Sveiki. Parasykit kas nors, kuriuos parodymus reikia stebet Alfadiag programoje uzkuriant varikli? Kuris parametras demonstruoja auksto slegio siurblio sukeliama slegi uzvedimo metu? Koks angliskas sio parametro pavadinimas?
Nugi jedrit madrit, jau nusibodo ir rasyt. Visom alfom tinka bet koks kkl kabelis naudojamas audi koncerno masinom. Taip pat tinka obd2 kabelis su elm 237 mikroschema, versija ne mazesne 1.4. Programa alfadiag , fiatecuscan, kwp berods dar. Su kitu softu neteisingai rodo parametrus.
Citata iš: gringas 2011-11-24 22:42Nugi jedrit madrit, jau nusibodo ir rasyt. Visom alfom tinka bet koks kkl kabelis naudojamas audi koncerno masinom. Taip pat tinka obd2 kabelis su elm 237 mikroschema, versija ne mazesne 1.4. Programa alfadiag , fiatecuscan, kwp berods dar. Su kitu softu neteisingai rodo parametrus.Gal elm 327? ir kuris tinkamesnis kkl409.1 ar elm327?
Citata iš: vacee 2011-12-19 20:16Citata iš: gringas 2011-11-24 22:42Nugi jedrit madrit, jau nusibodo ir rasyt. Visom alfom tinka bet koks kkl kabelis naudojamas audi koncerno masinom. Taip pat tinka obd2 kabelis su elm 237 mikroschema, versija ne mazesne 1.4. Programa alfadiag , fiatecuscan, kwp berods dar. Su kitu softu neteisingai rodo parametrus.Gal elm 327? ir kuris tinkamesnis kkl409.1 ar elm327?Manau kabeliuose nera jokio skirtumo jei programa palaiko abu protokolus. Bet kkl gal praktiskiau, nes elm priklauso nuo firmwaro. Atnaujinus sakykim alfadiag, gali buti kad naujesne versija jau nepalaikys to firmwaro. Pav. man taip buvo. Turiu elm v 1.3 atrodo ir alfadiag jau neina su juo.
Citata iš: gringas 2011-12-19 20:36Citata iš: vacee 2011-12-19 20:16Citata iš: gringas 2011-11-24 22:42Nugi jedrit madrit, jau nusibodo ir rasyt. Visom alfom tinka bet koks kkl kabelis naudojamas audi koncerno masinom. Taip pat tinka obd2 kabelis su elm 237 mikroschema, versija ne mazesne 1.4. Programa alfadiag , fiatecuscan, kwp berods dar. Su kitu softu neteisingai rodo parametrus.Gal elm 327? ir kuris tinkamesnis kkl409.1 ar elm327?Manau kabeliuose nera jokio skirtumo jei programa palaiko abu protokolus. Bet kkl gal praktiskiau, nes elm priklauso nuo firmwaro. Atnaujinus sakykim alfadiag, gali buti kad naujesne versija jau nepalaikys to firmwaro. Pav. man taip buvo. Turiu elm v 1.3 atrodo ir alfadiag jau neina su juo.as seniau biskeli nusipirkau laida bet nepamenu jau koki bet vat jungiau per fiatecuscan kazko nedave pasijungt kazka rase apie elm327 tik nebepamenu ka tikslei bet aisku tas kad neleido pasijungt niekur. tai supratau kad reik laida keist ir reikes nusipirkt kkl ir gal nebus problemu
O kad mano kas laidą modifikuotų... su lituokliu ir pan nedraugauju
Citata iš: liuduks 2011-12-19 23:14O kad mano kas laidą modifikuotų... su lituokliu ir pan nedraugauju O kas taviskiam laidui netaip kad jy reik modifikuot?
Citata iš: vacee 2011-12-20 00:13Citata iš: liuduks 2011-12-19 23:14O kad mano kas laidą modifikuotų... su lituokliu ir pan nedraugauju O kas taviskiam laidui netaip kad jy reik modifikuot?Paskaityk tema nuo pradžių.... Šiaip indomu manasis laidas neturi jokios "gyslos" užtrumpinimui pin'ų (tikėjausi kad bus, tik kad išsiardyt perjungimui teks pastoviai)