Autorius Tema: Techninės apžiūros atėmimas ir su tuo susiję dalykai  (Skaityta 17075 kartus)

Neprisijungęs ZX

• Lankytojas
  • Įrašai: 317
    • Žiūrėti profilį
Ats: Techninės apžiūros atėmimas ir su tuo susiję dalykai
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2014-05-16 13:35 »
neabejoju, kad bus analogisku situaciju su TA atemimu...
Labai atrodo, kad dėl lempučių nedegimo ten tos sąlygos yra jungtinės - jei tave pagaus nedegant galiniam gabaritui - iškart gausi baudą, o po to  turėsi galimybę įsijungti avarines arba pasikeist nedegančią lemputę arba (gal?) prisitvirtinti avarinį ženklą. Jei joks iš tolesnių veiksmų nepavyks - va tada plius turėtų atimt TA. Bent jau mums taip atrodo.
tai panasiai ir supratau, bet policininkas gali nezinoti ar nesuprasti  :) ...paims dokumentus ir ims gasdinti apziuros atemimu, kaip kad mane kadaise sustabde del to, kad neva nereguliuojamoje sankryzoje turejau labiau pristabdyti ir praleisti, o man biski papriestaravus jau buvo uzsiminta apie avarines situacijos sudaryma ir teisiu atemima  :mzp: ...ko tik del tu pinigu nepadarysi  :)

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #41 Įrašytas: 2014-05-16 14:24 »
tai panasiai ir supratau, bet policininkas gali nezinoti ar nesuprasti  :) ...paims dokumentus ir ims gasdinti apziuros atemimu, kaip kad mane kadaise sustabde del to, kad neva nereguliuojamoje sankryzoje turejau labiau pristabdyti ir praleisti, o man biski papriestaravus jau buvo uzsiminta apie avarines situacijos sudaryma ir teisiu atemima  :mzp: ...ko tik del tu pinigu nepadarysi  :)
Gal man vienam tik taip atrodo, ar taip man sekasi (tfutfutfu) - bet mano nuomonė apie keliuose patruliuojančius policininkus pastaraisiais metais gan pagerėjusi. Be reikalo nestabdo, nesąmoningų priekabių neieško, pokalbiai gan dalykiški ir konstruktyvūs, o būna, kad papuola net su jumoro jausmu.  :-\
Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.  :idea:

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #42 Įrašytas: 2014-05-16 16:56 »
Gal man vienam tik taip atrodo, ar taip man sekasi (tfutfutfu) - bet mano nuomonė apie keliuose patruliuojančius policininkus pastaraisiais metais gan pagerėjusi. Be reikalo nestabdo, nesąmoningų priekabių neieško, pokalbiai gan dalykiški ir konstruktyvūs, o būna, kad papuola net su jumoro jausmu.  :-\

Ne tau vienam taip. Aš irgi pastebėjau, kad viskas apgalvotai ir mandagiai vyksta. O kartais ir su humoru iki tam tikros ribos. 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs diavas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 54
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43 Įrašytas: 2014-05-16 17:59 »
Tie senjorai tai gal kaip kuriam mieste, bent jau mažesniuose tai tikrai labai pavojingi :) Vilniuj tai ten ir senutė kažkada užpypino kai važiavau 50 :D :D
Alfa Romeo 156 2004 1.9 JTD SPORTWAGON

Neprisijungęs ZX

• Lankytojas
  • Įrašai: 317
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2014-05-16 22:15 »

Ne tau vienam taip. Aš irgi pastebėjau, kad viskas apgalvotai ir mandagiai vyksta. O kartais ir su humoru iki tam tikros ribos. 8)
tikiuosi, kad taip ir yra, nes jau kelis metus neteko bendraut  :) (tfutfutfu)...bet uztat neseniai buvau gaves registruota laiska is savivaldybes ar panasiai, kuriame buvo pranesama, kad mano automobilis alfa romeo stovejo neleistinoje vietoje ir privalau uz tai sumoketi kazkiek litu...beda ta, kad vargse alfa stovi be variklio jau puse metu ir jos tikrai ten negalejo buti...pasirodo taisykles pazeide kazkoks nisanas kaskajus ir buvo supainiotos 2 numerio raides, bet pareigunai nepazymejo nei markes, nei spalvos, tik numeri...

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #45 Įrašytas: 2014-05-16 22:34 »
tikiuosi, kad taip ir yra, nes jau kelis metus neteko bendraut  :) (tfutfutfu)...bet uztat neseniai buvau gaves registruota laiska is savivaldybes ar panasiai, kuriame buvo pranesama, kad mano automobilis alfa romeo stovejo neleistinoje vietoje ir privalau uz tai sumoketi kazkiek litu...beda ta, kad vargse alfa stovi be variklio jau puse metu ir jos tikrai ten negalejo buti...pasirodo taisykles pazeide kazkoks nisanas kaskajus ir buvo supainiotos 2 numerio raides, bet pareigunai nepazymejo nei markes, nei spalvos, tik numeri...

Savivaldybė kas kita. Aš irgi kovoju jau kuris laikas. Ten visiški degradai ir antžmogiai biurokratai sėdi, kuriems nusišikt į daugiabučių gyventojus. 8) Va ten tai dar tikras akmens amžius lyginant su policija dabartine. 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic