tai panasiai ir supratau, bet policininkas gali nezinoti ar nesuprasti ...paims dokumentus ir ims gasdinti apziuros atemimu, kaip kad mane kadaise sustabde del to, kad neva nereguliuojamoje sankryzoje turejau labiau pristabdyti ir praleisti, o man biski papriestaravus jau buvo uzsiminta apie avarines situacijos sudaryma ir teisiu atemima ...ko tik del tu pinigu nepadarysi
Gal man vienam tik taip atrodo, ar taip man sekasi (tfutfutfu) - bet mano nuomonė apie keliuose patruliuojančius policininkus pastaraisiais metais gan pagerėjusi. Be reikalo nestabdo, nesąmoningų priekabių neieško, pokalbiai gan dalykiški ir konstruktyvūs, o būna, kad papuola net su jumoro jausmu.
Ne tau vienam taip. Aš irgi pastebėjau, kad viskas apgalvotai ir mandagiai vyksta. O kartais ir su humoru iki tam tikros ribos.
tikiuosi, kad taip ir yra, nes jau kelis metus neteko bendraut
(tfutfutfu)...bet uztat neseniai buvau gaves registruota laiska is savivaldybes ar panasiai, kuriame buvo pranesama, kad mano automobilis alfa romeo stovejo neleistinoje vietoje ir privalau uz tai sumoketi kazkiek litu...beda ta, kad vargse alfa stovi be variklio jau puse metu ir jos tikrai ten negalejo buti...pasirodo taisykles pazeide kazkoks nisanas kaskajus ir buvo supainiotos 2 numerio raides, bet pareigunai nepazymejo nei markes, nei spalvos, tik numeri...