Autorius Tema: Ferrari vs Porsche  (Skaityta 12307 kartus)

Mukas

• Svečias
Re: Ferrari vs Porsche
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2004-08-30 20:12 »
E! Supratau ka norejai pasakyti. Ne , nebijok, as dabar kaip tik labai kreipiu demesi i savo pasisakymus, nes gal but kartais netycia (pabreziu ) netycia uzgaudavau kitus forumo narius. Gal kazkaip per daug pradedu isiskaityti i temas ir uzduodamus klausimus, kad neatsirastu forume tusciu komentaru, galinciu sukelti klausianciu ar atsakanciu nepasitenkinima.

O atsakydamas Alfagerbejui \"del lyginimo Fero su Porsu\" : na nesugalvoju kaip ir ka lyginti. Kaina, greitejima, galia dar kazka? Isores, vidaus dizaina - na cia skonio reikalas?  O sportiniu automobiliu gamintojai lygiuojasi ne tik i siuos modelius. Bent jau man atrodo, kad Porsas daugiau ziedo masina, Feras - GTV ar formules. Na vis tiek jos man skirtingos.

Neprisijungęs Paulius

• Veteranas
  • Įrašai: 1412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2004-08-30 20:15 »
Ką jūs čia vėl prisisapaliojat.Kokie jums ferrariai svajojasi,porshe tai nors realiai nusipirkt galima pvz. 924,944 nu jei daugiau šaibyčių turi tai ir 944S2,928 jėginiai superkarai.Dabar paskaičiuokit kiek jums iki pigiausio Ferrari trūksta.AŠ UŽ PORSHE VIENAREIKŠMIŠKAI.Aš už realius pinigus ir realias mašinas ,aš realistas ir nešokit aukščiau bambos.Pažįstu tokių kurie rudenį žadėjo su Jaguar važinėt, dabar jau galvoja kaip BMW 525 parduot nes nebeišneša piniginė.
Buvo: AR164 3.0V6,AR 145 1.9TD/1.6 boxer,AR156 2.0T.S./1.9JTD(SW),AR GTV
Yra:AR 159 SW ti 2.0jtdm.

Walksafari

• Svečias
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2004-08-31 10:25 »
Na man \"net ir\" 924,944 nerealus pinigai  :lol:

Neprisijungęs AlfIndraja

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 2194
    • Žiūrėti profilį
    • Asmeninis puslapis
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2004-08-31 10:38 »
O ash kadangi nei vienos, nei kitos nezhadu pirkti, tai man vis tiek labiau Ferrari patinka... na aishku man asmenishkai grazhesnes senesnes....tarkim iki 1990
Viva la vita!

CloverLeaf

• Svečias
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2004-08-31 12:29 »
Citata
Beje jau buvau minejes, kad Amerikoje Ferrari yra turtingu homoseksualistu skiriamasis zenklas. Todel ir dizainas gali buti vedamas prie tam tikru skoniu. Netraktuokit sitos pastabos kaip pasisaipymo is Ferrari, tiesiog neismastau kodel lyginamas Feras su Porsu - tai juk skirtingos masinos. Na gal su Feru dar sulyginama Lamborgini. Ir beje ka reiketu lyginti?

Reiktu suprast, kad daug turtingu sportininku Amerikoje gejai? :) M.Jordanas taip iseina irgi gejus ir to net neslepia :lol:

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2004-08-31 12:56 »
O ka as zinau?! Jei is 1000 ferari turetoju gal kokie 300 gejai,  tai tas procentas tikriausiai zymiai didesnis, negu procentas tarp AR turetoju. Tik tiek ir norejau pasakyti. Ferarius labai megsta ivairus prodiuseriai, agentai ir siaip visokie \"organizatoriai\", kurie sukasi siltuose amerikos regionuose, kur susikoncentraves pramogu ir mados verslas, geri keliai ir daug pizonu. Manau ju tarpe geju zymiai daugiau negu sportininku tarpe. A koks skirtumas. Sako BMW savininkai mylisi dazniau, bet tai anaiptol nesako, kad lietuvaiciai \"troikiu\" turetojai turi geresni ar daznesni sexa.

Neprisijungęs AlfIndraja

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 2194
    • Žiūrėti profilį
    • Asmeninis puslapis
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2004-08-31 13:50 »
Kas chia jum, homofobijos priepolis? A man jokio skirtumo, gejai ar lesbes su Ferrari vazhineja  8) Man Ferrari fainas automobilis.
O beje jie irgi zhmones ir kiek teko susidurt, visai faini, samojingi, protingi ir nemanau, kad kuo nors prastesni uzh kitus... o kaip ir su kuo jie dulkinas, taigi tik ju problema ;)
Viva la vita!

@Q4

• Svečias
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2004-09-01 19:37 »
Idomiai cia italisku masinu gerbeju forume daryti apklausa apie itala ar vokieti
Skelbiu kita apklausa  kas geriav
   Ma....da uz xxxxEur     ar         ar156 uz 4800Eur  
          :lol:                                       :lol:

Reiktu geju forume paskelbti apklausa kas labiau patinka
 moterys ar vyrai  :?:

No offence :lol:

Walksafari

• Svečias
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2004-09-02 00:10 »
Citata
Idomiai cia italisku masinu gerbeju forume daryti apklausa apie itala ar vokieti
Skelbiu kita apklausa  kas geriav
   Ma....da uz xxxxEur     ar         ar156 uz 4800Eur  
          :lol:                                       :lol:

No offence :lol:

Na baik jau baik zmogui nervus tampyti, susidomejo juk jau  :wink:

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2004-09-02 08:31 »
Dabar tikriausiai kur Mazdu puslapyje varomas skelbimas \"Parduodu Mazda 3 Xexexe uz 4800 . Buvo gerose, bet neistikimose rankose.....\"