Autorius Tema: Alfadieniai - Šiauliai  (Skaityta 532745 kartus)

JamaX

• Svečias
Ats: Alfadieniai - Šiauliai
« Atsakymas #1250 Įrašytas: 2008-08-20 17:53 »
tai ka esat siaulieciai prisiveikia ,kad :mzp:policajai stabdo ciut ne ant kiekvieno kampo alfuka mano :cart: :(

Na kaip ir nieko ;D

stepanas1

• Svečias
« Atsakymas #1251 Įrašytas: 2008-08-20 20:14 »
tai ka esat siaulieciai prisiveikia ,kad :mzp:policajai stabdo ciut ne ant kiekvieno kampo alfuka mano :cart: :(

Na kaip ir nieko ;D
Zino ,kad vistiek prisidirbsim .... ;D uztat ir stabdo   :begam:

Woris

• Svečias
« Atsakymas #1252 Įrašytas: 2008-08-23 19:46 »
mane paskutini karta stabde "uz chuliganizma". trys pestieji bego per gatve, kur dviguba istisine, o as uzspaudziau signala ir sukau tycia i juos :D
privaziavo pareigunai prie raudono sviesaforo, parode kur stot, pasigincijom, nebuvo prie ko prikibt, pazadejau taip nebedaryt, palinkejo gero kelio Ponui Rimantui :D

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #1253 Įrašytas: 2008-08-23 21:32 »
mane paskutini karta stabde "uz chuliganizma". trys pestieji bego per gatve, kur dviguba istisine, o as uzspaudziau signala ir sukau tycia i juos :D
privaziavo pareigunai prie raudono sviesaforo, parode kur stot, pasigincijom, nebuvo prie ko prikibt, pazadejau taip nebedaryt, palinkejo gero kelio Ponui Rimantui :D

As irgi megstu boulinga gatveje pazaisti, jei pestieji begioja kur nereikia :D Reikejo pareigunu paklausti, kodel jie nevykdo savo pareigu ir pesciuju nebaudzia kurie pazeidineja taisykles :)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

stepanas1

• Svečias
« Atsakymas #1254 Įrašytas: 2008-08-24 21:18 »

As irgi megstu boulinga gatveje pazaisti, jei pestieji begioja kur nereikia :D Reikejo pareigunu paklausti, kodel jie nevykdo savo pareigu ir pesciuju nebaudzia kurie pazeidineja taisykles :)
Man irgi nesvetimas sitas zaidimas   ;D ...Kadangi polismenai megsta lenvesnius pinigus ,o ne paskui pesciuosius gainiotis -tai musu pestieji pavirto nemirtingais ir gatves bando pereiti belekaip ..gal jie Drakulos kraujo prisisiurbe ...todel kartais prevencija - boulingas ant kelio ,kartais tampa veiksmingas   >:D

JamaX

• Svečias
« Atsakymas #1255 Įrašytas: 2008-08-24 21:52 »

Man irgi nesvetimas sitas zaidimas   ;D ...Kadangi polismenai megsta lenvesnius pinigus ,o ne paskui pesciuosius gainiotis -tai musu pestieji pavirto nemirtingais ir gatves bando pereiti belekaip ..gal jie Drakulos kraujo prisisiurbe ...todel kartais prevencija - boulingas ant kelio ,kartais tampa veiksmingas   >:D

O ypač žiemą ;D

Neprisijungęs Vaidas123

• Lankytojas
  • Įrašai: 279
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1256 Įrašytas: 2008-08-25 23:32 »
Nu man boulingas baigesi liudniau-vaikis ligonineje,o man pridirbo nemazai nemalonumu :angry:
Buvo: Peugeot 605 2,1td
Dabar: 99' AR 166 2,4JTD

JamaX

• Svečias
« Atsakymas #1257 Įrašytas: 2008-08-26 01:57 »
Nu man boulingas baigesi liudniau-vaikis ligonineje,o man pridirbo nemazai nemalonumu :angry:

;D sorry, kad juokiuosi, bet tai kaip čia buvo? ;D

Neprisijungęs Vaidas123

• Lankytojas
  • Įrašai: 279
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1258 Įrašytas: 2008-08-26 23:14 »

;D sorry, kad juokiuosi, bet tai kaip čia buvo? ;D
Vaikis isbego neleistinoje vietoje,ir as ji gerokai stuktelejau :(
O geriausia dalis buvo kai mentai atvaziavo-dvi blondines ;D,ziuri viena i kita ir net nesupranta kaip metra istraukti,nu ir t.t......
nors realiai esu nekaltas,bet vyksta tyrimas,kuris gali uztrukti iki 6men. :angry:
Buvo: Peugeot 605 2,1td
Dabar: 99' AR 166 2,4JTD

Woris

• Svečias
« Atsakymas #1259 Įrašytas: 2008-08-27 18:45 »
jei tu jo nesuzalojai, tai nieko ir nebus. ta prasme, jei nereikejo rimtai i ligonine vezti ;)