Kartingų varžybų “Lietuvos Alfa Romeo klubo“ taurei laimėti IV-ojo etapo bei renginio „Aš ir mano Alfa 2007“ tvarkaraštis ir bendrosios taisyklės
Aukštadvaris, 2007 02 17
12.00 laisvosios treniruotės kartingų varžybų “Lietuvos Alfa Romeo klubo“ taurei laimėti dalyviams bei visiems norintiems. Treniruočių kaina: 4 ratai=10Lt, 8 ratai =20Lt. vienam asmeniui (vieno rato ilgis yra 1050m, įveikiamas panašiai per 90 sekundžių).
Startinis mokestis varžybose 40Lt. vienam asmeniui.
13.00 kartingų varžybų “Lietuvos Alfa Romeo klubo“ taurei laimėti pradžia - kvalifikaciniai važiavimai. Oro temperatūrai esant žemiau nulio, neveikia laiko matavimo įranga. Todėl kvalifikacinis laikas bus matuojamas 2 chronometrais ir imamas jų parodymų vidurkis.
14.00 lenktynių startas. Lenktynes, atitinkamai pagal kvalifikacijos rezultatus, pradeda C važiavimas, po jo seka B, A ir Top važiavimai (smulkiau – priede esančiuose „Lietuvos Alfa Romeo klubo“ taurės lenktynių nuostatuose).
15.00 kartingų varžybų “Lietuvos Alfa Romeo klubo“ taurei laimėti IV-ojo etapo nugalėtojų apdovanojimai.
15.30 varžybų nuosavais automobiliais „Aš ir mano Alfa 2007“ pradžia. Startinis mokestis klubo nariams ir kandidatams 20Lt., kitiems dalyviams-30Lt. Į šia kainą įeina laisvosios treniruotės ir startai varžybose. Laisvosiose treniruotėse bei varžybose įveikiamų ratų skaičius bus praneštas varžybų metu. Varžybas sudarys 2 etapai. I-as etapas - profesionalios kartingų trasos, kurios ilgis 1050m., įveikimas laikui nuosavu automobiliu. Trasa bus įveikiama važiuojant prieš laikrodžio rodyklę (14 posūkių – 9 į kairę ir 5 į dešinę). II-as etapas – slalomas. Už kiekviename etape užimtas vietas bus skiriami taškai:
Vieta: I II III 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Taškai: 30 27 24 22 21 19 17 16 15 14 12 10 9 8 7 5 3 2 1 0
Varžybų nuosavais automobiliais „Aš ir mano Alfa 2007“ prizininkais taps abiejuose etapuose daugiausia taškų surinkę dalyviai.
18.00 varžybų nuosavais automobiliais „Aš ir mano Alfa 2007“ nugalėtojų apdovanojimai.
DĖMESIO!!!
1. Griežtai draudžiama be organizatorių leidimo įeiti ar įvažiuoti į trasą!
2. Griežtai draudžiama bet kokių sportinių ar netinkamo elgesio elementų (saulių paišymo, driftinimo, draginimo, lenktyniavimo tarpusavyje, bereikalingo variklio darbo maksimaliomis apsukomis) demonstravimas nuosavu automobiliu už trasos ribų!
3. Griežtai draudžiama renginyje „Aš ir mano Alfa 2007“ dalyvauti dygliuotomis padangomis!
Pažeidus bet kurį iš šių punktų, užsiregistravęs ir su šiomis taisyklėmis susipažinęs dalyvis, be jokio įspėjimo gali būti pašalintas iš renginio. Startinis mokestis tokiu atveju nebus grąžinamas.Organizatoriai ir trasos šeimininkai UAB”Rotena” neatsako už renginio metu apgadintą automobilį ir patirtus sužalojimus.