Autorius Tema: Profesionalas vairuotojas  (Skaityta 7732 kartus)

tuningazz

• Svečias
Ats: Profesionalas vairuotojas
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-01-30 22:46 »
tai jau taip :-\

Cav

• Svečias
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-02-01 16:01 »
As ramiai taip nepalikciau,  nepagaileciau savo brangaus miego ,bent pora trejeta nakteliu pabudeciau su vamzdziu kokiu lengvai jie nuo manes neissisuktu  >:D

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-02-04 20:22 »
As ramiai taip nepalikciau,  nepagaileciau savo brangaus miego ,bent pora trejeta nakteliu pabudeciau su vamzdziu kokiu lengvai jie nuo manes neissisuktu  >:D

As su koviniu sautuvu  ;) butu daug linksmiau, i kojas suvaryciau apkaba butu pats tas  ;D

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008-02-04 20:39 »

As su koviniu sautuvu  ;) butu daug linksmiau, i kojas suvaryciau apkaba butu pats tas  ;D

Uztektu ir megejisko saratinio snaiperiuko (gal netiksliai pavadinau,bet niekas kitas i galva neatejo)... Draugas turi ir teko pabandyt,tai centimetro storio lenta kiaurai praeina (is kokiu 20 m saudem)... Saratukas ner didelis,bet kai kala,tai kala... ::) Tiesa tie "mazyliai" parduodami tik su leidimais... :)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

tuningazz

• Svečias
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2008-02-04 23:02 »
nea saratai,soviniai tai uz tokius gali ir y kaliuze pasodyt ;D va diedas turi druskiny vo ten tai daiktas gautu siknon suvy pazeciau kaip pora savaiciu jis jaustusi ;D ;D ;D ;D ;D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neprisijungęs STIOPKAS

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2008-02-20 15:02 »
joa tokie lopai galety isnykti is zemes pavirsiaus, man irgi buvo vienas varijantas tik ne su alfa bet hyundai s-coupe, tai per sankryza lygereiksme vaziuoti reikejo ir is desnes puses boba parvaziuoja, o man kaip tik irgi i desne sukti reikia tai tokiu atveju posuki mes abu galime daryti kartu, bet kadangi kelias buvo siauras tai as pasitraukiau i desne kiek eina ir sakau palauksiu kol pravaziuos, bet kur tau ji pravaziuos i sonus net nepasiziurejusi kai suko ir visa sona hyundajui nubrauke, nuo pat priekinio iki galinio sparno ir dar bampery skyle kumscio dydzio pramuso, na bent tiek kad lempu neismale, ai zinoma jos triperiaui tai yra pasatui kokiu 86 metu tai nieko tik dazu mano ratu biski pasiliko. tai zodziu sustojo ir pradejom aiskintis kaip kas cia, kadangi boba buvo pazystama ir nenorejo kad jos vyras suzinotu kad ipuole i mane tai pradejo tartis, sako kad sumokes kiek reikes tik nesakyk jam. as nuvariau pas darugeli paklausti kiek imti is jos, jis taiso kebulus ir siap tiuninga daro masinom, pasake kokiu 800 simtu paprasyk ir tai cia tik pas jy tvarkant viska, vakare paskambinau as jai sakau suma, sutiko. po keliu dienu paskambina sako atwzaiuok pakalbesim, tai atv i namus ir iseina vyras jo ir man dar prota mala kad jo boba i mane ivaziavo, tai gavau tik 500 lt ir dar po poros dienu isejo kalbos kad as i ja ivaziavau tik ji man pinigus mokejo

Neprisijungęs SPAIKIS

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1185
  • dovete essere maniac pilotare questo automobile...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008-02-21 08:11 »
tai jei kalbos kad tu i ja ivaziavai , tai negalejai kalbu paverst darbais ???  ;D
buvo: AR155 1.7TS, AR145QV, AR146 1.6TS
esama: pilkas dyzelis

tuningazz

• Svečias
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008-02-21 14:28 »
cia draugui ir panasiai buvo boba yvaziavo bijojo mentu tai dave savo visus dokus ir 200 sako vakare atvarykit atiduosiu likusius,nuvarom islenda koki diedai keturkampais snukiais sako duodat dokus ir pi...at is cia.nu ka padavem ir isvarem po valandos gryzom su pastiprinimu :D isejo jie laukan gavo malku,boba atnese litus,draugelis nueidamas sako oij atsiprasau biski yvaziavau y tavo morda,numete lita ir isvarem:D:D:D:D

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #18 Įrašytas: 2008-02-21 14:39 »
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2008-02-21 17:33 »
maniske pora kartu irgi kazkas kliude su veidrodeliu.. nieko baisaus bet tik biskeli irezta... ir palikti balti dazai :))) isvis tokius "erelius" tai nzn dzin butu ar ten merga ar senis ar jaunas ar dar koks, jungciau kad atsimintu asmeniskai, kitaip nesupranta..reik propoguoti smurta:) stop karui kiemuose velniai rautų! :))))