Autorius Tema: Alfaturas 2004. Ispudziai.  (Skaityta 26532 kartus)

Mukas

• Svečias
Re: Alfaturas 2004. Ispudziai.
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2004-06-07 11:36 »
Sveiki. As labai trumpai. Siulau siandien 21: 00 visiems sulysti i Foruma ir paplepeti \"gyvai\".  Buvo cia toks rekordas 11 zmoniu. Idomu kiek gautusi si karta. Va toks siulymas. Reikia pranesti visiems.

Dozis

Neprisijungęs Audrius

« Atsakymas #11 Įrašytas: 2004-06-07 11:37 »
mano ispudziai butu sekantys: :)

Kolonos vaziavimas ir jos dydis - nerealus! Vilniuj pravaziavom labai gerai, a va Kaune gavosi bilekas.
Dragas labai gerai. Kaip pirma karta dalyvavau tokiam dalyke, tai dabar zinau ka reikia pasimokinti ;)
Krikstynos labai gerai. Zazo kalba taipogi. Sveikintinas Edmundo pradinis inasas i dragine Alfa. Gal dabar po truputi ir kiti prades mestis. Nors po truputi.
Tusas buvo labai geras, bet man tai baigesi pokalbiu su Musoliniu ir t.t. :du:
Ryte buvau negyvas, todel teko siek tiek atsistatyt sveikata ir numigt.
Likom pas Viktora as, Viktoras, Zazai su Torteliu ir Edmundas bei Vytenis. Turiu prisipazint, kad mano pastangos pravaziuoti su 164 abiejom baigesi krachais. Su Edmundo net nepavaziavau, nes nusibaige jo sankaba. Vytenio 164 sugedo starteris. Teko siandien pasisneket su Laimiu siuo klausimu :)
Viskas buvo labai linksma. Manau, kad Alfaturo fraze, o gal net ir metu fraze turetu buti Edmundo \"atvaziuok manes pasiimt, ten, ..... mat` tvoju\". Gaila, kad niekas be manes ir Zazu bei Viktoro sito negirdejo.
Viskas tiesiog fantastika.
Pastaba is mano puses butu viena, kad drage reiketu apriboti kai kuriuos veiksmus kai kuriu asmenu.

Kol kas tiek. :)
Alfa Romeo 155 V6 3.0

Neprisijungęs AlfIndraja

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 2194
    • Žiūrėti profilį
    • Asmeninis puslapis
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2004-06-07 11:38 »
Citata
Sveiki. As labai trumpai. Siulau siandien 21: 00 visiems sulysti i Foruma ir paplepeti \"gyvai\".  Buvo cia toks rekordas 11 zmoniu. Idomu kiek gautusi si karta. Va toks siulymas. Reikia pranesti visiems.

Dozis

Dozi...pasigailek serverio... vel nulush... neishtemps tokio antpludzhio  :cry:  Gal reik kur nors koki chatroom\'a uzhkurt?
Viva la vita!

Neprisijungęs T-Spark

• Veteranas
  • Įrašai: 1207
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2004-06-07 11:44 »
Citata
Citata

Dozis

Dozi...pasigailek serverio... vel nulush... neishtemps tokio antpludzhio  :cry:  Gal reik kur nors koki chatroom\'a uzhkurt?

pagalvosim ka nors, kad butu webe, nes irc ne visi turi, ir ne visi moka naudotis.
nors galima ir per irc, einat i/www.takas.lt/chat/ , kanalas #Alfaklubas, susivedat nika ir varda.  :wink:

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2004-06-07 11:44 »
Nenulus. Serveris turejo ramybes nakti is sestadienio i sekmadieni - kai  vat ne kurie is musu luzinejo ir vel restartinosi.

Renata

• Svečias
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2004-06-07 11:46 »
Citata iš: \"Audrius_155\"
mano ispudziai butu sekantys: :)

Pastaba is mano puses butu viena, kad drage reiketu apriboti kai kuriuos veiksmus kai kuriu asmenu.

Audriau, buk ramus - tai jau padaryta.   :wink:

ziustas

• Svečias
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2004-06-07 12:32 »
Pasiziurejau nuotraukas ir idomu pasidare: kas ten per Golfas, kad taip visas Alfas tvarke drage? Bent del teisybes reikejo jam kokia viena zvake issukt. ;) :)

Neprisijungęs AlfIndraja

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 2194
    • Žiūrėti profilį
    • Asmeninis puslapis
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2004-06-07 12:34 »
Tas golfas - Zazo, t.y. rimchiausio klubo mechaniko tvarinys... Na chia buvo reklaminis triukas su tuo golfu, Zazas norejo parodyti, kad ir Alfa galima taip dragui paruoshti...tik reikiai bapkiu, Alfos ir daug noro...
Viva la vita!

Neprisijungęs Mindaugas

• Patyręs
  • Įrašai: 761
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2004-06-07 12:38 »
kaip Zazas sake, ten labai minimaliai su standartinem detalem biski padarytas 2L DOCH be turbinos golpuks... tikro gezo svajone gatviu dragams...
Alfa 33 1.6L boxer

esmė yra visuose musyse

ziustas

• Svečias
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2004-06-07 12:39 »
Alfa ir noras mano manymu greitai atsirastu, jei tik babkiu butu. :) Beje, skaiciau kazkuriose temose cia apie tai, kad klubas noretu ruosti dragine Alfa. Tai man dabar idomu pasidare, koks modelis yra rimciausiai svarstomas?