O tai ka mums daryt? Nei internete jokiu padoriu schemu nera nei manualuose apraso ta procedura...Vat butu jie ismaste bent jau svaimines diagnostikos moduli idet i tas alfas kaip pvz bulkos turi.Vat tada butu kurkas lengviau O tai ka isvis nera jokiu meistru kas galetu paziuret? Zinau kad boschas apsiima, bet jie durniai ir nieko gero isskyrus pinigu nulupima nemoka...
Man rodos aliktroninis, nes kai buvau ji isemes tai jokiu trosu neaptikau . Tik man atrodo kad ten kazkas kazkur trumpina ir tiek. Nes beardydamas, dar pastebejau kad ant kelmo kur eina valytuvu ir posukiu kontaktai, vienas laidas (speju valytuvu valdymo) visiskai susviles ir susilydes su kitu laidu.Pastarasis liko be izoliacijos (plikas), o pirmasis tiesiog issilyde ir is jo liko tik izoliacija Nu zodziu vaizdas nekoks.Lauksiu menesio pabaigos kai atsiimsiu raktus nuo savo senojo garazo, kur yra visos alfos dalys, iskaitant ir visas pravodkes
O kaip iki jo dasikast? Is salono ar is duodbes? Nes audinej tai beveik is salono galima buvo dasikast, o cia kaip?P.S. del kilometrazo tai taip is supratau