Autorius Tema: Alfa Romeo diagnostika - Pasidaryk pats  (Skaityta 362760 kartus)

Neprisijungęs aegis

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 117
    • Žiūrėti profilį
Ats: Alfa Romeo diagnostika - "pasidaryk pats"
« Atsakymas #60 Įrašytas: 2008-07-30 10:14 »
Bravo kad isigijai elm327. Is jur ji gavai ir uz kiek? Ar viskas veikia? Pas mane 2.4JTD, bet manau turetu tikti. Ar galetum imesti nuotrauka, kaip atrodo? Ar jis skaito visas klaidas? As vienam pardavejui buvau paskambines, tai jis pasake, kad alfa dizeliams nevisada skaito.  :( Na o KWP2000+ tai ta prasme softa bandei?

Del kwp tai softa bandziau. Elm is ebay pirkau (litais 65 mazdaug gavosi su parsiuntimu). Su dyzelinemis sunkiau, nes iki 2005 joms nebuvo bendro standarto. Jo taviske eitu pajungti, klaidas (DTC) skaito, tik blogai, kad aprasymu nepateikia (bent pas mane tik klaidos koda rodo), klaidas galima isvalyti, tik kaip ir buvo minejes kolega stebint kintancius parametrus skaiciai didesni nei istikruju (pvz apsukos 750 buna bet rodo 220 ir pan).  Va dabar noreciau ant benzinines alfos isbandyti.
Alfa Romeo 156 1.9JTD

Balkis

• Svečias
« Atsakymas #61 Įrašytas: 2008-07-30 10:20 »
Bravo kad isigijai elm327. Is jur ji gavai ir uz kiek? Ar viskas veikia? Pas mane 2.4JTD, bet manau turetu tikti. Ar galetum imesti nuotrauka, kaip atrodo? Ar jis skaito visas klaidas? As vienam pardavejui buvau paskambines, tai jis pasake, kad alfa dizeliams nevisada skaito.  :( Na o KWP2000+ tai ta prasme softa bandei?

Del kwp tai softa bandziau. Elm is ebay pirkau (litais 65 mazdaug gavosi su parsiuntimu). Su dyzelinemis sunkiau, nes iki 2005 joms nebuvo bendro standarto. Jo taviske eitu pajungti, klaidas (DTC) skaito, tik blogai, kad aprasymu nepateikia (bent pas mane tik klaidos koda rodo), klaidas galima isvalyti, tik kaip ir buvo minejes kolega stebint kintancius parametrus skaiciai didesni nei istikruju (pvz apsukos 750 buna bet rodo 220 ir pan).  Va dabar noreciau ant benzinines alfos isbandyti.

del ko sunku su dyzelinemis? tai kaip suprantu pas tave 1,9 JTD, ir veikia sis kabelis :) tai kame bedos?

Quick_Shifter

• Svečias
« Atsakymas #62 Įrašytas: 2008-07-30 10:24 »
As ziurejau juos, ir kasko nesuprantu. Tas pats pardavejas parduoda ta pati daikta, tik vienas kainuoja daugiau nei kitas. Kuom jie skiriasi? I ka reikia atkreipti demesi? Is ebay nesvarbu kur siusi ar i JAV ar i LT, kaina mazai skiriasi. Ta prasme vistiek siuncia is kokio Hong Kongo. Per kiek laiko atsiunte? Del klaidu kodu, radau puslapi

http://www.canobd2.com/DtcLibrary/Default.aspx?Make=

Gal cia rasi?
« Paskutinį kartą keitė: 2008-07-30 10:28 sukūrė Quick_Shifter »

Neprisijungęs aegis

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63 Įrašytas: 2008-07-30 13:21 »
As ziurejau juos, ir kasko nesuprantu. Tas pats pardavejas parduoda ta pati daikta, tik vienas kainuoja daugiau nei kitas. Kuom jie skiriasi? I ka reikia atkreipti demesi? Is ebay nesvarbu kur siusi ar i JAV ar i LT, kaina mazai skiriasi. Ta prasme vistiek siuncia is kokio Hong Kongo. Per kiek laiko atsiunte? Del klaidu kodu, radau puslapi

http://www.canobd2.com/DtcLibrary/Default.aspx?Make=

Gal cia rasi?

Realiai tai ir as ten tu skirtumu nezinau  :smilie: Atsiunte man per 13 dienu. Del kainu, tai sitas elmas apie 3$ kainuoja, tai toki ir pirk (PS. Ziurek, kad pardavejas butu "shitz")

Deja nera tame psl kodo definiciju. Isnarsius google, tik dviejuose svetainese radau viena is DTC aprasymu, taciau ten GM automobiliams (gali but kad ir alfu zyzeliams senesniems tas pats galioja :o).
Alfa Romeo 156 1.9JTD

Balkis

• Svečias
« Atsakymas #64 Įrašytas: 2008-07-30 14:45 »
gal turejai omenyje sy vartotoja: szhid? :)

Neprisijungęs MyAlfa

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65 Įrašytas: 2008-07-30 17:24 »

Turbut, kad apie ta pardaveja ir snekejo.
Tu zadi pirkti is jo ?
Nenori dar ir man vieno paiimt? Butu pigesnis siuntimas, manau  ;)
Buvo:
156 1.8 T.Spark '98
159 3.2 Q4 '07
159 2.4 JTDm '09
Stelvio 2.0 JTDm '21

Dabar:
-

Neprisijungęs aegis

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66 Įrašytas: 2008-07-30 17:53 »

Jop ta ir turejau omenyje  ;) tik klaidu 5 zodyje padariau :)
Alfa Romeo 156 1.9JTD

Balkis

• Svečias
« Atsakymas #67 Įrašytas: 2008-07-30 19:15 »

Turbut, kad apie ta pardaveja ir snekejo.
Tu zadi pirkti is jo ?
Nenori dar ir man vieno paiimt? Butu pigesnis siuntimas, manau  ;)

galvoju as, bet tikriausiai teks planus atideti rudeniop :) bus matyti kaip cia su finansais bus :)
Siaip tikrai butu galima susikooperuoti ir parsisiusdinti daugiau vienetu :) idomu kaip ten su siuntimu, kiek vienetu galima atsisiusdinti uz ta pacia kaina

Neprisijungęs MyAlfa

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68 Įrašytas: 2008-07-30 20:08 »
galvoju as, bet tikriausiai teks planus atideti rudeniop :) bus matyti kaip cia su finansais bus :)
Siaip tikrai butu galima susikooperuoti ir parsisiusdinti daugiau vienetu :) idomu kaip ten su siuntimu, kiek vienetu galima atsisiusdinti uz ta pacia kaina

ELM327 - 3$, siuntimas - 23$ berods. Imant du ir daugiau vienetus galima apjungti siuntinius, bet siuntimo kaina truputi padideja. Aisku, visvien zymiai pigiau nei siustis po viena.
Buvo:
156 1.8 T.Spark '98
159 3.2 Q4 '07
159 2.4 JTDm '09
Stelvio 2.0 JTDm '21

Dabar:
-

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69 Įrašytas: 2008-07-31 00:36 »
Deja nera taip, kaip atrodo. Siunciant is ebay to pacio pardavejo kelis daiktus, siuntimo kaina sumazeja labai nedaug. Minetu atveju uz antra daikta, siuntimo kaina sumazetu gal pora doleriu, ne daugiau. Siunciuosi nemazai visokio meslo, tai siek tiek tuose dalykuose raukiu.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda