt ja truputi nes jau samanos zelia :-\.  Del to daciko tai jo pas mane visai nera buvo kai pirkau nutraukti laidai o kur ji tik parodai tai kaip asilai i naujus vartus ziuri. tai nusprendziau gal priotngesniu zmoniu paklausiu  :) beja gal tauw wisgi nereikia to daciko? ::)

na pas mane jau ira nuo kazkokios kitas alfos idetas reduktorius nzn nuo kokios bet tikrai nuo mazalitrazes. o cia tikrai tiesa kad yra ? nes td pradesiu ieskot twinsparkiniu arba t.

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2007-08-24 18:06 »
O pagal ka hebra sprendziat? dezes isoriskai nesiskiria? Siaip idomus jos veikimo principas. Nes kai karjere buvau strigtelejes tai sukosi tik vienas ratas, tas kuris turi silpniausia sukibima su danga. Siaip jei nuo apsuku tai turetu prie tam tikru ir antras ratas turetu griebti?
Ar as klystu?

Blokiruote veikia taip, permeta sukimo jega ant to rato kuris turi geriausia sukibima, jei vienas kasese, reiskiass blokiruotes nera... tada greiciausiai eina pas turbo ir V6.
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

• Administratorius
  • Veteranas
  • HOJ 619
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2007-08-24 18:44 »
Ar as klystu?

Blokiruote veikia taip, permeta sukimo jega ant to rato kuris turi geriausia sukibima, jei vienas kasese, reiskiass blokiruotes nera... tada greiciausiai eina pas turbo ir V6.

O isoriskai skiriasi ar ne?

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2007-08-24 18:46 »
Ar as klystu?

O isoriskai skiriasi ar ne?

Ka as zinau, as tik speju, nelabai 75 ciupinejas :D Nes dazniausiai tam paciam modelyje su silpnais varikliais nebuna blokiruotes, o deda tik i galingus, kuriems labiau aktualu :)

The 2.0 L Twin Spark and the 3.0 Litre V6 were equipped with limited slip differential.[7]

http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_75

Pas tave arunce 2?
« Paskutinį kartą keitė: 2007-08-24 18:50 sukūrė brumbrum »
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs Alfaman

• Klubo narys
  • Patyręs
  • Įrašai: 733
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2007-08-24 19:01 »
Pas twin sparka turi but blokiruote! Nebent pas tave, Quadrifoglio, deze keista, arba gali buti, kad ji yra, bet neveikia. Manau, kad siuo klausimu mus galetu apsviesti Musolinis arba mtm'as :)
O siaip pats esu patyres, kad pas 75 t.s. blokiruote bent biski veike :)
156 SW jtdm 16v