Autorius Tema: automat. stiklai  (Skaityta 10553 kartus)

Neprisijungęs Artiz

• Patyręs
  • Įrašai: 713
    • Žiūrėti profilį
    • GSR engineering
automat. stiklai
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2006-12-16 20:14 »
nu nu :) tai ko pas save alfoj gumas neatlaisvinai? :)
Issiardyk varikliuka, pasikeisk guolius (jei yra) arba sutepk kur reikia ir surink viska atgal.Pamatysi kaip tos gumos tada trugdys :D
“Siela” – nepaneigiamas vieno žodžio atsakymas į klausimą „Kodėl būtent itališka?" Nuo Fiat 500 iki Ferrari 599, atsakymas - toks pat.

audrisd

• Svečias
automat. stiklai
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2006-12-18 21:22 »
o pas mane jie visai normaliai veikdawo:)

Neprisijungęs Artiz

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
    • GSR engineering
automat. stiklai
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2006-12-18 23:51 »
desnysis visai ne
“Siela” – nepaneigiamas vieno žodžio atsakymas į klausimą „Kodėl būtent itališka?" Nuo Fiat 500 iki Ferrari 599, atsakymas - toks pat.

audrisd

• Svečias
automat. stiklai
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2006-12-19 19:22 »
ten dar normaliai veike,butum pamates kaip sawiske nusipirkau ir kaip tas desinys weike:angry:

Neprisijungęs Artiz

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
    • GSR engineering
automat. stiklai
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2006-12-19 19:41 »
uz kiek tu ta xm paemei?!

audrisd

• Svečias
automat. stiklai
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2006-12-19 21:53 »
uz 650lt bet cia su daugybe niuansu jisai man :laugh:

remejas

• Svečias
automat. stiklai
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2006-12-21 22:12 »
audrisd rašė:
[qauote]o pas mane jie visai normaliai veikdawo:)[/quote]    ar girdi , bahuras, taves isvis klausyt neimanoma, NETRUGDYK HEBRYTEI DALINTIS patirtim , nes tavo patirtis ir kalbos apie tavo AR33 yra lyg dumas ukanotam ruke, ta alfike tiek nudrozta kad verkti norejos kai artiz parode, gerai kad dabar ji jau atgauna tikraji savo vaizda!  atlek kada i meeta , pamatysi ja kaip atrodo ir vaziuoja dabar,,,,,,,,,,,,,  :P   , karoce rink temas ir issireiskimus , manau tu ne tame forume...:P   turetu sukurt toki kluba CIA  priejo AUDRISD ir tare....   :whistle:

audrisd

• Svečias
automat. stiklai
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2006-12-22 14:46 »
visu pirma remeja as ja pirkau dar baisiasne,visu antra ten buwo mano antroji masina apie kuria as iswis neturejau jokiu domenu kaip ja atgaiwinti ir priziureti.visu trecia gali ce man nepasakati sawo isdestimu ant kuriu man atwirai sakant nusiskt yra

Neprisijungęs AlfIndraja

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 2194
    • Žiūrėti profilį
    • Asmeninis puslapis
automat. stiklai
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2006-12-23 22:50 »
dalyviz rašė:
Citata
nu tas tarkim..bet kodel atidarinejant abu vienu metu zymiai leciau nei po viena? kame ce gali buti beda?

Akumuliatoriu pasitikrink ;)
Taigi elektros daugiau ima, kai du varikliukai dirba :P
Beje, chia manau turetu pasireikshti tik automobiliui stovint, vazhiuojant, bent pas mane - nesijauchia..... sorry, nesijaute, priesh 5 menesius :whistle:
Viva la vita!

Neprisijungęs Artiz

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
    • GSR engineering
automat. stiklai
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2006-12-24 01:34 »
audrisd rašė:
Citata
uz 650lt bet cia su daugybe niuansu jisai man :laugh:

hmm... kiek zinau tai xm\'u vidutine rinkos verte (jei gerai pamenu) apie 3kLt... O tu pasiemei uz tokia suma,uz kuria manau jis turetu but prastesnio stovio negu buvo alfa...
Gal geriau tokiu atveju golfas?Visgi bent jau dalys centus kainuoja.O ir elektros ten beveik nera,ner kam sugest.O ir sugedus su kuvalda lengvai remontuojasi...