Autorius Tema: AR33 greichiu dezhe  (Skaityta 20660 kartus)

Mukas

• Svečias
Re: AR33 greichiu dezhe
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2004-11-09 11:52 »
A ko tu man cia sita 166 siulai? Tipo irgi \"auksine\" deze? Ne Kryziau - nauju modeliu ALfu kol kas nepirksiu, nes tai kas patiktu neiperku, o visokios 156, 166 tai jau kaip ir nelabai alfos.  Na dar 156 sportwagona paimciau, bet kai busiu arciau pensijos.

kryzhius

• Svečias
« Atsakymas #31 Įrašytas: 2004-11-09 12:15 »
ar tikrai isiskaitei? Parduodi platina ir auksa is dezes ir yperki 166
(ar kokia kita pvz.: savo SportWagona) :P
...kad ir su \"paprasta\" deze

Neprisijungęs AlfIndraja

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 2194
    • Žiūrėti profilį
    • Asmeninis puslapis
« Atsakymas #32 Įrašytas: 2004-11-09 12:19 »
Ech Kryzhiau, kalbi kaip spekuliantas...  :?
Jei zhmogus savo alfuke myli, tai nafik jam ja ishkompelktuot... nieko tu nesupranti  :?
Viva la vita!

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #33 Įrašytas: 2004-11-09 13:51 »
Citata
Ech Kryzhiau, kalbi kaip spekuliantas...  :?
Jei zhmogus savo alfuke myli, tai nafik jam ja ishkompelktuot... nieko tu nesupranti  :?

Butent. As tuoj pradesiu i langu apiplovimo bakeli skotiska viski pilti, kad tik mano Mielajai butu geriau. O tu, matau, bet ka gabalais paleistum.....

kryzhius

• Svečias
« Atsakymas #34 Įrašytas: 2004-11-09 14:58 »
Cia Tu Dozi uzsisedai ant mane tik del to, kad neatpazinai prie ezero manes?  :lol:
 Tu 100% ir daugiau neteisus, vat, Auto as saviskius visus l.mylejau!
Tiesiog man pasirode, kad tu saviskes taip nemyli :P
Vat sukau sukau uodega, 15Lt filtrukas belekox, ir pvz lotus 4L ar total 4L
kastuoja 72 ir 80Lt, bet vat pas Zaza ryt leksiu 4L Selenijos uz 120 ismeigsiu ir vat filtrukas jau kisenej teisingos firmos 27Lt, taip, kad...  :wink:
Vat zmona i meetukus megsta palekt, prie progos paklausk kaip teko vos savaite be miego is liudesio praleist.. :(  , ah ir dar kaip as ja bandzeu i III auksta iki lovos dasitempt  :twisted:
p.s. Manau jei sugebeciau ypirkt new auto, tai pas mane ji ir pabaigtu dieneles, tiesiog kai nusiperki, ji buna taip nemyleta, ka jau ten, net nepriziureta (kas beveik tolygu kai zmones moteris musa  :riaugt: ), kad iki tos pabaigos ji labai greit daeina...

kryzhius

• Svečias
« Atsakymas #35 Įrašytas: 2004-11-09 15:03 »
Citata

Na kaip kas ko nesupranta, kitu joke\'u nesupramta..  :wink:

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #36 Įrašytas: 2004-11-09 15:20 »
Citata
Cia Tu Dozi uzsisedai ant mane tik del to, kad neatpazinai prie ezero manes?  :lol: Tai kad neuzsisedau atrodo. Pakeliau uzpakali - nieko ner... O prie ezero atpazinau ir iki siol pamenu kaip atrodei, na nebijok - i glebi pulsiu atpazines.

Tu 100% ir daugiau neteisus, vat, Auto as saviskius visus l.mylejau! A tai ka jau visoms tavo masinoms kaput, kad meile jau butajam laike. Tiesiog man pasirode, kad tu saviskes taip nemyli :P O tai ko jau cia nemyliu, kad auksa ir titana dedu, kad viski i bakeli pilu? O tai ka cia ne meile. Sako, kad meile geriausiai dovanojami brilijantai irodo....Vat sukau sukau uodega, 15Lt filtrukas belekox, ir pvz lotus 4L ar total 4L
kastuoja 72 ir 80Lt, bet vat pas Zaza ryt leksiu 4L Selenijos uz 120 ismeigsiu ir vat filtrukas jau kisenej teisingos firmos 27Lt, taip, kad...  :wink: Cia atseit irodymas, kad myli savo masina? Perskaityk dar karta ka parasei.  Vat zmona i meetukus megsta palekt, prie progos paklausk kaip teko vos savaite be miego is liudesio praleist.. :(  , ah ir dar kaip as ja bandzeu i III auksta iki lovos dasitempt :twisted: Na cia tikrai pavarei. Gal nupiest galetum auksciau aprasyta situacija? p.s. Manau jei sugebeciau ypirkt new auto, tai pas mane ji ir pabaigtu dieneles,(gerai!) tiesiog kai nusiperki, ji buna taip nemyleta, ka jau ten, net nepriziureta (kas beveik tolygu kai zmones moteris musa  :riaugt: ), kad iki tos pabaigos ji labai greit daeina...

Man toks jausmas, kad tu rasydamas i foruma dar astuonis darbus darai. Na tik nepradek putotis. Na as ten komentarus raudonai prirasiau, o prie ko jau niekaip negalejau prikisti nagu, tai tiesiog tamstos tekste pazymejau.  Yra geru minciu.

p4r4z1t45

• Svečias
« Atsakymas #37 Įrašytas: 2004-11-09 22:34 »
O jei rimtai ar tinka nuo 1.8 8v greichiu dezhe prie 2.0 16v variklio?

Neprisijungęs Tarakonas

• Patyręs
  • Įrašai: 772
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38 Įrašytas: 2004-11-09 22:38 »
O kodėl gi turėtų netikt :?
buvo:
Alfa Romeo 156 SW 2,4JTD
Alfa Romeo 145 1,6boxer
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 33 1.7
Alfa Romeo 164 2.0 TS
Alfa Romeo 75 2.0 TS

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #39 Įrašytas: 2004-11-10 10:24 »
Citata
O jei rimtai ar tinka nuo 1.8 8v greichiu dezhe prie 2.0 16v variklio?

O tu paimk abieju alfu charakteristikas, kur raso ir greiciu dezes perdavimo koeficientus ir palygink. O tau reikia, kad is isores tiktu, ar viduje butu tas pats?