man ir idomu sitas dalykas,www.ebay.co.uk ju pilna,ir readeriu ir diegnostikos laidu,ir tikrai nabrangus,tik va as niekaip negaliu issiaiskinti ar jie tinka dizeliukams,nes kiekvieno automobilio (ta prasme skirtingo modelio ir skirtingu metu, kalbant apie 156 )yra skirtingas prijungimo kodas,isvardinti visi bendzininiai modeliai ju kodai,bet nieko apie dizelius
,kaina apie 30 svaru,programas galima parsisiusti,bet tos programos taip pat isvardintos raidemis o ne pagal marke,OBD ir panasios,galima parsisiusti ir klaidu trinimus ir atnaujinimus,kopijas diagnostikos kompaktu ir panasiai,aisku ir uz mokesti,4 ar 5 ten doleriai kainuoja prisijungimas prie serverio,galit googleje parasyti alfadiag ir pamatysite ka siulo.tik va nesiskubinu pirkti kol nezinau kaip issiaiskinti ar man tinka,gal kas turit kukiu pasiulymu kaip tai padaryti? nesinori visdelto pirkis paskui nenaudojamo daigto.ir siaip dalykas geras butu vien tik del to kad kada nori galetum nusinulinti airbag klaidas,pas mane ja pastoviai meta del kazkokio neveikiancio laido ar panasiai,lt pigiausiai nulinau uz 30 lt,o taip tai 78 lt ir panasiai,jau tikrai labjau apsimoka tureti savo laida